24.4.2012

LASTENHUONE Herlag table & chair

Muistaakohan kukaan enää erästä lasten pöytä- ja tuolisettiä, jonka perään itkin jokin aika sitten. Siis juuri se pöytä, joka ei mahdu laatikkoon, jonka ensin luulin saavani ja sitten en saanutkaan. Ja sitten löysin uuden pöydän, mutta sekään ei päätynyt Epun huoneeseen, vai jäi koristamaan meidän alakertaa.
Noh, tarina ei vieläkään lopu tähän, koska sain jokin aika sitten meilin Happy Industries liikkeestä, että pöytä sittenkin mahtuu laatikkoon. Kuinka yllättävää. Meillä siis oli yksi pöytä hankittuna Epulle, mutta koska se sopi niin hyvin alakertaan, pienen neuvottelun jälkeen päätimme ostaa myös tämän setin, ja laittaa sen sitten ylös Epun huoneeseen alkuperäisen sunnitelman mukaan. Ja niin ihana punainen pöytä sekä ikivanha tuoli matkasivat Hollannista meille uuteen kotiin.
En uskaltanut kauheasti iloita asiasta, koska en oikeasti uskonut pöydän löytävän kotiin asti ikinä, mutta pakko se oli uskoa kun eräänä päivänä ovemme takaa lumikasasta löytyi valtava pahvilaatikko. Ihmettelinkin miksi koirat olivat haukkuneet niin kovasti päivällä. Ne kun hälyttävät heti, jos joku tulee vähänkin lähemmäs taloa. Olisi se lähetti kyllä voinut soittaa sitä ovikelloakin, mutta oli vain jättänyt jättimäisen laatikon ovelle ja puikkinut pakoon.
Mutta saimme kuin saimmekin ihanan Herlagin pöydän ja tuolin kotiin. Myös pöydän uusi omistaja ihastui ikihyviksi, ja tykkää lukea pöydän ääressä pikkukirjoja ja rakentaa Duploja. Jukka -pöytä jäi vielä alakertaan ja sitä käytämme enemmänkin piirustus- ja askartelupöytänä. Lisäksi se tuo kodikkuutta alakertaan.
Epun huoneesta lähti nyt sitten Fatboy takaisin sinne minne se oli ostettukin, eli minun käyttööni (kjäh-kjäh;) yläkerran tv- ja lukutuoliksi, ja paikalle ikkunan alle laitettiin uusi pikkupöytä. Nyt tuon Herlag pöydän yläpuolelle pitäisi vielä saada muutama rivi lisää tuota Ikean taulukehystä, koska meidän pikkuautomäärä on näköjään alati kasvava, ja niitä on hyvä säilyttää tuossa taulukehyksen päällä.
Ajatus oli ensin maalata tuo Herlagin tuoli valkoiseksi, jotta se sopisi paremmin Epun huoneeseen, mutta nyt en raaskikaan sitä tehdä. Tuolissa näkyvät aika ja käytön jäljet jotenkin niin kauniisti, että haluan säilyttää sen ainakin nyt tuollaisenaan. 
Tuosta pöytäsetistä haluan vielä kertoa, että se löytyi Happy Industries nimisestä liikkeestä Hollannista, jonne taas eksyin Mrs Agathan blogin kautta. Kannattaa seurailla tuota blogia, sieltä löytyy vaikka mitä aarteita ja vinkkejä. :)

PS.Vielä loppuun yksi minipieni sisustusvinkki löydöstä, jonka tein jokin aika sitten Ikean reissulla. Epun sängyssä oleva hauska pitkulatyyny on Eivor Fogel ja sen sai Ikeasta huimaan 3,95€ hintaan. Mielestäni Eivor on tosi söpö lintu. ;)

Retro Herlag table & chair.



30 kommenttia:

  1. On kyllä upea huone Epulla! Tosi hienoja yksityiskohtia, ja hyvät on nämä uudetkin hankinnat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Miima!:) Olen tosi iloinen kyllä kun saatiin nämä.:)

      Poista
  2. Tosi hienoa että sait viimenään tuon setin! =) Hieno on! Ja ihan jees palvelua kaupalta tuo yhteydenotto, olivatkohan löytäneet isomman laatikon yhtäkkiä... :D

    Ja kiitoksia! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, kaiken sen säätämisen jälkeen..:D Mä pikkasen epäilen että voisko olla joku kuljetusyhtiöön tms. liittyvä juttu (?) :D Ja kiitos itsellesi vaan!:) <3

      Poista
  3. Ihanat! Ja ei kyllä kannata maalata, tuoli ja pöytä ovat just hienot noin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Joo, nyt vähän harmittaa että tuossa kuvassa on tuo tyyny tuolia peittämässä, mutta se on kyllä tosi kaunis, ei raaski maalata :)

      Poista
  4. Ei voi olla totta! Mikä täydellinen päätös sille aikaisemmalle pettymykselle! :-D

    Miten mielettömän hyvin ne tuonne huoneeseen sopivatkin. Upea pöytä+tuoli ja koko huone!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3
      Kerrankin näin, mä olin kyllä aika epätoivoinen sillon ekalla kerralla :-D
      Ja kiitos, tykkään näistä itsekin, ja onneksi myös käyttäjä ;)

      Poista
  5. Hei, Törmäsin blogiisi pop oulet postauksen kautta. Saanko udella mitä salmiakkikuvioiset leggarit maksoi pop outletissa? Jos muistat suurinpiirtein. Meillä ne kaikkien suosikit, mutta mietiskelen, että mistähän niitä enää saa isompina? Krisu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Krisu,
      Ne maksoivat -50% ovh:sta, eli muistelen että jotain 10-12,50€. Mutta katson vielä löydänkö jostain tarkan hinnan näille, ja palaan vielä tähän asiaan viimeistään illalla.:)
      Oletko katsonnut Facebookin Popitus kirppikseltä? Siellä olen näitä usein nähnyt myynnissä, varsinkin tuon outletin jälkeen moni siellä näitä näkyi kauppaavan.:)
      Palaan vielä myöhemmin tuohon hinta-asiaan.

      Poista
  6. Aivan mahtavaa, että sait sittenkin tuon ihanan pöytäsetin!! Ja tuoli on tosiaankin ihana juuri noin ilman maaliakin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No todellakin, olen tosi iloinen että tämä päättyi näin.:) Ja tuolista vielä; onhan se tosi kulunut ja vanhan näköinen, mutta musta on hauska ajatella että se on jo aikoja sitten ollut jollain toisella pienellä lapsella ja se näkyy siitä. :)

      Poista
    2. Kyllä mennyt elämä saa tosiaan tuollaisissa näkyä ja kertoa omaa tarinaansa :)

      Tein pähkäilyjen jälkeen postauksen siitä meidän Mini Rodinin haalarista jos kiinnostaa katsoa ;)

      Poista
  7. Kiva kun vastasit housun hintaan! Aika kiva hinta oli -50 % alennuksen jälkeen. En ole vielä metsästänyt muualta kuin huutiksesta. Kiitti vinkistä, pitää katsella muualtakin, jos vaikka tulee eteen. PS. Blogiasi jään seuraamaan mielenkiinnolla. Kivalta näyttää. :-) Krisu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä. Koitin vielä etsiä sitä ovh:ta mutta en löytänyt. Muistelen kyllä että se olisi ollut 24,90 tai 26,90 josta sai sen -50% alennusta. Mutta jos joku muistaa, saa korjata tänne.:)
      Ja kiitos, mukava kuulla!:)))

      Poista
  8. The Happy End! Selvästi asia oli jäänyt vaivaamaan myyjääkin. Pöytä on söpö ja laatikko kivan ulkonäön lisäksi varmasti tosi käytännöllinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epätoivoinen ja pettynyt asiakas jäi kummittelemaan..;) Ei mutta tosissaan, kyllä mä olin positiivisesti yllättynyt kun sain yhtäkkiä monen viikon jälkeen meilin sieltä.:)
      Ja kiitos, just sen takia mä tohon ihastuinkin kun se oli musta tosi söpö. Laatikkoon mahtuu paljon pikkuautoja..;-D

      Poista
  9. Ostin Iksusta tuon saman tyynyn, ei ainakaan hinnalla ollut pilattu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivori on ihana ja ihanan halpa. Teki mieli ostaa toinenkin ihan vaan sen takia.:D

      Poista
  10. Siis et tiedä kuinka iloiseksi tulin kun aamulla luin että saittekin nämä :)) IHanaa, niin vaan asiat järjestyvät :)) Tuoli ja pöytä ovat aivan sigamegamageet, sopivat huoneeseen täydellisesti. Katselinkn sivuja jo, josko sieltä löytyis meillekin jotain...mut mun täytyy laittaa sulle mailia ja kysellä vähän tuosta asioinnista, kun ei ollut nyt ihan maailman helpointa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, tää meni näin tällä kertaa.:))) Olis pitänyt yrittää ottaa vielä parempi kuva noista, ne on livenä vielä söpömmät. Laita vaan, ja siis ei siinä muuten ole mitään hankalaa, kunhan ei yritä ostaa mitään, joka ei mahdu laatikkoon..;-D

      Poista
  11. Ei voi olla totta!Repesin :D
    Ehkä se pöytä onkin kutistunut ja laatikot saman kokoisia? :D Ei vaan, kiva juttu että saitte ja sopiihan se Epun huoneeseen ihan täydellisesti. Jospa ne oli eksynyt sun blogiin lukemaan ja huomanneet, että vähän huono kuva jäi kaupasta aikaisemman episodin perusteella...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luultavasti pöytä on kutistunut.;) Ei mitään hajua mitä tapahtui, mutta yllätys oli iloinen! :D

      Poista
  12. siis poika nukkuu vielä vauvojen pinniksessä ja on vaipoissa, mutta puetaan niin merkkitietoiseksi, että ....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika usein 1-vuotiaat nukkuvat pinnasängyssä ja käyttävät vaippoja.:-D
      Ja jos haluaa kettuilla anonyymina, kannattaa jatkossa panostaa vähän paremmin siihen anonyymiteettiin...;-)

      Poista
    2. Ööö millähän lailla nukkumispaikka, vaipat ja pukeutuminen liittyvät toisiinsa?Valotappas ano mulle vähän tätä logiikkaa? Ja ajatella, meillä Eevi nukkui pinniksessa melkein 2-vuotiaaksi asti kun tykkäsi niin!Sama se mulle, kun tilaa oli niin annoin nukkua, kyllä sitä ehtii isojen sängyssä nukkua koko loppuelämänsä!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)