16.2.2012

Lahja ja neule

Rakas ystävä ja kollega oli ostanut minulle ja Epulle ihanan joululahjan, jonka saimme jokin aika sitten. Meitä odotti kummallisen muotoinen paketti, joka oli paketoitu ihanaan paperiin. Koska sisältö oli todella ihana, ja hyvä lahja- sekä sisustusvinkki muillekin "lapsellisille", minun täytyy jakaa se täällä. Arvatkaapa mitä täällä on?
Lasissa on Fantaa, mutta mitä tuolla paketissa on? ;)


Paketista löytyi t-paidan muotoinen lasten henkari, joka onkin ihana sisustusjuttu lastenhuoneeseen.
Henkareita myy ainakin Pino, josta muuten löytyy kaikkea muutakin ihanaa. Kannattaa kurkata nettisivut. Näitä olisikin ihana saada monta monituista ja ripustella niitä lastenhuoneeseen. Lisäksi tästä henkarista oli olemassa myös tyttöversio, pikkuruinen henkari mekko. Tällainenhan käy vaikka ilman vaatettakin koristeeksi. :)
Minun piti tietenkin heti laittaa henkari Epun huoneeseen roikkumaan. Oli hieman vaikea valita, mitä siihen laittaisin, mutta sitten päädyin ruskeaan neuletakkiin, jonka tilasin jo jokin aika sitten alesta Eppuselle ensi syksyä ajatellen. Pakko tässä vielä kehaista tuon neuletakin laatua, se on aivan ihanan tuntuinen. Neuletakki on Petit by Sofie Schnoorin, ja vaikka kuvauksessa lukikin, että se on hieman karkeampaa villaa, neuleen tuntu on aivan ihana, eikä yhtään kutittava tai pistelevä. Itse en voi sietää kutittavia neuleita yhtään ja joskus olen saanut iho-oireitakin niistä. Tämä johtuu varmaan hieman atooppisesta ihostani, mutta siksi olen myös erittäin tarkka pikkumiehen neuleiden kanssa.
Tästä tulikin mieleeni eräs lapsuuteni suosikkikirja "Se pikkuinen Lotta". Onko kukaan muu lukenut tätä Astrid Lingrenin klassikkoa? Jos olette, muistaako kukaan mitä tapahtui pikkuisen Lotan kutittavalle ja pistelevälle neuleelle? ;-)
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!

P.S. Bongasin taas uuden kirjautuneen lukijan, mukavaa! Ja tervetuloa!:)






Scarf: WHEAT / cardigan: Petit by Sofie Schnoor / jeans: MINI RODINI.

14 kommenttia:

  1. Kirja oli minun ehdoton lempparikirja myös! Pitääpä etsiä se jostain kätköstä ja lukea lapsille näin villapaitakautena ;)

    VastaaPoista
  2. Hauska henkari! Melkein sääli laittaa siihen päälle mitään. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä!:D Sen takia se roikkuikin tosi pitkään tyhjänä seinällä.:) Mutta näitä pitäisi ollakin useampia niin ainakin joitakin voisi sitten roikuttaa tyhjinä..hih! ;-D

      Poista
  3. Aivan superihana henkari ja kaunis paita! Tuo Lotta -kirja on ollut minunkin suosikkini, mutta villapaidan kohtaloa en muista, pitääkin mennä katsomaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja kannattaa kurkata.. sen verran voin vihjata, että villapaidan kohtalo oli hyvin traaginen.. ;-D

      Poista
  4. Ihana henkari! <3

    Lotta -kirja on meidän 2 -vuotiaan yksi suosikeista. Tekstejä ei olla vielä juurikaan luettu vaan lähinnä selostetaan kuvien perusteella, mitä kirjassa tapahtuu. Villapaidan suhteen tyttö toteaa jo itsekin kuvan nähtyään ensin "Lotta ei halua pukea villapaitaa" ja sivun kääntämisen jälkeen "Ei saa Lotta *PIIP* villapaitaa! Soo soo..."... (ei sovi paljastaa muille paidan traagista kohtaloa, siksi PIIP) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, te olette jo lukenut Lottaa.:) Meillä vielä odottaa tuolla kaapin kätköissä omat vanhat kirjani. Luulen että joudumme vielä hetken odottamaan, mutta ihanaa kun pääsee lukemaan jossain vaiheessa tuttuja tarinoita.
      Ihana kun pienikin tyttönen ymmärtää tuon hassun kohdan noin. Suloista!:-)

      Poista
  5. Ihana henkari! Ja täälläkin on Lotta-kirja tullut isommalle joskus luettua. Pitäisikin varmaan ottaa jossain vaiheessa taas uusintakierrokselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tästä me tykättiin. :) Meillä vielä tällä hetkellä lukemistossa Muumi luukkukirjat ja muut ihan pienten jutut, tosin nekin ovat kärsineet hiukan nopeista pikku kätösistä ja teipaatu tuhat kertaa. :D

      Poista
  6. Ihana henkari, tuollaista täytyy ehdottomasti lähteä itsekin metsästämään. Lotta kirja ei oo mulle mitenkään tuttu, oon harvinaisen paljon unohtanu lapsuuden saduista ja piirretyistäkin...Ja Eppusen neuletakki on tosi kaunis, sopii varmasti pikkumiehelle mainiosti :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla Pinossa ainakin kuulemma on, mutta varmaan myydään muuallakin.:) Jotkut jutut jää päähän ja toiset unohtuu, niinhän se menee. Mulle on jostain syystä jäänyt päähän kaikkia lempikirjoja, mutta ehkä sen takia kun niitä piti koko ajan lukea uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.. vanhemmilta varmaan tuli Astrid Lindgreniä korvista :D Kehtaankohan paljastaa.. noh.. mä fanitin ihan pienenä niin paljon noita kirjoja, että kirjoitin 4-5 -vuotiaana Astrid Lingrenille kirjeenkin, johon liitin Ruotsin lippu -piirrustuksen.. .. :-D Toivottavasti kovin moni ei lue näitä kommentteja..ehehee ;-D

      Ja kiitos, luulen, että näitä pitää hankkia tulevaisuudessa lisää.:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)