23.5.2012

Villervallaa ja Poppia :)

Lämmin ilma ja auringonpaiste se vaan jatkuu! Ihanaa! Me pääsimme sittenkin vaihtamaan shortsit jalkaan tässä eräänä ilta kun oli todella lämmintä. Laitoin Eppuselle Villervallan denimshortsit, samanlaiset, jotka meille muuten oli viime kesänäkin (mm. täällä). Nämä ovat kyllä ihan ykköset! Meillä on ollut näitä Villervallan samoja housuja myös kokopitkinä farkkuina, melkein joka koossa tähän asti, mutta nyt valkkasin sitten kesäksi shortsipituuden.
Ainoa muutos edelliseen on se, että nyt meillä on näidenkin housujen kanssa tullut pieni vyötäröongelma. Näissä housuissa ei ole lisäkiristystä vyötärön sisäpuolella, ainoastaan kiristysnauha resorin sisällä, joten housut meinaavat olla puolitangossa vähän väliä. Tuo pelkkä kiristysnyöri ei oikein riitä pitämään housuja ylhäällä hoikalla pojalla. Muuten nämä farkut ovat kyllä ihan täydelliset kesäshortsit ja saavat aina kehuja kun ne ovat pojan päällä.
Shortsien kanssa on tällä kertaa meidän Polarn O. Pyretin punainen lempipaita, jossa on koiria. Tästä paidasta postailin täällä. Jos jollakulla sattuu olemaan tämä paita koossa 98cm, ja haluaa luopua siitä, meille saa tarjota, haluaisin ostaa. :)

Kesäisiin tunnelmiin... aurinkoista keskiviikkoa kaikille! :)

Hat & denim shorts: Villervalla / shirt: Polarn O. Pyret / shoes: Converse.







23 kommenttia:

  1. Ihanat shortsit, noita mallailin minäkin tässä juuri mutta meidän shortsikasa on jo kielletyn korkea...ensi kesäksi sitten ;D Mitä kokoa teidän ovat? :) Ja koirapaita on tosi ihana myös, sopii hyvin Epulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä on myös farkkuina jos tuntuu että ette jaksa odottaa ensi kesään asti. ;)
      Nämä ovat kokoa 92 ja koko pitää hyvin paikkaansa, viimeiset farkut jotka meillä näistä oli, olivat kokoa 86.:)
      Mistähän sitä saisi uuden koirapaidan seuraavassa koossa?:D

      Poista
  2. Tykkään myös tuosta koirapaidasta tosi paljon, itsekin siis koitan metsästää sitä meille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haussa siis kaksi koirapaitaa!:D Tarjotkaa meille ja Heidille, että me saadaan uudet koirapaidat!:)

      Poista
  3. Ihana asu :) Toi koirapaita on NIIN ihana! Mä oon metsästänyt sitä koossa 86 ja 92cm fb:n kirpparilta mut ei tunnu löytyvän :/ Et jos löydät isomman niin toivottavasti tää pienempi tulee myyntiin ;D

    Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Se ON, ja yleensä en kauheasti pieneksi menneitä vaatteita säilyttele, mutta en vielä tiedä raaskiiko tästä luopua, on ollut nimittäin tosi rakas paita.:)
      Voisiko olla, että tämä on vielä sen verran uusi malli, ettei näitä kauheasti liiku vielä kirppareilla vai onko koirakuosi vaan niin suosittu, että muutkin haluavat säästää omansa(?) :-D

      Poista
  4. Nou on kyllä ihan parhaita pöksyjä!Niin notkeat ja ohkaiset, mutta kuitenkin kestävät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat! Juuri tuo mukavuus on kyllä ollut meillä yksi syy, miksi ollaan aina ostettu uudet. Että voikin farkut olla pehmoiset ja söpöt. :)

      Poista
  5. Meiltä löytyy samaiset shortsit ja hattu! Ja eilen ostettiin Stockalta kirkkaan punaiset sandaalit, kyllä nyt kelpaa :)Paita on kyllä tosi kivan näköinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, punaiset sandaalit kuulostaa ihanalta, kelpaisi meillekin! <3
      Ja kiitos, paita on suosikki!:)

      Poista
  6. Minusta nuo Villervallan housut olis ihania, mutta ei ne pysy näiden kukkakeppien päällä! Harmi :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aiemminkin ollaan jouduttu näitä kiristämään, mutta kun poika on vielä aika paljon istunut rattaissa eikä liikkunut näin vauhdilla niin ovat pysyneet paremmin. Nyt kun juostaan ja touhutaan ihan koko ajan niin huomaa ihan erilailla, että "housut eivät pysy vauhdissa mukana" jos vyötäröä ei saa kunnolla kiristettyä. :)

      Poista
  7. Ihanat nuo shortsit. :) Meinasin ostaa meillekin täksi kesäksi, mutta noita shortseja on kertynyt liikaa (molemmille pojille).

    Esikoisella on Villervallan tähtitasku farkut ja nekin ovat ihanat mutta tosi leveää mitoitusta. A ei edes ole mikään superhoikka niin silti ei tahdo riittää se kiristys vyötäröllä. Hän ei halua niitä leikkikouluun jalkaansa kun ei saa itse kiristettyä tarpeeksi jos vaikka käy vessassa ja sitten ne valuvat koko ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja meillekään ei tarvita kyllä enää yksiäkään uusia shortseja, kummasti niitä vaan on kertynyt. :) Mutta hauskaa että nyt niitä pääsee sitten käyttämään.:)
      Tuohon ylös jo kommentoinkin, että aiemmin tämä ei niin häirinnyt, mutta nyt kun E. liikkuu koko ajan niin housut kyllä vähän ikävästi valuvat. Ja olisiko ennen vielä se paksumpi vaippakin pitänyt niitä paremmin paikallaan(?) :D

      Poista
  8. Ei sulla satu olemaan myynnissä ne koon 86 shortsit? ;D Meidän poika kanssa hoikkeliini ja en ole viitsinyt ostaa netistä kun en tienny miten noi menee hoikalle, mutta jos sun mielestä menee ok eikä pussita liikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, meillä oli ne shortsit koossa 80 ja viimeiset housut koossa 86, mutta molemmat olen jo ehtinyt myydä pois. :(
      Toi malli ei mitenkään pussita, vaan on kyllä nätti päällä, mutta nyt meillä on alkanut vaivata tuo vyötärö, kun sitä ei saa kiristettyä tarpeeksi. Mutta kun E. ei liikkunut vielä niin paljoa, niin pysyivät kyllä ihan hyvin, ts. että se kiristys riitti etteivät valuneet niin paljon kuin nyt. Mutta tämäkin on varmasti ihan yksilöllistä, ja kyllä me näitä silti pidetään, hyvät shortsit ne on. Joten suosittelen ihan vaikka sovittamaan niitä, koska ovat tosi mukavat shortsit, eivätkä yhtään kovat tai koppurat niinkuin monet farkkushortsit saattavat olla. :)

      Poista
  9. Kivalta näyttää! Meillä on myös tuo sama farkkulakki ja PoPin buldoggi-kuosia on harmaana hupparina (tummansinistä ja punaista ja valkoista)! Oletko nähnyt sitä huppariversiota? Mulle oli yllätys, että hupun saa irti neppareilla - positiivista niin voi käyttää takkien allakin. Se on pienehköä mitoitusta 98 cm on sopiva koko vajaa 2-vuotiaalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Olen nähnyt sen ja se ON ihana huppari. En tiennytkään, että siinä on irrotettava huppu, se on kyllä hyvä ominaisuus niin ei jää niskaan ryttyyn takin alle.
      Minusta myös tämä paita on aika pientä mitoitusta, varsinkin jos vertaa Popin Eco -malliston paitoihin, joita meillä on ollut eniten.

      Poista
  10. Nuo on kyllä ihanat! Itse meinasin kanssa nuo shortsit tilata, mutta jätin sitten väliin kun epäilin etteivät pysy pojan jalassa. Kenties siis onnekseni jätin tilaamatta jos harmittavasti eivät meinaa teilläkään menossa jalassa pysyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ne sentään niin väljät ole, ettei päällä ollenkaan pysyisi, mutta kyllä niitä meillä nostella saa aina välistä. Joten itse kyllä tykkäisin napakammasta vyötäröstä. Mutta malli on kyllä muuten tosi hyvä päällä. Ja näistähän saa myös farkkuja, jos ei shortseja tarvitse. :)

      Poista
  11. Ihana blogi sinulla! Niin kauniita kuvia että..
    Kysyisin vain, missä kuussa Eppu onkaan syntynyt? Mietin lähinnä omaa poikaani (08/2011) että missä iässä mahtaisi mikäkin koko käydä. Tällä hetkellä menossa vasta 74 (tai popista ehkä 80), mutta mielessä siintää jo isompien kokojen hamstraus. Vaikea näin ensikertalaisena arvioida mikä koko voisi olla meneillään ensi vuoden kesällä. Jos vaikka jo shortseja hamstraisi. ;) Terkuin Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Elina, ja kiitos!:))) Toivottavasti tästä on iloa ja hyötyä!:)
      Eppunen on syntynyt elokuussa, ja käytti viime kesävä vaatekokoja 74-80. Meillä oli koko 80 käytössä myös syksyllä, 86 vuoden vaihteen jälkeen ja alkukeväästä, mutta aika lyhyen aikaa, ja nyt vaattet ovat pääasiassa kokoa 92. Varmaan riippuu myös paljon lapsesta, mutta tuo 92 on usein 2-vuotiaiden koko. Joissain pientä mitoitusta olevissa 98 voi kohta olla ok,mutta pääasiassa tuo 92. Nythän se kasvu alkaakin kai sitten vähän hiljentyä,etei mene enää montaa kokoa per vuosi. :)
      Shortseissa ei minusta ole ole koon kanssa niin nöpönuukaa, kun se pituus on kuitenkin shortsipituus, eli ei ole niin väliä onko sentti sinne vai tänne kunhan vyötärö on sopiva, mutta niissäkin on nykyään usein säätövaraa. Nyt onkin hyvä ostaa kesän alesta jotain kivaa, jos haluat ostaa edullisesti jotain ensi kesäksi. :)

      Poista
    2. Kiitos!! Vuoden päästä kesällä menee varmaan tuo 92. Meidän poikanen on myös aika sutjakka ja pituuden osalta himpun alle keskiarvon.
      Blogistasi on tosiaan sekä iloa että hyötyä. Mutta myös kukkarolle rasitetta, koska innostun aina ihanista vaatteista ja niitä on sitten pakko hankkia. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)