22.2.2012

Tunnustus - haaste.. :)

Ida-Antonia - Pala elämää sekä Kasvukausi -blogi antoivat minulle ihanan tunnustuksen. 
Kiitos teille tästä. Tällaiset tunnustukset ilahduttavat aina kummasti. :) 

Piti ensin laittaa tähän tekstin perään hymiö, mutta se tuntui niin valjulta, että päädyin iloiseen kuvaan.. :-D
 Tunnustukseen liittyi haaste, jonka ideana on kertoa omista alle 200 lukijan suosikkiblogeistaan, ja samalla laittaa haastetta eteenpäin näihin blogeihin. Mukaan saa valita ainoastaan 5 blogia!
Suosikkiblogeja minulla on monia, mutta koska voi valita vain 5, niin halusin antaa tunnustuksen sellaisille blogeille, joille en ole vielä tunnustusta antanut. Tässäpä sitten valintani aakkosjärjestyksessä. Haastan seuraavat blogit:

ADEATYTTÖ: Mukava seurata sisarusten elämää, pienen tytön ja pojan. Kauniita kuvia ja iloista mieltä blogi täynnä. Erityisplussa perheen kahdesta koirasta. ;)

ELOISAT: Hauskoja kertomuksia kolmen eloisan lapsen perheestä ja elämästä. Iloinen kirjoitustyyli, ja näitä juttuja lukiessa tulee usein hyvälle tuulelle. Tyttöjen & poikien tyylikästä ja klassista vaatetusta.

KUVIOKUU: Todella kauniita tyttöjen vaatteita, upeita yhdistelmiä ja kauniit valokuvat. Vaikka itse vaatetankin poikalasta, on näitä silti mukava käydä ihastelemassa. Hyvällä maulla toteutettu blogi.

MONNIBLOGI: Jos minulla olisi tyttö, pukisin hänet varmaan juuri tällaisella tyylillä kuin Monniblogissa. Vielä täällä, mutta hieman poissa, toivottavasti kuitenkin pian taas täällä. :-)

REMIND ME SARA: Uusin tuttavuus ja samalla myös vanha tuttavuus. Ihania sisustusjuttuja ja ideoita, hyviä kirjoituksia, iloista mieltä ja kauniita kuvia.



Mukavaa loppuviikkoa kaikille
Torstai on toivoa täynnä! ;)

6 kommenttia:

  1. Heh, tulin ilmoittelemaan, että blogissani on sinulle jotain:) Kiitos kovasti kauniista sanoistasi ja tunnustuksesta!

    VastaaPoista
  2. Oho, täältähän löytyi yllätys! Voi kiitos ja kumarrus. Tartun haasteeseen :) -Tiina

    VastaaPoista
  3. Iik - kiitos paljon :)
    Ihan häkeltyy, kun joku kirjoittaa noin kauniisti!
    Blogissani on tosiaan vain meidän Pumpsukan vaatteita - meidän pojat kun on niin isoja jo, etteivät tahdo osallistua söpöön blogiin :D

    Mielelläni olen sinunkin blogia seurannut. Täällä on niin kaunista ja Eppunen se vasta söpö onkin!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)