21.1.2012

Lunta tulvillaan on raikas talvisää...

 Viimeksi muutama päivä sitten sain "huono-äiti-olon", koska en tajunnut ostaa lapselleni omaa lumilapiota, ja puistossa hän tietenkin halusi lainailla muiden lapsiparkojen lapioita. Mistä voi tietää, milloin pitää ostaa oma lumilapio? Tai kai se olisi pitänyt arvata... Niinpä heti kauppareissulla kipaisin cittarin hyllystä turkoosin lastenlapion Eppuselle, ja voi sitä iloa! Poika halusi lapioida koko illan olohuoneen lattiaa, Duploja ja ihan kaikkea. Nyt kun tuota lunta tuli oikein kunnolla, isä otti Epun kanssaan ulos lumihommiin. Pieni mies nautti siitä, että sai olla isukin apuna ja lapioi todella taidokkaasti mm. autojemme kylkiä ;)
Tähän väliin mainittakoon pieni vinkki,joilla on tämä sama Popin ruudullinen haalari käytössö tai jemmassa (ja muillekin). Tämä vinkki tosin voi olla hieman myöhässä, mutta löysin tähän haalariin täydellisesti sopivan villahaalarin väliasuksi Reiman mallistosta. Tummanruskea sävy sopii ainakin tähän haalariin kuin nenä päähän, ja villahaalarin laatu on huippuhyvä ja laadukas. Suosittelen lämpimästi. Tilasin omani TÄÄLTÄ.

Myöhemmin lähdimme vielä vähän pulkkailemaan. Aika lähellä kotiamme on suosittu pulkkamäki, joten suuntasimme sinne. Ensin pulkka ei meinannut oikein kulkea, kun lunta oli tullut niin paljon, mutta muutaman kerran jälkeen lähti taas luistamaan. Ja mitä kovempaa, sen hauskempaa. Kun lähdimme kulkemaan takaisin päin, oli jo hämärä. Vieläkin pimeä tulee niin kovin aikaisin, ja yhtäkkiä. Illalla olikin sitten vielä luvassa saunomista, kylpemistä, ja pientä parturointia..arvatkaa mikä oli tulos? ;) Tähän aiheeseen palaan sitten huomenna..

P.S. Taas huomasin uuden lukijan mukana, tervetuloa! =) Teitä on jo monta!:)

P.S.S. Vielä sunnuntai aikaa osallistua ihanaan kilpailuun... TÄÄLLÄ! :)





9 kommenttia:

  1. Ihana pieni lapion onnellinen omistaja =)

    VastaaPoista
  2. Sini: Kiitos!=)

    Vera: Kyllä, todella onnellinen!:D

    VastaaPoista
  3. Ihana tuo toinen kuva! Meillä samainen Reiman tummanruskea villahaalari, on osoittautunut tosi hyväksi, helppo pukea ja lämmin.

    VastaaPoista
  4. Takuuvarma hitti! :) Meillä myös lumilapio ja kola kovassa käytössä. Miten näin pienetkin voi jo niin hienosti tehdä lumitöitä. =D Voi meidänkin pitäisi viedä pulkka oikein mäkee. Eppu uskaltaa ihan yksin jo viilettää. Pitäisi varmaan itsekkin himmata ja antaa pojan olla poika. :D

    VastaaPoista
  5. Ihanan talviset kuvat!
    Ja makee tuo Epun haalari!

    VastaaPoista
  6. Katri: Kiitos:) Tämä on hyvä! Tykkäsin myös siitä äitiyspakkauksen harmaasta villahaalarista, se taisi myös olla Reiman. :)

    Janina: Joo, mä ole nyt huomannut, että kaikkea pitää kokeilla, mitä vanhemmat tekee. :) Tosin tuskin säilyy tämä lumenluonti into kovin monia vuosia.. ;-D

    Taaperon tyylillä: :-D Lapsityövoimaa ;)

    anana: Kiitos =))))

    *riika*: Kiitos!=) Me ollaan tykätty tästä haalarista maailman eniten. Se on huippu!

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)