3.1.2012

Todistettavasti talvi

Jipii! Vihdoinkin lunta pitkään jatkuneen sadekauden jälkeen! Olemme nyt jo kahtena päivänä päässeet nauttimaan talvesta ja ihanasta valkoisesta väristä ulkona. Innostuimme ottamaan pulkan mukaan ja jopa rakentamaan pihalle lumiukon, joka tosin saattaa aiheuttaa painajaisia jollekulle naapurille. Heh! ;) Eppunen ei pahemmin pulkkailusta piitannut ennenkuin isä juoksutti pikkumiestä kunnon vauhdissa lumisilla teillä. 
Meillä on nyt ollut Polarn O. Pyretin talvihaalari eniten käytössä ja olenkin ollut siihen tosi tyytyväinen. Kyllästyin Cupcaken irtoilevaan huppuun ja päätin, että saakin olla viimeinen kyseisen merkin haalari tässä taloudessa. Mutta sitten muistin, että meillähän on vielä yksi Cupcake jemmassa kevättä varten. Jännä nähdä, millainen huppu siinä on ja onko meillä parempi tuuri välikausihaalarin kanssa. Tosin eihän tuosta helposti irtoavasta hupusta ole haittaa enimmäkseen kuin pukiessa (ja jos se roikkuu), mutta joskus pienetkin jutut harmittavat. Ja varsinkin kun Cupcake ei mielestäni kuulu ihan niihin halpishaalareihin.
Nyt kun saimme muutaman mahtavan pakkasasteen otimme käyttöön myös Popin pukuun täydellisesti sopivan Popin lakin. Tästä hatusta myös pikkumies on itse pitänyt, koska tykkää pukea sen pähänsä joskus myös sisällä. :D
Tässä muutamia räpsyjä todisteeksi siitä, että tuli se talvi meillekin, ainakin hetkeksi. Tosin pimeys tuntuu laskeutuvan edelleen tosi aikaisin, joten vielä odotellaan niitä ihania aurinkoisia pakkaspäiviä lisää. :)
P.S. Huomasin, että mukana taas jokunen uusi lukija.. Tervetuloa! =)



"Buu-huu!"

16 kommenttia:

  1. Ihana pieni mies! Meillä oli tuo samainen puku käytössä viime talvena, oli niin mun suosikki.

    VastaaPoista
  2. Monalisa: :)Kiitos!:) Tämä puku onkin yksi mun kröhöm..viime vuotisen hamstrauksen tulos.. mutta hyvä hamstraus olikin, tykätään!<3 :)

    VastaaPoista
  3. Ihana haalari, ja pikkuinen sen sisällä :)!

    Meidän tytöillä on ollut useampikin Cupcaken haalari, ja niistä yhdessä on ollut tuo huppu/neppariongelma. Raivostuttavaa. Toisaalta on meillä myös tänä talvena koettu alesta ostettu Ticketin takki, josta on irronnut kaksi nepparia. Korjautat yhden, niin seuraavalla viikolla irtoaa jo toinen..

    VastaaPoista
  4. Marika: :) Kiitos, kiitos!:)

    Eräs ystävänikin raportoi vastaavasta Cupcake ongelmasta, ja käsittääkseni kyseessä oli vielä eri kauden takki. :( Varsinkin kiireessä tuo juttu on todella ärsyttävä!
    Voi ei, eikä ole tuo Ticketkään mikään halpis, jotenkin sitä odottaisi laatua ko. merkeiltä. oletko reklamoinut takista?
    Yleisesti neppariongelmat ovat tosi yleisiä ihan kaikissa lastenvaatteissa (itsekin niihin tullut työssä törmättyä), mutta sitten kun se osuu kohdalle talvihaalarissa tms. isommassa tuotteessa, harmittaa vielä enemmän kuin jonkun pienen bodyn tms. kohdalla. :(

    VastaaPoista
  5. Hei, kiva ku teilläkin on lunta!Mä olen kironnut cupcaken takin kanssa samaa ongelmaa, se eka neppari aina aukeaa pukiessa!Välikausimalleissa vastaavaa vikaa ei ole meillä ainakaan ollut.

    VastaaPoista
  6. Sini: Juu, saapa nähdä taas kuinka kauan!;) Heti huomenna kaivan sen vk-puvun esiin ja tutkin napit.. harmittaa..:(

    VastaaPoista
  7. Nepparionglema on agentilla/valmistajalla tiedossa, minäkin palautin tuotteita takaisin sinne juuri tästä syystä. Huonoa mainetta toi tämä heille ja vielä olen nyt kuullut myös saumojen kulumisesta isommilla lapsilla..: (

    Minealla kaksi cuppiksen haalaria ja kummassakaan ei pysy huppu kiinni eli ollaan ilman. Mutta rumahan sen niin on..

    VastaaPoista
  8. -Martze-: Mietin tässä juuri, että jaksaisinko alkaa reklamoimaan tästä.. tiedän kyllä itse hyvin, että nämä nepparit ovat ongelmallisia ihan noin yleensäkin, mutta tässä kohtaa ottaa päähän jos haalari jää pitämättä. Minusta tuntuu että kaula ei ole tarpeeksi suojassa ilman huppua, tai ainakin Eppusella on niska ihan paljas jos huppu on poissa.. :( Tosi-tosi-tosi harmi juttu, koska muuten tykkään tästä kuosista sekä itse haalarista.

    VastaaPoista
  9. -Martze-: ..niin ja kiitämme pikkumiehen kehuista! :) <3

    VastaaPoista
  10. Ihanaa että valkoinen tuli...vaikkakin täällä näyttää jo menneen, sen verran näyttää vesikeliltä. Puku ja pikkumies ovat edelleen ihania! :)) Ja niin, lumiukko on tosi cool :DD

    VastaaPoista
  11. Ihanat kuvat ja toi haalari tosiaan ihana!
    Onneksi meiltäkin löytyy toi vauvakoossa..

    VastaaPoista
  12. Ihania kuvia! Ja lumileikkejä päästiin kokeilemaan täälläkin. Valitettavasti ilmeisesti hetken vain, sillä nyt tulee jo kaatamalla vettä.

    Mua niin harmittaa ettei täällä päin ole Polarn O. Pyretin liikettä. Olisi kiva joskus kokeilla noita mukavan näköisiä haalareita ja saada vaihtelua.

    VastaaPoista
  13. Taaperon tyylillä: Kiitos :) Ja niinhän siinä kävi että talvi tuli, talvi meni.. :D

    Riikka: Kiitos!:) Haalari on HYVÄ!:)

    Nanna: Kiitos! :) Sama juttu, lumiukkokin oli jo sulanut tänään. :(
    voi harmitus, itse tykkään tosi paljon Popista, ja erityisesti noista ulkohaalareista, sekä vk että talvi on ollut tosi hyviä kokemuksia. :)

    VastaaPoista
  14. Popin kevättä nyt julkaistu ja kiitos vinkeistä..

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)