19.2.2012

Muutama uusi Mini Rodini lisää

Tässä muutama kuva lisää uusia Mini Rodineita. Nämäkin ihanuudet saapuivat meille Oiidesign.se nettikaupasta, ja en tähänkään paitaan onnistunut saamaan leggareita. Heh, nopeat syö hitaat, vaimitensenytmeni. Tuo merirosvopaita oli heti yksi uusi kuosisuosikkini, ja toivonkin, että josko siihen tai karttapaitaan saisi sitten jossain vaiheessa myös ne saman sarjan leggarit.
Näiden Mini Rodinin collarihousujen hinta kirpaisi aluksi, mutta kun ne tulivat, ei tuntunut enää missään. Laatu on aivan ihana, ja malli ainakin meidän pikkumiehelle ihan paras, eli kapea ja pitkälahkeinen. Lisäksi housut kapenevat hieman alaspäin, eli ovat tosi kivannäköiset päällä, tai ainakin niin kivat kuin swetarihousut nyt vaan voivat olla. :D Myös vyötäröltä housut ovat hieman kapeammat kuin monet muut vastaavat.
Meidän perhe viihtyy kotona usein swetarihousuissa, varsinkin siis Eppu, ja niitä meillä on ollut monia vaikka miltä eri merkiltä. Yleensä ongelmana on ollut se, että ne ovat lähes järjestäen liian leveitä Eppuselle. Olen ostanut monet Lindexin perus swetarihousut, joiden hinta-laatusuhde on mielestäni loistava. Mutta niitäkin saa aina kiristellä vyötäröltä aika reilusti.
Nämä Mini Rodinit ovat vielä kokoa 92/98, joten ne ovat vielä hieman reilut Epulle, mutta tiedän jo nyt, että ne tulevat olemaan meillä kovassa käytössä. Pitäisi ehkä tehdä joskus joku "verkkarit testissä" tyyppinen postaus, mutta tuskin se nyt ketään kiinnostaa, joten ehkä ei.:D 
Tarkoitus olisi tehdä lähiaikoina jonkinlainen postaus elämästä parin koiran ja taaperon kanssa, mutta kun sitä pohdiskelin, siitä saattaisi tulla niin pitkä, että kukaan ei jaksa sitä lukea. Joten mietin nyt, tekisinkö sen vaikka kahdessa osassa. "Materiaalia" nimittäin ainakin riittää.. ;-D


Leppoisaa laskiaissunnuntaita täältä lumimyrskyn keskeltä! :)





20 kommenttia:

  1. Tuota paitaa olen minäkin sillä silmällä tiiraillut, josko sen jostain kotimaisesta kaupasta saisi *toivoo* :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiköhän niitä johonkin tule. Josko mekin saisimme ne leggarit sitten Suomesta :D

      Poista
    2. Meiltä ainakin löytyy karttaleggareita, jos kiinnostaa kurkata ;)

      Poista
    3. Jaa löytyy? Pitääpäs kurkata!:)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Ja jopa mies tykkäsi tästä, joten kai se on kiva. :)

      Poista
  3. Aivan ihana on tuokin paita! Kuten Katja, niin minäkin odottelen, että nämä tulee myyntiin kotimaisiin kauppoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä: huomasin, että teillä roikkuu naulakossa Rodinin farkut. Onko jäykkää vai joustavaa materiaalia?

      Poista
    2. Kiitos, tämä on kyllä kiva. Vähän mietin tuota beigen sävyä, että näyttääkö vaalea poika ihan kananmunalta tämä päällään, mutta ihan hyvä se olikin. :D

      Farkuista; ovat cotton/elastan sekoitetta (98/2) joten eivät ole mitkään koppurat. Mutta kun meillä on näitä eri värisinä, niin sanoisin, että vaaleansiniset ja harmaat ovat pehmeämmät kuin tummansiniset, jotka taas ovat hieman jäykemmät. Tämä tosin johtunee noista vaaleista pesuista sekä kulutuspesuista noissa vaaleammissa väreissä. :)

      Poista
  4. Epulla on niin hieno tähti-huone :) Ja ihan korkea vinokattokin.. sinnehän saa rakennettua ties kuinka korkean merkkarilaivamaston ymym..mistä voi tähystellä uusia seikkailuja ihana merkkaripaita päällä...B=)
    Kirjoita vaikka romaanin koira-lapsi juttuja niin täällä mie ainakin luen
    nimim. samassa veneessä täälläkin, paitsi meillä vain 1 haukku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anna :) Tykkään myös tuosta vinokatosta, mutta ei olla vielä hyödynnetty sitä mitenkään. Tuo merkkarijuttu idea onkin mahtava! Täytyy laittaa se korvan taa. :)
      Mä muistin kun sä kysyit joskus tuosta koirajutusta, ja siksi olen sitä pohtinut, miten kirjottaisin ja mitä. Joskus elämä on kuin sirkusta tällä kokoonpanolla, mutta pääosin aika mukavaa ja iloa riittää. :)

      Poista
  5. Tuon edellisen postauksesi jälkeen oli ihan pakko eilen tilata tuo karttapaita. Tykkään näistä Mini Rodineista, ovat kauniin lapsellisia, värikkäitä, leikkauksesta löytyy joku juju ja kuvitukset ovat kauniita. Lisäksi eivät ole liian retroja, kovin riemunkirjavat eivät kuitenkaan silmääni miellytä. Näissä on mahtava, murrettu värimaailma.

    Huh, mikä mainospuhe. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvä mainospuhe, voisin itse allekirjoittaa kaiken. Tykkään myös tuosta huumorista, jota printeissä ja kuoseissa on, sekä lisäksi niiden graafisesta otteesta. Toki, totuuden nimissä täytyy sanoa, etten minäkään ihan kaikista Mini Rodinin jutuista tykkää, mutta moniin juttuihin olen ihastunut. Ja lisäsin vielä tuohon mainospuheesen sen, että mallistossa on paljon unisex sekä pojille sopivia juttuja, eikä se ole liian tyttöpainotteinen kuten monet mallistot valitettavasti ovat, että sitä ostettavaakin löytyy.
      Karttapaita rules!:)

      Poista
    2. Graafiseen otteeseen viittasin tuolla kuvituksella ja leikkauksella, eli se on ehdottomasti tosi mahtava tuolla merkillä. Eikä kaikki todellakaan minunkaan silmääni miellytä, esim. Tuxedo-uimapuku on jotain niin järkyttävää, ettei ole tosikaan.

      Meiltä löytyy sekä tyttö että poika, mutta tyttö ei ole mitään perusprinsessatyyppiä, enempi poikatyttö. Sitä myöden on tullut sekä tyttöjen että poikien vaatemaailmaan tutustuttua, tyttökin kyllä laittaa kiltisti vaikkapa äidin valitsemat vaaleanpunaiset hörhelövaatteet päälleen. En ihan täysin allekirjoita, ettäkö pojille olisi hankalaa löytää vaatteita, mulla ei ainakaan (valitettavasti?) ole ollut ongelmaa löytää pojalle vaatteita. :D

      Tosi usein musta unisex on minun silmääni kovin poikamaista, mitä tämän merkin vaatteet eivät ole. Aidon unisexejä siinä mielessä, että minäkin, joka tykkään perinteisistä "tyttö- ja poikavaatteista", voisin oikeasti pukea molemmille tiettyjä Mini Rodinin vaatteita.

      Poista
    3. Joo, ei siis ole mullakaan ollut vaikeuksia löytää vaatteita pojalle :D, mutta ehkä noi mallistojen mallimäärät ovat usein hieman runsaampia tytöille kuin pojille, samoin kuin joidenkin kauppojen tarjonta. Itse olen löytänyt sitten ehkä juurikin merkkipuolelta niitä vähän kiinnostavampia juttuja meille. :)
      Ja toikin on ihan totta että monet noista käy sekä tytöille että pojille. :)

      Poista
  6. Ihana tuo merirosvo-paita! =)

    Meillä käytetään MR:stä jo kokoa 104/110 eikä niissä ole paljoa kasvunvaraa (paidoissa ei ollenkaan ja housuissakin vain pari senttiä) joten mun täytyy odottaa että nään vaatteet livenä ennen kuin ostan. Kun se seuraava koko 116/122 kuulostaa jo tosi isolta metriselle kaverille... :D Joten jos tuo pienempi koko ei ole reilun oloista ja isompi taas liian iso niin en uskalla kyllä ostaa mitään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kyllähän toi 116/122 kuulostaa hurjan isolta, ja ne jota olen nähnyt niin näyttääkin isoilta. :) Meilläkin vielä jotkut 92/98 on aika isoja, varsinkin housut.

      Poista
  7. Ihana merirosvopaita =) Mielellään lukisin elämästä taaperon ja koirien kanssa =) Osaatko muuten sanoa, että miten päivitetystä bloggerista (oletan että sullakin on sellainen), saisi tän sanavahvistuksen pois? Mä en vaan löytänyt asetuksista mistään, ennen oli siellä asetukset ->tekstit ja kommentit. Jotenkin tosi hankala, kun pitää kaks sanaa kirjoittaa, ja toinen niistä on aina hirmu epäselvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Täytyneepä alkaa sitten kirjoittamaan jonkinlasita kertomusta siitä. :) En tiedä mistä aloittaisin..:D

      Sen saa tietäkseni tuolta: ASETUKSET - KOMMENTIT - Näytetäänkö sanavahvistukset kommenteissa? JA SIITÄ VALINTA :)

      Poista
    2. Joo niin se on ennen toiminut, mutta tein jonkun päivityksen bloggeriin, nyt löytyy vaan asetukset ->tekstit ja kommentit. Ja siellä ei ole tollasta vaihtoehtoa =(

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)