19.9.2012

What's in stores for kids - NYC - part I

Hei! Tässä pieni postaus muutamasta tutusta lastenvaatemerkistä, joihin törmäsin reissussa. Alla on muutamia kuvia upeista ylemmän hintaluokan merkeistä, jotka ovat mielestäni mainitsemisen arvoisia. Melkein kaikki nämä merkit löytyvät 5th Avenuelta, joissa ko. merkkien myymälöissä oli myös pienet lastenmallistot esillä. Pahoittelen joidenkin kuvien huonoa laatua, mutta toivottavasti saatte jotain selvää.
Tässä muutamia huomioita mitä lastenvaatteissa oli nykin kaupoissa tarjolla syksyksi 2012.

Tytöille oli paljon kukkakuoseja, erityisesti isompia ja epäsäännöllisiä kukkakuoseja oli esillä monella eri merkillä GUCCIsta Old Navyyn. Myös pikkukukkia oli paljon mekoissa ja tunikoissa, mutta minusta nuo isot näyttivät nyt uudemmilta. GUCCI esitteli lapsille casual englantilaistyyliä, johon lähes kaikki merkit olivat lähteneet mukaan. Vahvoja värejä olivat harmaa ja viininpunainen.

Neonvärejä on näkynyt lasten mallistoissa enemmän kuin aikuisilla, ja erityisesti Juicy Couture oli ottanut kirkkaan keltaisen hyvin näkyvästi esiin. Myös Gapilla sitä oli tehostevärinä, mutta aika hillitysti. Itse olin vähän pettynyt GAPin pienten poikien mallistoon ihan yleisesti, en löytänyt sieltä oikein mitään kivaa meille, vaikka GAPin lastenvaatteita meillä on aina ollut paljon.

Tommy Hilfigerin lastenmallisto oli taas hyvin englantilaistyylinen ja oikein huusi ruutukuoseja, samettia, erilaisia neuleita ja casual tyyliä. Lapsille oli myös tehty todella 80-luku henkinen baseball takki, jossa oli todellakin ne valkoiset tekonahkahihat (muistaako kukaan näitä nuoruudesta?!:) Neuleissa oli myös hieman "chunky" tyyli. Ihan yleisestikin neuleita näkyi todella paljon, ja monissa neuleissa sekä takeissa on nyt ollut duffelinappeja. Kirjoneuleet sekä käsintehdyn näköiset neuleet olivat todella kauniita, erityisesti mainittakoon Tommy Hilfigerin poikien neuleet sekä neuletakit, joita näkyy kuvissakin alla.

Ruutukuosit sekä flannellipaidat tuntuivat olevan nyt monella merkillä mallistossa. Myös J. Crew esitteli lapsille paljon ruutua. Monelta eri merkiltä löytyi myös tuota kuvissa näkyvää sinipunaraitaa sekä pallokuosia, joka oli iso juttu myös aikuisten puolella.
Keltaista sekä oranssia väriä oli melkein kaikilla merkeillä, ja nyt syksyä kohti keltaisen sävy oli selvästi lämpimämpi ja murretumpi kuin kesän kirkkaan keltainen. Muitakin murrettuja värejä sekä tummanvihreää oli aika monella merkillä. Viininpunainen on myös lasten puolella nyt tosi iso juttu, ja sitä löytyi kyllä kaikilta merkeiltä. Lasten värifarkut sekä sammarit tuntuivat olevan mukana kaikissa lastenmallistoissa.

FAO Schwarz esitteli etuikkunoissaan todella isosti uutta Bugaboon 3 mallia. Sisälle oli myös tehty pieni esittelytila vaunuista. Ja hienoiltahan ne näyttivät. Onko kukaan vielä hankkinut noita uusia Bugaboon vaunuja?

Kävin myös tsekkaamassa UNIQLOn uuden lastenvaatemalliston,  josta postasin aiemmin täällä, ja se oli todella upea. Mutta Uniqlosta lisää kuvia myöhemmin ihan erikseen omassa postauksessaan... :)

Tässä vielä muutamia juttuja, mitä näkyi paljon eri merkeillä, eli muodissa:
- kirjoneuleet
- englantilaistyyli
- ruutukuosit
- samettihousut
- graafiset isot printit
- denim ja chambre
- talvikukat
- raidat ja merihenkisyys
- eläinkuosit
- värejä: viininpunainen, harmaa, oranssi, tummanvihreä, sininen, punainen, lämmin keltainen




GUCCI

JUICY COUTURE

TOMMY HILFIGER


TOMMY HILFIGER
J. CREW

J. CREW
BUGABOO 3 (at FAO SCHWARZ)



18 kommenttia:

  1. Crewcuts (tai J.Crew) on ihana (sekä äidille että pienemmillekin ;D).
    Toivottavasti oli kiva reissu (jos ei lasketa sitä työ-osuutta)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aika ihana! Tosin en kyllä ihan kamalasti raaskinut siellä shoppailla.:)
      Ja reissu oli tosi hyvä, myös työosuus oli superkivaa!:) Nyt tosin on vaan ihan kamala väsy, jet lag ja aivot ihan jumissa.. :o)

      Poista
  2. voi apua ja haluan kanssa..ihania juttuja..

    VastaaPoista
  3. vihdoin hyväksy mun kommentin, aikaisemminkin olen yrittänyt.. jotain vikaa on ollut..

    mentiinkö sinne leffaan nyt viikonloppuna?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, mikäs tätä bloggeria nyt vaivaa taas..:( Menään vaan, laitan sulle meiliä. :)

      Poista
  4. Kivoja juttuja. Me oltiin just Jenkkien länsirannikolla vajaa kuukaus ja itellä tuli lähinnä koluttua kesäjuttuja (hyvässä alessa) niin kiva nähdä näitä vähän syksyisempiä. Me tultiin kotiin viime torstaina ja vasta tänään olo on suht normaali. Jet lag + vauva + taapero ei ole kiva yhdistelmä!! Lapset ovat olleet ihan sekaisin, mutta nyt siis vihdoin Suomen ajassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ne alethan on kyllä aivan mahtavat aina! Wautsi, teitte varmasti hyviä löytöjä. :)
      Syksy todellakin oli jo oikeastaan joka paikassa esillä, mutta niitä ihan talvisimpia juttuja, joita täällä jo on, näki todella vähän.
      Toi jet lag on kyllä jotain aivan kamalaa, toivottavasti tämä tästä alkaa helpottaa pian. Huh!

      Poista
  5. Tervetuloa takaisin!Ah, ihana ostosparatiisi kyllä tuo!

    VastaaPoista
  6. Ihana katsella noita kuvia! Itse kun ei pääse reissaamaan niin voi edes kuvitella mitä vastassa olisikaan :)

    VastaaPoista
  7. Voi apua, mitä ihanuuksia!! Tuonne olis kyllä ihana päästä!! Kiitos, kun välität meille tunnelmia:)

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus, tähän odottelen jo jatko-osia... (niitä saa tulla vaikka kuinka monta!)

    VastaaPoista
  9. Näitä vaan lisää heti kun jaksat :)) Koita lepäilläkin ja nauttikaa vapaasta <3

    VastaaPoista
  10. Ei vitsit, ihania reissupostauksia!
    Näitä on aina ihana lukea, kiitos näistä kurkistuksista. :-D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)