19.7.2012

Huomenna ei mennä Korkeasaareen

Lupasin viime viikolla postailla meidän Korkeasaaren retkestä, kunhan olen itse ensin toipunut siitä. Kesäinen retki ystävien kanssa Korkeasaareen ei vaan toteutukseltaan ollut ihan niin ruusuinen kuin olin ehkä kuvitellut. Reissumme koostui ruokaa varastelevista variksista, hyökkäilevistä lokeista, jäätelökatastrofista (kuka idiootti antaa taaperolle jätskin takapenkille? Minä...) sekä karkailevista pikkupojista (tai ainakin yhdestä, joka olisi halunnut taputtaa riikinkukkoa) ja tuntui, että olin tuon päivän jälkeen puolikuollut. Ja koska oli vielä todella lämmin päivä, kaikki eläimet tuntuivat olevan nukkumassa jossain puskissa, joten en nyt kiusaa teitä karhu takaa hyvin kaukaa -tyyppisillä kuvilla. Eniten pienet lapset tuntuivat nauttivan Afrikkatalosta, koska siellä he pääsivät lasin lähelle tutkimaan pieniä eläimiä. Niin, ja olihan sitä ympyränmuotoista alamäkeä mukava juosta karkuun perässä kaksi hikoilevaa äitiä.
Uskon kyllä, että Eppunen nautti matkasta, ja takapenkiltä alkoikin kuulua unista tuhinaa heti kun auto starttasi parkkipaikalta. Mutta voi, kuinka uuvuttava päivä olikaan. Tärkeintä silti oli se, että lapsilla oli hauskaa. Ja ei, emme ole menossa pian uudestaan. Ehkä sitten ensi kesänä. ;)

PS. Ystävä oli kysynyt tyttäreltään seuraavana päivänä: "Mitäs eläimiä sinä näit siellä eläintarhassa?". Vastaus oli: "Eppunen!" :)






12 kommenttia:

  1. Kun meidn pikkaset oli tuossa iässä, lompsimme ihan suoraan Afrikka-taloon emmekä edes yrittäneet kurkkiä helteessä mitään leijonia. Just tuon kuvaamasi takia :) Silti riikinkukko vei poitsun kädestä eväät :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kun olisi tuon tiennyt!:D Ei noita taaperoita kiinnosta se tieto, että tuolla kyllä jossain puskassa on leijona, vaikka sitä ei nyt näy. :)
      Ja siellä oli kyllä koko joukko härskisti varastelevia lintuja. Itse menetin kahvipullani suoraan pöydästä, ja meni hetki tajuta että MIHIN se oikein katosi. ;D

      Poista
  2. Me ollaan menossa tänään iltapäivällä korkeasaareen, toivottavasti ei saada osaamme varastelevista linnuista ja jospa se leijonakin näyttäytyisi edes vähän kun on kuitenkin vähän viileämpi keli. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään tuntuisi olevan ainakin tuulista, toivotaan että näette hyvin leijonan ja muitakin eläimiä!:)
      Ja varokaa niitä varastelevia ryökäleitä!;)

      Poista
  3. *hahahaa* ollut sitten ainakin yksi eläin siellä vapaana ja virkeänä ;) -Tiina

    VastaaPoista
  4. Mä opin kerrasta ettei Korkeasaari oli lämpöisillä pikkulasten paikka. Pikkutäry varmaan saisi ikuisia traumoja jos lokki kävisi eväät napsimassa. Tai sitten murisisi karkuakin kovemmin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nyt mekin opittiin!:D Mä en ole kyllä ihan varma saiko linnut meistä traumoja vai me niistä..;)

      Poista
  5. Olen itsekin käytännön kautta oppinut, että ihan pienille on parempi joku pienten lemmikkipuisto, jossa on koiria, pupuja, kissoja jne. joita pääsee silittämään. Ei meidän 2 v poika jaksanu isoihin elukoihin keskittyä pätkääkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Me ollaankin noita lemmikki- ja maatiloja aiemmin harratettu ja todettu hyväksi ajanvietteeksi juuri 2-vuotiaalle. Mutta tulipa tämäkin nyt opittua kantapään kautta..:)

      Poista
  6. "koko päiväksi..." ;D sai hymyn kasvoille tää postaus. R:n mummo on luvannut viedä pojan ensi viikolla Korkeasaari-retkelle. Taidan suositella vaikka sitä Haltialan tilaa tms. hyvänä vaihtoehtona. Niin hauska toi tytön vastaus :)

    VastaaPoista
  7. Huh, mä olin ihan naatti meidän muumimaa reissun jälkeen!Mut lapsilla oli kivaa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)