8.7.2012

Rannalla

Hei rakkaat lukijat! :)
Monta lämmintä päivää on takana, ja pääsimme testaamaan Popin uimahaalaria myös tositoimissa, nimittäin rannalla. Toimii!
Olimme ystävien kanssa uimassa ja Eppunenkin pääsi oikeasti kastamaan talviturkkinsa. Aluksi hieman jännitti, mutta sitten poikaa oli ihan mahdoton saada lähtemään pois. Ilma oli upea ja hyvässä seurassa viihtyy. Ja tuo Popin uimahaalari on kyllä loistava! Harmi vaan, että siinäkin on tuplakoot, niin pitänee hankkia taas ensi kesänä uusi, koska olemme juuri tänä kesänä koossa 86/92. Jopa mies sanoi tänään, että olipa hyvä hankinta tuo uimahaalari. Käytimme sitä nimittäin myös kotona pihalla kahluualtaalla, mutta siitä sitten kuvia myöhemmin.
Uinnin jälkeen vedettiin kuivat vaatteet päälle, ja Eppunen sai laittaa päälleen jo aikaisin kevällä tilaamani Mini Rodinin karttatopin sekä safarishortsit eli "oikean" ranta-asun. Pikku topissa ja shortseissa onkin hyvä hengailla kun ilta on tosi kuuma.
Pakko myös mainita, että pojalla oli "rantaleluna" Ilmailumuseosta ostettu rakas lentokone, josta kerroin viime postauksessa. Eppunen intoutui heittelemään konetta veteen ja uittamaan sitä oikein huolella. Hämmästys olikin suuri kun illalla uimareissun jälkeen huomasimme kotona, että koneessa olikin elektroninen toiminto, ja että se päästi ääntä ja liikkui itsestään. Niin, ja se todellakin alkoi toimia tuon uimareissun jälkeen, ja Eppunen suorastaan säikähti sitä. Ehkä jätämme lentokoneen seuraavalla uimareissulla autoon.. ;)

PS. Ticket arvonnan voittajakin löytyi viime tipassa, eli palkintoa ei sitten arvota uudelleen. :) Toivottavasti saan taas pian kuitenkin järkättyä jonkun uuden kivan arvonnan.





"Kesämies"


8 kommenttia:

  1. Ihania rantakuvia! Meidänkin lapset pääsivät eilen ekaa kertaa rannalle tänä kesänä. Harmi, että itse olin töissä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Buu työt! Toivottavasti pääset myös pian rantsuun nauttimaan kesästä!:) En mennyt itse uimaan, mutta oli se silti ihan mukavaa uittaa varpaita rantavedessä.:)

      Poista
  2. Ihana uimari!

    Meillä pojalla on kaksi uv pukua käytössä. Nykyään niitä löytyy tosi kivannäköisiä. Muistan, että vielä pari vuotta sitten tyttöjen ollessa samanikäisiä uv uima-asut näyttivät musta hassuilta. Niin se silmä tottuu ja mieli muuttuu ja valikoimakin on parantunut. Tytöt tosin eivät itse suostu sellaisia käyttämään, pitävät niitä lapsellisina.

    Mä olen myös täysin ihastunut MR:n karttakuosiin. Löysin alesta saman topin ja yksiväriset mintun vihreät shortsit. Setti on ollut hellevaatteiden ykkönen: söpönnäköinen ja mukava päällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Meillä ei ole kuin tämä yksi, mutta tämä sinipunainen ja se turkoosikin vaihtoehto näyttivät molemmat oikeastikin tosi kivoilta. Samoin olen nähnyt muutamia muita eri merkkien asuja, ja ovat kyllä hyvän näköisiä.:)

      Karttakuosi on kyllä MUST! Olisin kans halunnut ne yksiväriset mintut shortsit, mutta silloin kun olin tilaamassa, ne olivatkin loppu ja sitten unohdin. Noh, nyt ovat nämä.:D

      Poista
  3. Suloinen Eppu!Tuo uikkari on kyllä best, meilläkin tosiaan on se siinä 74/80 koossa ja ehdottomasti ensi kesänä sama on hankittava! Mä niin repesin silloin sun viestiin tosta lentsikasta, sen verta kovaa kyytiä se sai, että ihme kun toimi vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pus<3 :) Tämä on ja meille tulee kyllä varmasti myös ensi kesänäkin. Miten mä kuvittelinkaan, että ilman tätä voisi edes pärjätä? :-D Nyt ollaan käytetty meinaan joka päivä!:)

      Poista
  4. Ihania, kesäisiä kuvia :) Meillä poitsu ei suostu veteen menemään. Pojalla on muutenkin kriisi pesujen suhteen menossa. Vesi on pojasta kyllä ihanaa ja kivaa, mutta sukukalleudet ei saisi kastua. Eihän sitä tiedä jos vesi huuhtoo vaikka pois tai mitä lie ajatteleekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Ja voih :D Mua alkoi naurattaa kun luin tän sun kommentin, eipä noista pikkumiesten kotkotuksista aina tiedä. :D E:lla meni kans aika pitkään ennenkuin uskaltautui kunnolla kastautua, ensin vaan tepasteli tuossa rantavedessä.. :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)