28.2.2012

Temppuradalla!

Ystäväni on houkutellut meitä jo pitkään lähtemään mukaan lasten temppuradalle. Nyt sitten päätimme lähteä temppuilemaan ja arvelinkin, että aina aktiivinen Eppunen voisi tällaisesta jutusta tykätä. Meillä kiipeily ja erinäiset "akrobaattiset temput" kotona ovat olleet melkein ongelma, joten tällainen "sallittu" temppurata kuulosti oikein hyvältä.
Harmi vaan, että emme ole tunnettuja aikaisista aamuherätyksistä, ja paikalle päästyämme Eppunen ryömikin hetkeksi erään penkin alle makoilemaan ja ihmettelemään menoa liikuntahallissa, joka oli täynnä muita lapsia. Suuri liikuntahalli oli siis jaettu kahtia, ja toisessa puolessa oli erilaisia välineitä; palloja, renkaita, hiekkapusseja ja paljon muuta. Toiseen puoleen hallista oli rakennettu rata, jossa oli erilaisia kiipeilyesteitä, liukumäkiä, tunneleita, puolapuita, renkaita, patjoja, kävelysiltoja ja jopa "pukki", jonka päällä voi temppuilla. Lattia oli pehmustettu ja patjoja vielä levitelty eri kohteiden ympärille, joten pienet tupsahdukset ja vahingot eivä aiheuta kolhuja. Tällaisena lumimyrskyisenä päivänä lapsia olikin paikalla hurjasti ja ei ihme, koska ainakin täällä meillä oli jo aika kurja keli. 
Olikin mukava, että pääsimme purkamaan ylimääristä energiaa johonkin.
"Herättyään" Eppunen innostui ihan älyttömästi temppuradasta ja tohotti tomerana menemään sulkemiseen asti. Sen jälkeen sitten väsyttikin kummasti.. ;)

Halusin laittaa Epulle päälle jotain tosi mukavaa ja kevyttä, ja valitsin Mini Rodinin karttapaidan ( ostettu Oiidesignista ) sekä ihanat leggarit, jotka saimme vihdoinkin pitkän etsimisen jälkeen Lilla Companysta. Näitä yritin siis tilata muualta jo aiemmin, yhdessä paidan kanssa, mutta tuntui, että ne oli myyty loppuun joka paikasta. Mutta nyt meillä on vihdoin koko "kartta-asu" kasassa, ja haluankin lähettää lämpimät kiitokset Lilla Companyn Jennille. Täytyy myös todeta, että karttaan pukeutuneen pojan tunnisti hyvin kymmenien muiden lasten joukosta, joten mukavasta asusta oli myös hyötyä, kun oman pikku temppuilijan bongasi helposti viipottamasta milloin mistäkin. :D










14 kommenttia:

  1. Moikka, ooo ihan mahtavan kuuloinen paikka! Löytyisipä meidänkin "naapurista" tuonmoinen. Ja hyvin olet pysynyt mukana kameran kanssa, kivoja kuvia! -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää temppurata oli ihan meijän juttu!:D Rehellisyyden nimissä sanottakaan että noi pari ekaa kuvaa onkin otettu ihan alussa ennenkuin se vauhti alkoi kiihtymään.. ;)

      Poista
  2. Oi tuo kartta-asu on kokonaisuudessaan niin hurmaava!Ja hei, mitkä on nuo ihanat sukat, jotka näyttää ihan tennareita? Huiput!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä tykkään kans. :) Noi sukat on Tommy Hilfigerin jarrusukkia, olen ostanut noita sekä niitä perussukkiakin monta pakettia, koska ovat ihan parhaita. Suosittelen! :)

      Poista
  3. Kattelin kans noita sukkia! Voisin Miolle ostaa sitten kun rupee tosissaan liikkumaan. Tilasitko netistä vai mistä?

    miopoikanimio.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, näitä tossusukkia ostin Nykistä Tommyn omasta liikkeestä, mutta niita perussukkia olen tilannut myös netistä ja muistaakseni ainakin Stokkalta saa, tai on ainakin saanut joskus. :) Mutta luulisin että noita tossusukkiakin on joissain nettikaupoissa. :)

      Poista
  4. Mahtava temppurata, meillä olis poika kyllä innoissaan tuolla! :D
    Mä tilasin meille karttapaidan hihattomana Niilo Ilosta kun oli jo Lilla Companystä loppunut, tosin sinne tulee lisää kokoja piakkoin! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällanen pitäisi olla joka päivä! ;D
      Mä tilasin kans sen hihattoman ja sitten ne safarishortsit sen kanssa.. tosin ne tilasin Oiilta, joten en tiedä ehtikö ne taas loppua, mutta yritin siis ainakin.:)

      Poista
  5. Oi miten kivoja kuvia, vauhdikas fiilis välittyi! Varmasti hauska paikka lapsen touhuta, hyvä, että tuollaisia paikkoja löytyy. Näkisin niin myös meidän vauhtihirmun tuolla juoksentelemassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kyllä aivan mahtava jutu pienelle villille pojalle. :) Suosittelen kokeilemaan jos jossain järjestetään vastaavia.:)

      Poista
  6. Kivoja kuvia :) Epulla oli varmasti hauskaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä tosi hauskaa, uudestaan pian, kunhan tervehdytään! :D

      Poista
  7. Voi että miten ihana blogi teillä on! Tästä tulee niin hyvälle tuulelle:) Ja MiniRodini toimii aina!:D -M-

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)