20.5.2012

Päivän pandakarhu

Meillä on ollut viikonloppuna taas tosi lämmintä ja oikeastaan takkikin oli jo liikaa. Eppu leikki naapurin lasten kanssa ja hauskaa tuntui olevan. Itse tein kaverin kanssa pitkän kirppiskierroksen viikonloppuna, mutta siihen palaan vähän myöhemmin. Lämmin ilma houkutteli ihmisiä ulos, ja Käpylässä oli kyläjuhlatkin. Kävikö kukaan siellä? Itse ajoin siitä vain läpi, ainakin paljon ihmisiä näytti olevan liikenteessä.
Epun suuri ihastus, naapurintyttö sanoi Epulle: "Sinä näytät ihan jääkarhulta tänään!" ja "Katsokaa nyt, Eppu on kuin pieni jääkarhu, sillä on ihan mustavalkoiset vaatteet!". Tyttö taisi tarkoittaa pandakarhua, mutta ei se ole niin tarkkaa. ;)
Voi kun tulisi vielä vähän lämpimämpää, niin ei tarvitsisi heittää kuin kengät jalkaan ja painua pihalle. Kesävaatteetkin saa kohta kaivaa esille, ja voisinkin postailla niistä joku päivä. Onko kaikilla jo kesävaatteet hankittuna vai vieläkö jotain puuttuu? Kohtahan alkavat jo alennusmyynnitkin. Tai ainakin muistelen, että viime vuonna ensimmäisiä kesäale mainoskirjeitä tupsahti meiliin jo kesäkuun alussa. Niitä odotellessa... ;)

Beanie: Mini Rodini / baseball jkt: Lindex / knit hoodie: Baker Boy by Ted Baker / baggy leggins: Popupshop / shoes: Camper kids.


Eppu sai naapurintytöltä kukkasen ;)



"Tytöt keinuu niin ne ei huomaa jos mä vähän lainaan näitä.."

12 kommenttia:

  1. Jääkarhu tai panda, ei kai se niin tarkkaa ole ;) Noi on niitä parhaimpia letkautuksia kun lapset sanoo jotain, mikä todellisuudessa tarkoittaa ihan jotain muuta.

    Meillä ainaskin poitsu tarvii vielä kesävaatetta, mutta kohtahan tosiaan alkaa jo ne aletkin.

    Viimeiset kuvat pisti väkisinkin hieman suupieliä ylöspäin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pianhan ne alet alkaa.:) Eppu vähän lainasi tyttöjen vaunuja, kun ne olivat niin kiinnostavat..;-D

      Poista
  2. Hih, ihana panda! :) Meillä on vielä kesävaatteiden suhteen vähän työtä, mutta eiköhän me ehditä. Täälläkin on tarennut ilman takkia, mutta aika viileää oli tänäänkin :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Mä olen kesävaatteita vähitellen "kerännyt" ja nyt näyttäisi olevan ihan kiitettävästi kaikkea. :)

      Poista
  3. Minä jo aattelin että onko teilläkin saatu musta silmä mutta ei sentään. Oli nuo Käpylän kyläjuhlat vähän kaukana meistä mutta veljeni perhe kyllä osallistui.

    Niin ja meidän puolipandakarhu-tytön musta silmä alkaa onneksi reilun kahden viikon jälkeen olla muisto vain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei me sentään niin pitkälle tätä pandaroolia viety ;-)
      Voi ei, teillä on sattunut haaveri, mutta noilta kolhuilta ei vaan voi välttyä. Pikaista paranemista pienelle pandatytölle!:)

      Poista
  4. Ihania nuo lasten jutut! Mua vähän harmittaa etten ole Tellun parhaimmistoa ylös kirjannut, mutta josko nyt pojan kohdalla muistaisi.

    Meillä taitaa olla kesäksi jopa tasan kahdet shortsit. T-paitoja viime vuonna loppualesta jemmasin kyllä jokusen. Täytyy kyllä myöstää, että harvoin normihinnalla kesävaatteita ostankaan, kun sesonki on kuitenkin niin lyhyt. Eriasia on joku mekko Tellulla, jonka pystyy ostamaan niin isona että voi käyttää kaksi kesää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on tosi hauskoja, olen muitakin hyviä jutuja kuullut, ja joskus ulkona saattaa kuulla kun tytöt suunnittelevat: "Mennään soittamaan Epun ovikelloa" ;-D
      Se on kyllä ihan totta, että kesä on harmillisen lyhyt, joten ei tarvitse ihan samanlaista arsenaalia kun talvisin. Ja on kyllä aika ihanaa, että ei tarvitse pukea niitä kaikkia kerroksia vaan pääsee mukavan helposti ulos. :)

      Poista
  5. Mikä ihana pieni 'jääkarhu' <3

    Meillä on useampikin kesäverme Siisselille, jotenkin vaan tuntuuvat olevan niin sekalaista vaatetta. Vielähän tässä ehtii 'rauhoittamaan' tuota kaapin sisältöä. Toisaalta ei kai lastenvaatekaapin tarvitsisi kovin 'rauhallinen' jonkun mielestä ollakaan, mutta mua tuo levottomuus kyllä vähän häiritsee. Friikki! ;o) Oman vaatekaapin kesäkunto onkin sitten ihan toinen juttu, mutta mitäs mä vaatteilla kunhan lapsilla on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Vielä ehtii hyvin täydentää kesävermeitä.:) Meillä on kyllä aika reilusti jo kesävaatteita, mutta itseltäni kans puuttuu muutamia juttuja. Jostain syystä olen taas hankkinut monta kesätakkia..myös itselleni :D Olen sitten varmaan takki päällä koko kesän..;-D

      Poista
  6. Hih, suloinen jääkarhupanda siellä ♥ Nämä lasten jutut on aina niin ihania:)
    Meillä on hamstrattu viime vuoden aleista kesävaatteet ja nyt juuri todettiin, että joko vaatteet on kutistuneet tai lapset kasvaneet niin, että päästään uusia ostelemaan, eli aleja odotellessa;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Nämä ovat ihan parhaita ja olen joitain mitä pienet kaverit ovat sanoneet Epusta kirjottanut ylöskin.:)
      Voi, teillä on sitten oikein kunnolla venähdetty vuoden aikana, mutta onneksi kohta pääsee shoppaamaan alevaatteita.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)