15.2.2012

Muutama uusi Mini Rodini

Tein jo jokin aika sitten isohkon Mini Rodinin kevät- ja kesävaate tilauksen Oiidesigniin. Pettymyksekseni vain alle puolet tilauksestani saapui, koska ilmeisesti Mini Rodinin uusi mallisto oli ollut niin suosittu, että se oli myyty hetkessä loppuun. Toki sain rahani takaisin, mutta hieman harmitti useiden tuotteiden puuttuminen. Kotiin asti löysi kuitenkn yksi suosikeistani karttapaita sekä vedenvihreä onsie.
Tosin tuossa kesähaalarissakin oli pikku vika, ja edessä oleva Mini Rodinin logopatch (jota ei muuten ole tuossa virallisessa tuotekuvassa lainkaan) oli ommeltu väärin päin. Haalarin saisi kyllä palauttaa, mutta näppärä anoppini lupasi korjata vian ja kääntää merkin. Noh, sainpa nyt edes muutaman jutun tuosta ihanasta mallistosta. Ehkä tulevalla Tukholman reissullani saan sitten kerättyä meille loputkin haluamani tuotteet.
Karttapaita oli tosi ihana ja luulen, että haluan tilata siihen vielä sopivat leggaritkin. Tosin tänään meillä oli karttapaidan kanssa Zaran tummanharmaat "loose -malliset" swetarihousut, ja meni se niidenkin kanssa. 
Minä odottelen nyt kiinnostuneena tuleeko tuonne Oiidesigniin vielä lisää noita loppuneita tuotteita myöhemmin. Ainakain Mini Rodinin omasta liikkeestä Södermalmilta niitä varmasti sitten löytyy.

Mukavaa loppuviikkoa, torstai on toivoa täynnä! ;-)





20 kommenttia:

  1. Aika söpö tuo karttapallopaita!Me ollaan kanssa nyt tiistaina lähdössä Tukholmaan!Koska sä oot menossa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli must-have.. ;)Me lähetään vasta maaliskuun alussa, eli parin viikon päästä, mutta sinnekin tuntuu olevan ikuisuus..:P

      Poista
  2. Tulihan siitä herra Elohopeasta hyviä kuvia!

    Kiva kun kävitte, piristi kummasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, niitä ei ollut montaa kun oli tota vauhtia vähän :D Mua harmittaa kun en saanut teidän ihanasta tapetista kunnon kuvaa, kun niissä oli aina "vähän" liikaa liikettä. ;) But maybe next time. :)
      Kiitos seurasta, vielä tätäkin kautta. Oli mukava päivä!:))))

      Poista
  3. Tuo karttapaita on kiva, sitä katselin uusimmasta mallistosta. Yleensä en noista Mini Rodineista välitä kovinkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli ihan eka suosikki.:) Täytyy sanoa, että tällä kertaa noi poikien jutut oli mun mielestä kivempia kuin tyttöjen. Mut kerrankin näin.=)

      Poista
    2. p.s. kurkkaa jarna tuo edellinen postaus.. ;)

      Poista
  4. Mäkin haluun noita ja odottelen niiden saapumista Lilla Companyyn..

    tännekin siis kommentoin..

    VastaaPoista
  5. Tuo karttapaita näyttää hyvälle! Mä tilasin viikonloppuna Babyshopista (ja itse asiassa tänään olikin jo paketti postilaatikossa) värikästä pandaa vauvalle...ihan vain myssyn ja lyhythihaisen bodyn. Tekisi mieli ostaa jotain Joaksellekin, mutten osaa päättää mitä.Tuo haalari olisi kyllä kiva kesäksi, mutta se varmaan uisi vessanpöntössä, kun Joas käy täysin omatoimisesti vessassa sen enempää etukäteen ilmoittelematta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se värikäs panda on kyllä aivan ihana, varsinkin ihan pienellä.:) Mun on ehkä pakko saada vielä ne muut, mitä yritin tilata, jäi niin monta juttua puuttumaan. Joudun sitten varmaan kyttäämään tuleeko oii:hin lisää niitä.:)
      Toi on kyllä ihan totta, haalri voi olla tosi hankala itse vessassa käyvälle, ellei siten heitä sitä kokonaan pois. Muistan vielä itsekin, kun lappuhaalarit oli muotia joskus vuonna hakku ja lapio, kuinka niiden kanssa toimiminen oli hankalaa.:)
      sulle on muuten Saara tunnustus tuolla edellisessä postauksessa..;-)

      Poista
  6. Meille tuli pojalle myös tuota karttakuosia housut ja hihaton paita ja tytölle paita lintukuosilla. Olin jo tilaamasta tuolta Oii:sta ja tilaus oli maksua vaille valmis , mutta pankkitunnukset mystisesti (taas) kateissa. Löytyivät sitten seuraavana päivänä puurohiutalepakettien välistä? , mutta haluamani jutut oli jo myyty loppuun. Onneksi Mini Rodinin omasta nettikaupasta löytyi sitten kaikki samat yhtä hattua lukuun ottamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, sä sait ne ihanat housut! Ne olisin todellakin kans halunnut, mutta ei.. meinasin kans tilata MR:n omasta kaupasta ne sekä pari muuta juttua, mutta en vielä raaskinut kun postarit pompahti ihan yllättävän korkeiksi. Täytyy nyt sitten katsoa, mistä nää "täydennykset" saisi.:D

      Poista
  7. En tajunnutkaan, että tuo karttapaita on noin hyvännäköinen! Todella kiva.

    Ja kiitos tunnustuksesta <3 Perehdyn siihen myöhemmin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Itse ihastuin siihen ja mietin että käy hyvin harmasiden MR farkkujen kanssa. :)
      Ja eipä kestä, tunnustuksia odotellessa ;-)

      Poista
  8. Tuo karttapaita näyttää kyllä paljon paremmalta teidän kuvissa kuin MR:n omissa, niiden perusteella en olis sitä ostanut mutta nyt täytyy miettiä uudelleen... :D
    Me lähdetään Tukholman risteilylle ens maanantaina, toivottavasti kerkeän vierailla MR:n omassa liikkeessä siellä ja napata pari vaatetta kesäksi mukaan. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :D Tää on kyllä ihana, vielä kun saisi leggarit..;)
      Tekin menossa?:) Kannattaa käydä, siellä Söderillä on muutenkin ihania kauppoja ja ravintoloita. Erityisesti jos tykkää sisustuksesta.
      Myös NK:n MR -osasto oli aikas hyvä kun viimeksi kävin. :)

      Poista
  9. Mä tilasin kanssa OII:sta ja yksi oli kartta t-paita. Onneksi laitoin niille sähköpostia, kun tilausta ei kuulunut ja sainkin kuulla ettei sitä paitaa ollutkaan enää, eikä niitä turkooseja farkkuja, jotka tilasin, pöh.

    Ainoa, jonka lähettivät(vaikka peruin koko tilauksen) oli se turkoosi apina college- paita. Saimme sen pitää, vaikka palauttivat rahat. Tuo karttapaita on kyllä ihana ja se onkin pakko sitten tilata kun saavat lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! Mulle tipahti ensin palautusrahat tilille ja sitten meili perässä, että sorry tuotteet loppu. Buu! Siinä kohtaa vähän harmitti kun olin jo intoillut uusia kesävaatteita.. tosin mä en nykyään saa mitään muutakaan mitä yritän tilata.. joko aina joku loppuu, ei mahdu laatikkoon tai jotain muuta yhtä älytöntä.. :-D

      Poista
  10. Karttapaita on ihana... löytyisköhän sitä jostain lyhythihaisena, kun niitä olisi lupa ostaa... Mä tykkäsin myös meriorosvokuosista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karttapaitoja oli sekä lyhythihaisena, että hihattomana. :) Merirosvo oli myös mun suosikki, ja tilasin sen kans pitkähihaisena. :) Tosin siihenkään en saanut vielä leggareita kun ne olivat lopussa.....:/

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)