9.4.2012

Raitoja ja pääsiäiskeltaista

Vielä päivä pääsiäislomaa jäljellä. Meillä on viikonloppuna käynyt vieraita ja muutenkin on riittänyt tohinaa joka päivälle. Onneksi ensi viikkokin on lyhyt, niin paluu arkeen ei ole liian rankkaa..;) On ihana olla koko perhe kotosalla.
Vieraiden kunniaksi otimme käyttöön uuden COSsin neulepaidan, jonka ostin Ruotsin reissullamme. Koko on muuten 98cm, eikä mitään järin suurta mitoitusta. Myös COSsin mitoitukset näyttävän vaihtelevan aika villisti, koska myös tilaamani ihana COSsin harmaa parkatakki (98) saapui viime viikolla, ja se taas on vielä zen verran reilu kooltaan, että taidan säästää sen syksyksi. Ja onhan meillä noita kevättakkeja muutenkin enemmän kuin tarpeeksi.
COSsin uusi raitaneule sopii oikein hyvin Mini Rodinin keltaisten housujen kanssa, ja koko asusta tuli mielestäni raikkaan keltainen. Laitoin itsekin päälle raitapaidan niin olimme Eppusen kanssa vähän samiksia. Onhan se nyt mukava "maastoutua" äidin syliin..;)

Mitäs te olette puhailleet pääsiäisenä? :)





17 kommenttia:

  1. kiva paita ja noita mini roninin keltaisia housuja haluan joka kerta..joskus vielä sorrus..

    Mun on pakko paljastaa, kun viime kesänä pääsimme Ranskan matkallamme Pariisiisin oli Cos melkein tärkein nähtävyys siellä ja voi että rakastuin siihen ja vähän Pariisiinkin.. Tukholmassa se ei enää ollut niin erikoinen ja taitaa laatu/erikoisuus taas laskea kun Helsinkiin tulee..

    Mutta sitä kuitenkin odotan..

    Raskassa se Cos oli vaan niin hieno ja erikoinen, tyhjä ja ekakerta vaikutti tietenkin asiaa.. no nyt omaan blogiin postaamaan ja moikka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun ekat COS kokemukset on Lontoosta sillon kun se tuli sinne, taitaa siitäkin olla jo aikaa. Mutta joka kerta sinne piti päästä työmatkoilla. Varmasti jatkossakin. En tiedä alkaako COSsin vaatteita näkymään enemmän kun liike tulee Helsinkiin, jännä nähdä kuinka suomalaiset innostuu. Tosin onhan heillä ollut tuo toimiva nettikauppakin jo jonkin aikaa. Itse tykkään tosi paljon COSsin vaatteista ja simppelistä tyylistä. :)

      Poista
  2. ja voi taas noita mun kirjoitusvirheitäni..eli Rodinin ja korjatkaa muut päässänne nyt häivyn..hih..

    VastaaPoista
  3. Tykkään!Ja ottaisin itsellenikin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä sit voin tyrkyttää näitä teille kun jäävät pieniksi.;-D Tosin noi housut on niin jättipitkät, että siihen voi mennä ehkä 5 vuotta..;-D

      Poista
    2. Juu meinasin siis, että voisin pukea ihan oikeasti itsellenikin nuo ;) Mut kaapissa onkin jo varmaan 10 raitapaitaa eli en mä ehkä enää tarvitse ;)

      Poista
    3. Jaa sulle.. :-D Voin mä noi sullekin myydä sit kun ovat pieniä meille, saat hyvät keltaset shortsit ;-D Toivon kyllä että toi mun paita ei jää ikinä mulle pieneksi :-D

      Poista
  4. Ihanat! :) Sitä COS:n parkaa mietin ja olin taas liian hidas! Eli, jos teillä olisi liikaa takkeja, niin meille saa sitten myydä sen :) Meilläkin oltiin eilen keltaisissa liikenteessä, kuvia laitan tänään myöhemmin.

    Ostin muuten noi sammarit koossa 80/86, jos ne olisi Patrikille sopivammat. Sain -50% alella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja itse kans arvoin pitkään kun mietin tuota kokopolitiikkaa..sit tulikin kiire kun huomasin, että alkaa olla lopussa..:P
      Täytyy käydä katsomassa teidän keltaiset.:)
      Olis varmaan itsekin pitänyt ottaa sit vielä ne pienemmät mutta en uskaltanut kun noi 80/86 farkut alkaa olla siinä ja siinä että meneekö enää syksyllä. Ei oo helppoa näiden tuplakokojen kanssa.:P

      Poista
  5. Missähän vaiheessa pojasta on tullut noin iso :D Ihan sellainen ison pojan oloinen jo :)
    Housut on ihanat, itse myös mietin että miten ne tytölle kävisivät mutta vielä en ole ainakaan tilannut -kiva katsella niitä Epun päällä :) Keltaiseen minusta sopii juuri täydellisesti tuollainen kontrastisempi raita, en oikein tiedä miksi ja nuo paidan harmaat osat ovat kuin piste i:n päälle, diggailen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, en mä tiedä.. :D Kasvaa niin nopeasti että mua oikein hirvittää ja kohta se menee jo hoitoonkin..huh :D
      Mun mielestä nää housut menee hyvin tytöllekin, ja veikkaan että kohta ne on jo alessakin. Jos näistä olisi ollut joku muu väri kun se vaaleanvihreä, ostaisin varmaan toisetkin. Mallista tykkään kovasti, samoin matsku on ihan pehmeää ja mukavan tuntuista.:)

      Poista
  6. Ihana paita! Sopii hyvin mun raikkaisiin raitoihin villiintymiseeni. COS on minulle uusi tuttavuus. Piti heti googlailla ja ihastuin täysillä. Hintatasokin vaikuttaisi olevan ihan ok! Kiitos siis vinkistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Ja hyvä jos löytyi jotain uutta! Kannattaa kurkata myös naisten puoli, siellä on kans kaikkea ihanaa!;)

      Poista
  7. Hei sielläkin on raitafaneja :D Mäkin tykkään aina joskus pukea itseni vähän samanlaisesti kuin lapsen, esim juurikin raitaan :D Tosi kiva yhdistelmä tuo Cos ja Mini Rodini, sopivat mainiosti :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan aina oltu :-D Yleensä me ei kauheasti samistella, paitsi Conssit on kyllä jalassa molemmilla..;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)