13.10.2012

Nunatata ja Hulluja löytöjä :)

Tässä lupaamani postaus parhaista löydöistäni, joita tein meille Hullareilta. Kaikkia en voinut kuvata, koska osa meni suoraan piiloon, joululahjoiksi. Keskiviikkona kävin ostamassa pojalle pienen junaradan, sekä kolme lisäveturia ja ne, sekä Mauri Kunnaksen autokirjan Eppu saa vasta jouluaattona. Viime jouluna poika sai nimittäin ensimmäisen Brion junaratapakettinsa (tämä postaus täällä) ja se on ollut siitä lähtien Duplojen lisäksi melkein päivittäin leikeissä. Nyt sitten saadaan jouluna veturi- sekä ratavahvistusta ja pienen pieni nosturi.



Tuossa viime jouluna ostamassani paketissa ei vaan ole tarpeeksi rataosia, joten kunnollista pitkää rataa ei ole saanut kunnolla rakennettua. Siksi siis nappasin Hullareilta myös 50-osaisen kiskopaketin (39,90€), jonka poika sai nyt heti käyttöönsä. Ja arvatkaa vaan onko sitä rataa rakennettu. Tai siis "Nunatataa!" kuten Eppu itse sanoo. ;)
Pojan huoneen lattia on yhtä junarataa, ja tässä muutama kuvakin siitä. :) Jos joku miettii jotain joululahjaa tai synttärilahjaa pienelle pojalle tai tytölle, voin ainakin omasta puolestani suositella tuota Brion rataa. Se on ihan yliveto, ja on mukava kun siihen voi sitten vähitellen ostaa lisäosia. Kannattaa myös joulun alla tarkkailla Lidlin mainoksia, koska heillä oli ainakin viime vuonna Brion junaratapaketteja sekä muitakin Brion puuleluja ihan huippuhalvalla.





Ostin pojalle Hulluilta Päiviltä myös Vikingin Gore-Tex-talvikengät sekä lämpöiset UGGit. Mutta tänään kun minun piti hakea meille vielä Kavatin talvikumpparit, ne olivatkin jo loppu siinä vaiheessa kun minä pääsin kaupoille, tai siis siinä mustassa värissä oli koot "puhki". :( Mikä pettymys! Nämä kumpparit nimittäin tuntuivat aika kevyiltä ja näyttivät kapeilta, joten olisin ne mielelläni meille ottanut. Onnistuiko joku muu ostamaan nuo Kavatin talvikumpparit?

Huomenna käymme ehkä Herkussa vielä ruokaostoksilla, mutta sitten saa riittää meidän Hullarishoppailut. Ja pitää vielä mainita, että Cliniquen BB-voidetta (Cliniquen omilla sivuilla lisää tietoa) oli kuulemma myös Hullareilla alessa (Riikka kertoi). Se on nimittäin ainakin minusta ihan huippuhyvä BB, ja olenkin siitä jo aiemmin täällä vinkannut, niin piti nyt mainita vielä. Lauantain Hullut Päivät tarjouksia pääsee näkemään TÄSTÄ mainoslinkistä. 



15 kommenttia:

  1. Meillä tulee pojalle samat briot ja kirja pukinkonttiin. :) Meilläkin rakennellaan ahkerasti junarataa ja siihen saatiin sekä jouluna että synttärinä runsaasti lisäosia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jess, toi oli kyllä hyvä jouluilahjasetti!=) Kauan arvoin tuon ja sen toisen autokirjan vlillä, mutta kyllä noi Mauri Kunnaksen piirrokset veti nyt voiton. :)
      Mä koitan viedä jotain Brion lisäosia saada pukinkonttiin, sen verran kiva toi rata on, ja sitä on ihan mukava pojan kanssa itsekin rakennella. :)

      Poista
  2. UGGEja kattelin, olisi ollu vielä hajakokoja, mutta olisi ollut ostettva vähintään kolmelle muksulle, niin ylittyi jo budjetti reippaasti:/

    Mutta ne Kavatit sentään sain, kuten postasinkin ja loistavat on, sori vaan. Ei ole tarkoitus kääntää veistä haavassa :)
    Goreille ei ollut tarvetta, olen hamstrannut jo keväällä meille muutamat Vikingit. Ai että oli ihana vaan vedellä kaapin hyllyltä, kun tarve tuli :)

    Mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kyllä huvittais ostaa kolmea paria UGGeja, varsinkaan kun ne eivät ole ne ykköskengät kuitenkaan.
      Ja juu, huomasinkin teidän Kavatit, ne oli kyllä hurjan hyvät. Ei oo häpee olla nopee!:) Yksi musta pari koossa 26 oli jäljellä, mutta se oli meille kyllä ihan liian iso, oltais tarvittu 24-25. Täytynee ehkä hankkia taas ne Viikkarit kuten viime talvena, niitä on usein tarjouksessa eri paikoissa. :)

      Poista
    2. Nöpöllä on Viikkarit ihanissa satukuvituksissa koossa 27, liian isot. On myös Nokian basic-versiot karvavuorella, liian isot. Ja yhdet pallokuvioiset jotkut Prismasaappaat lämminvuorella, isot nekin. Mutta nyt on sopivat! :)

      Poista
    3. No mutta hyvä kun löysitte hyvät saappaat, noilla kyllä kelpaa. :)

      Poista
  3. Meilläkin poika tykkää tosi paljon junaradasta! Viime vuonna sai lahjaksi ja se on ihan lemppari. Tänä vuonnakin junarataan lisäosia toivotaan, toivottavasti toiveita kuultaisiin. Meidän suku on välillä vähän omaperäinen näissä lahja-asioissa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä huippu! Meillä on nykyään toinen pappa ohjeistettu tarkasti Briosta ja Duploista kun hän aina haluaa pojalle jotain ostella, niin sitten saadaan samaa sarjaa.;)

      Poista
  4. Meilläkin tykätään junaradasta, tosin nyt se on ollut vähän aikaa paitsiossa kun lego-leikit on menneet ohi. Mutta uskon että junarata tulee taas pian, menee vähän sykleissä nämä suosikit. :)

    Mä pysyn nyt loppuajan poissa Hulluilta Päiviltä, eiköhän se yksi sortuminen riitä. ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on kyllä totta, koska varsinkin kesällä Postimies Pate lelut olivat ylitse muiden. ;) Mutta toi junarata ja Duplot ovat koko ajan pysyneet leikeissä mukana.

      Hahaa, vielä ehdit huomenna!;-D

      Poista
  5. Hyviä löytöjä! Meidän tuli aikoinaan isojen poikien ollessa pieniä, ostettua/kerättyä tosi paljon Brion junarataa ja junia. Se oli vuosia poikien ykkösleikki ja myös sellainen yhteinen leikki (ikäeroa 2v 10kk). Pikkupojille on nyt sit kaikki valmiina. Pääsääntöisesti ovat vielä tosi hyvässä kunnossa, vaikka niillä onkin leikitty paljon. Kunnaksen autokirja löytyy myös "vanhastaan". Kiva kirja ja kuvitus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun teillä on kaikki sitten valmiina pienemmille. :) Hyvin nuo puulelut tuntuvat kestävän leikeissä, ja tuo junarata on kyllä aika pitkäikäinen lelu muutenkin. Ei ihme, että se on aina vaan niin suosittu. :)
      Mauri Kunnaksen koirat on ihan ykkösiä. Näitä olen itse lukenut lapsena ja nyt on ihana hankkia pojalle kans. Jokin aika sitten löysin vielä yhden oman vanhan koirakirjan "Koiramäen lapset kaupungissa". ;)

      Poista
  6. Meille tuli joskus aikanaan serkkuni lapsilta perintönä iso läjä tuota junarataa. Tellukin sillä on tykännyt leikkiä, mutta todellisessa suurkäytössä ovat nyt poitsulla. Jotain erikoisosia ja vetureita varmaan löytyykin joulupukin kirjeestä.

    Mä yritin eilen Tellulle noita Kavatin saappaita tilata, mutta eipäs ollut nettitunnukset mukana reissussa ja kerrankin kun sivut jopa toimivat niin laskua ei sitten tahtonut antaa. Hieman harmittaa, mutta saahan kenkiä onneksi muualtakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi onnekkaat!:) Toi kyllä sopii ihan yhtä hyvin tytöille kun pojillekin. :)

      Voihan harmi. Mä olisin voinut kans yrittää nettiä, mutta jotenkin ajattelin, että ehdin ne myymälästäkin saada..eih. Mutta tuleehan noita.:)

      Poista
  7. Meillä on lapsilla toooosi vanhoja osia Brion junaradassaan, osa osista on meinaan ihan mun vanhoja :) Brion junarata on kyllä ihan klassikko.

    Mun piti ostaa Freijalle noi Uggit, mutta ne on musta turhan lyhyet. Eli kauppaan jäi.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)