2.4.2012

Tukholman ostopostaus ja muutama äidin oma juttu

Ajattelin nyt vähän vilauttaa muutamia juttuja, joita ostin Tukholman reissultamme. Kurkkaa myös edellinen postaukseni Tukholman tärpeistä täältä. En nyt viitsi jokaista ostamaani pikkujuttua esitellä, mutta tässä mielestäni kivoimmat löydöt.
COSsille menoa odotin tosi paljon, koska tarkoitukseni oli hakea sieltä Epulle yksi aivan ihana takki. Valitettavasti tästä takista oli jo kaikki pienet koot myyty loppuun, mutta onneksi sain napattua tämän samaisen takin vielä nettikaupasta. Huh! Mutta muutakin ostettavaa COSsilta kyllä löytyi. Löysin Epulle kauniin keväisen raitaneuleen, joka sopii hyvin minkä tahansa farkkujen kanssa. Lisäksi ostin pienen merihenkisen kangasrepun, joka muistuttaa ehkä hieman merimiessäkkiä. Repun saa siis selkään ja kivointa tuossa pussukassa oli kirkkaan sinisen värin lisäksi kulmien nahkapaikat.
Isäkin laittoi tällä kertaa kortensa kekoon, ja valitsi pojalle yhden keväisen asukokonaisuuden. Siihen kuuluivat keltaiset Mini Rodinin sammarit (slim fit malli), tummansininen Mini Rodinin (grandpa basic shirt) ja mustavalkoiset Converset. Lisäksi mies halusi ostaa Epulle noita Mini Rodinin liikkeen ikkunassa roikkuvia värikkäitä tennissukkia, koska ne näyttivät hänestä hauskoilta, varsinkin jos sellainen vilahtaa lahkeen suusta. Tällä väripläjäyksellä on sitten hyvä mennä kevättä kohti.

Nyt myös poikkeuksellisesti esittelen muutaman oman löytöni, nimittäin uudet kevättennarit sekä teepan (t-paita ihan vaan kesäksi vaikka farkkushortsien kanssa käytettäväksi), jonka varmasti moni tunnistaa. Tennarit ovat beigeä nahkaa ja menevät loistavasti Joulesin tikatun takin kanssa, jonka tilasin itselleni kevääksi. Eräs tuntemani naisten ostaja Lontoosta nimittäin vinkkasi minulle, että "kaikilla" on tänä keväänä tikkitakit, niin pitihän itsekin sitten sellainen hankkia.;) Valitettavasti tuo Joulesin kuva ei vaan mielestäni anna täyttä oikeutta tuolle takille. Se on todella ihana päällä, ja hyvin monikäyttöinen. Tämän takin kanssa piti siis löytää siistit, mutta rennot tennarit, niin nehän löytyivät Åhlensin kenkäosastolta, jossa sain vielä käytettyä laivalta nappaamani -20% alekupongin.
Viime postauksen yhteydessä sain muutaman kyselyn harmaasta parkatakistani sekä kommenttiboksiin että meiliin, niin ajattelin nyt senkin mainita tässä samassa. Eli tuo edellisen postauksen oma takkini on sellaiselta merkiltä kuin Comptoir des Cotonniers  ja se on ostettu jo edellisestä mallistosta. Tuossa alla on myös parempi kuva ko. takista. Mutta jos tykkää kauniista naistenvaatteista, kannattaa myös tsekata nuo ko. merkin sivut.
Ehkä nyt on sitten aika hylätä Tukholma taas hetkeksi... :)

 Nyt alkava viikko onkin "lyhyempi" ainakin osalle töissäkäyvistä, joten myös täällä odotetaan kovasti pitkää viikonloppua perheen kanssa. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Striped knit & backpack COS.
Corduroy pants & shirt: MINI RODINI / sneakers: CONVERSE ALL STAR.

Socks: MINI RODINI.

Shoes & tee for mum: VAGABOND / CHEAP MONDAY.

Mum's favourite coats: JOULES / COMPTOIR DES COTONNIERS.

20 kommenttia:

  1. Joakselle on kanssa tulossa muutama pari noita raitasukkia, kunhan mun Oii:n tilaus joskus saapuisi. Joaksella kun on lähinnä vain mustia ja valkoisia sukkia, mutta pikkuhiljaa poikasen jalankoko alkaa olla niin iso, että pyykkiä lajitellessa meidän sukat aina sekoittuu, sillä veynyttämättöminä kokoeroa ei juuri näy. Joskus vasta tarhassa huomaan, että Joaksella onkin vahingossa mun sukat jalassa :)

    Ihanan raikas tuo kelta-sininen asukokonaisuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on tosi hauskoja, mutta taas vähän pientä kritiikkiä MR:n mitoituksista.. sukat koossa 20-23 sekä 21-24 ovat täysin saman kokoisia.. ja lisäksi aika isoa kokoa.
      Meillä on kyllä paljon riemunkirjavia sukkia Epulle, mutta jotenkin niistäkin aina pääsee pyykkikorissa se toinen pari helposti katoamaan.:D
      Ja kiitos, mies on hyvä stylisti.;)

      Poista
  2. Ihania Tukholman tuliaisia! Noi keltaiset housut on supermageet! Hieno uusi banneri täällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja itsekin tykkään niistä tosi paljon, saavat mennä sitten syksylläkin.;)

      Poista
  3. Ekana pakko kehua onnistunutta banneria!Ihana!Ja wow minkä kokonaisuuden isukki valitsi, pointsit kotiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Mä olen itsekin nyt tosi tyytyväinen, vähän kevättä ilmassa, edes täällä kun ulkona alkoi näköjään taas talvi. :D
      Isukki on aika hyvä noissa miestenvaatteissa.. ;-D

      Poista
  4. Hieno on tosiaan toi uusi banneri, tosin meidän perheen Makkarainen ja Ellimaikki kävivät ajoittain ihastelemassa Eppusta siitä edellisestä ja näyttivät sitä muutamille vieraillekin .... oli kuulemma niin suloisen 'cool' jäbä.

    Tuosta tikkitakista vielä, se EI voi tulla muotiin just NYT kun juuri olen viime keväänä myynyt omani pois :o/ Sua on varmasti huijattu ja olet luultavasti Suomen ainoa tai ehkä toinen kahdesta (sä ja mun takin uusi omistaja) joka pitää tikkitakkia ;o) Eikö niin? Hitto, pitääkö mun lähteä nyt sitten ostamaan uusi ... pakko olla muotia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Ja voi ihana kuulla että teidän pienet käy "moikkaamassa" Eppua. ♥ :)
      Jopa miehen parilla UK työkaverilla on tikkitakit..:D Mutta mä en ole nyt hetkeen itse käynyt Lontoossa toteamassa tätä itse, vaan olen ihan muiden "huhupuheiden" varassa.:D Mutta tää ystävä on kyllä Lontoossa naisten ostaja niin on aika perillä mikä on IN ja mikä OUT. Ja siis todellakin naisten muodissa, ei missään teinijutuissa.:)
      Voi ei, menitkö myymään omasi? Mulle on kans käynyt noin muutaman kerran, mutta ei sitä voi aina vaan säilyttää kaikkea kun tilat on rajalliset.:)

      Poista
  5. Moikka, kiva uusi ilme täällä :) Ja kivoja ostoksiakin olette tehneet. Mä ostin joku aika sitten kirppikseltä tosi hienossa kunnossa olevan mustan Columbian hupullisen tikkitakin. Se on ollut super hyvä ja maksoin siitä vaivaiset 5€! Tykkään tikkitakeista :) -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos :))) ja Columbialla on aika kivoja vaatteita muutenkin. Mulla ei ole tikkitakkia ollut hetkeen, mutta tää on ihan huippu "äidin takki", sopivan siisti ja sopivan rento. Nyt tekis mieli ostaa Epullekin.. syksyllä jo yhtä katselin Zarassa.. :)

      Poista
  6. Kuinka hyvin nuo Joulesin koot pitävät paikkaansa? En toki ole katselemassa tikkitakkia?! ;o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoisin, että tosi hyvin.:) Tai siis itse käytän pääasiassa kokoa M/38 ja toi Joulesin takin koko on 38/EUR M ja JUST oikean kokoinen. Tuossa on myös tosi hyvä istuvuus ainakin mulle, eikä ole sellainen "liian iso" niinkuin jotkut tikkitakit.
      Varoitan muten, että tuossa Joulesin takissa on aika värikäs kukkakuosi vuorissa, mutta ainakaan mulla se ei käytössä ole sieltä juuri näkynyt. Mutta joku vois säikähtää jos näkis sen yllätyksenä.:)
      Ja itseasiassa Joulesilla oli tää takki jo viime keväänä mallistossa, ja se oli tosi kova myyntihitti, niin että tekivät sen uudestaan tänä keväänä, ja useammassa eri pituudessakin. Mulla on tuo Moredale -malli, eli toi peruspituus, joka ei ole kaikkein lyhin. :)"Great timeless piece." ;-)
      Toi takki on muuten saanut tosi hyvät arvostelut ostajilta: http://www.joules.com/en-GB/Womens-Quilted-Jacket/Navy/M_MOREDALE/ProductReviews.raction#pageTabsContainer

      Poista
  7. ihania vaatteita, juuri sellaisia mitä haluaisin käyttää vähän isommalla pojalla, jos vain olisi sellainen. odotan kamalasti, että tyttö on riittävän iso COSin lastenvaatteisiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin olen odottanut ja odotan vähän vieläkin.:) Toi pienin koko 98 menee juuri ja juuri nyt, on kylläkin vähän reilu, mut ei se menoa haittaa. Vähän silti pitäis vielä kasvaa..;-)

      Poista
  8. Ompas kivannäköisiä löytöjä! Katselin kuvia ja huomasin Bugaboo bee matkarattaat;). Olisiko näistä kyseisistä rattaista mahdollista saada omaa postausta? Vaikuttavat erittäin hyviltä mutta haluaisin saada vielä käyttökokemuksia esim. juuri matkoilta? Olisi hienoa jos tämä onnistuisi! Kiitos jo etukäteen ja mukavaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, voin toki tehdä niistä postauksen, kiitos vinkistä. Täytyy vaan päästä johonkin kuvaamaan, missä ei ole lunta kun tuli tämä takatalvi, mutta voisin koittaa jollain kauppareissulla näpätä kuvia noista.:) Olen itse niistä tykännyt maailman eniten, ja jopa enemmän kuin meidän Cameleon vaunuista. Mukavaa kevättä myös sinne!:)

      Poista
  9. Äänestä päätellen meillä syntyi juuri kaaos, joten pikaisesti: Ihania tuliaisia! Ja uusi bannerikin näyttää hienolle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh no!:D Mä tiedän ton "äänen", silloin pitää kiitää. :D Kiitos, ja kiitos!:))))) Ja terveisiä sinnepäin!:)

      Poista
  10. Upea uusi banneri, wau!!
    Ihania tuliaisia olette löytäneet! Varsinkin tuo isän valitsema setti aiheutti kunnioitusta täällä, ei meillä vaan..
    Heh, mä olen jo niin vanha, etten jaksa seurata ihan uusinta muotia ja minulla onkin tikkitakki perusvaatteena;) Barbourilla on samantyylinen ollut mallistossa vuosikymmenet, aina ostan uuden, kun vanha sanoo sopimuksen irti..kiva siis kuulla, että olen taas (hetken) ihan muodikas:)

    VastaaPoista
  11. Tosi ihanan setin isi valinnu :)) Meilläkin osataan valita kaupassa mutta sitten kotona ylä- ja alaosien yhdistely ei aina ihan mene yhteen oman makuni kanssa ;D Hei mihin kokoon nyt päädyit Consseissa? Meillekin saapui juuri parit ja pakko tunnustaa että lisää on tulossa...voi iik, liikaa värejä valittavana :DD

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)