1.10.2011

YHDET YSTIKSET JA MUUTA MUTINAA

Polarn O. Pyretin sekä Sisukkaan ystikset osuivat samalle viikonlopulle, joten pitihän minun sopia treffit muutaman ystävän kanssa molempiin ystävämyynteihin. Usein vannon, että "ei enää ikinä", mutta sitten kuitenkin löydän itseni jonottamassa sisään ja jonottomassa ulos jalat armoa huutaen ja hiki valuen. Tällä kertaa todellakin kannatti nähdä vaivaa, mutta valitettavasti myös sain rahaa kulumaan ihan kiitettävän määrän. 
POPin ystikseen Flamingoon lähdimme ystävän kanssa jo hyvissä ajoin, mutta paikalla meitä odotti silti "maailman pisin" jono. Olimme perillä vähän ennen yhtätoista ja lapset oli tietenkin jätetty hoitajille. Pahin virhe, minkä voi tehdä on lähteä tuohon tungokseen lapsen/lasten kanssa (kokeiltu ja huonoksi todettu). Ihmisiä oli tullut paikalle jopa hyvin kaukaa toisista kaupungeista (pk-seudun ulkopuolelta), ja ymmärrettävistä syistä jotkut hermostuivat niihin, jotka yrittivät etuilla jonossa. (Hävetköön aikuiset ihmiset!)
 Kaikkia innokkaita shoppailijoita ei voitu päästää kerralla sisään, mutta onneksi pääsimme sisälle ensimmäisten joukossa ja yllättävän nopeasti, vaikka olimmekin jonossa aika pitkällä. Sisällä saimme kerättyä ostoksemme aika nopeasti, koska meillä oli jo tiedossa, mitä haemme. Kassajono muodostui kuitenkin hetkessä aivan infernaaliseksi, ja saimme todella jonottaa hetken, että pääsimme kassan kautta ulos. Tässä vaiheessa moni luovutti, mutta onneksi meillä ei ollut kiire mihinkään. Lähdimme molemmat ystäväni kanssa hakemaan ulkoiuvaatteita ja ne me saimmekin.
Ystis oli aika hyvin järjestetty ja tavaraa tuntui riittävän kaikille. Eniten kuitenkin näytti olevan aivan pieniä tai kaikkein suurimpia kokoja, ja erityisesti kokoa 68 oli todella runsaasti. Samassa tilassa oli myös pieni alue eristetty rullakoilla ja lapuilla "STAFF ONLY". Alussa työntekijät kaitsivat yli-innokkaita asiakkaita pysymään toisella puolella, mutta kun työtehtävät kutsuivat myyjiä, oli pian koko suljettu alue täynnä useita laatikoita penkovia "tätejä". Me ihmettelimme tätä toimintaa ystäväni kanssa, koska käsittääkseni nuo tavarat oli tarkoitettu laitettavaksi esille myöhemmin, ehkä jopa vasta seuraavina päivinä(?). Eikö ahneudella ole mitään rajaa? Kun niitä vaatteita oli todella runsaasti tarjolla muutenkin, ja ystäväni joka kävi ystiksessa vasta lauantaina löysi vaikka mitä kivaa. Tai ehkä nuo "laittoman alueen penkojat" eivät sitten vaan ymmärtäneet englanninkielistä tekstilappua. ;)
Näissä kuvissa Eppu on läheisessä leikkipuistossa uudessa suosikkilaitteessaan liukumäessä ja päällä on yksi superhuippumegahyvä ystislöytömme: Polarn O. Pyretin windfleece takki, jolle jäi hintaa kokonaista 22€. Aivan loistava ulkoiluun juuri näillä ilmoilla. Ja väri antaa anteeksi myös pienen rymyämisen... ;) 


P.S. Sisukkaan ystiksestä voin sitten kertoa myöhemmin lisää.


Windfleece jkt: POLARN O. PYRET / pants: POPUPSHOP / shoes: ADIDAS.







11 kommenttia:

  1. Mä kateellisena lueskelen muiden ysmypostauksia. Täällä ei ole ikinä mitään!Voin kuvitella ryysiksen siellä ja joskus itsekin ihmettelee aikuisten käytöstapoja (tai siis niiden puuttumista). Etuilua, tönimistä, tappelua samasta vaatteesta ja ties mitä. Huh huh!Hei kiva fleece, meillä on ensi kevääksi myös sama jemmassa!Oletko muutes menossa hullareille?

    VastaaPoista
  2. Mä ajattelin mennä tonne vasta huomenna, lähinna sosiaalisessa mielessä ystävän kanssa. Suuria odotuksia löytöjen suhteen ei ole. Meillä on muuten sama musta windstopperi koossa 74cm ja hyvin mahtuu vielä tämä syksyn. Takin mitoitus ja malli on uskomattoman pitkäikäinen.

    VastaaPoista
  3. Sinä teit tosi hyvän löydön näköjään! :) Minulla ei ollut ehkä oikeanlaista virtaa päällä päästessämme tuonne. Mulle tuli yllättävä meno torstaiaamuksi joten päästiin sinne vasta iltapäivällä. Silloin kaikki oli tosi sekaisin ja pengottu! Ulkovaatejuttuja olisin mielelläni katsonut ja juuri tuollaista samanlaista takkia, mutta ensi kevääksi on jo hankittuna jotain...Säästyipähän rahat, ehkä ensi kerralla sitten :D

    VastaaPoista
  4. Komppaan Siniä, kateellisena luetaan teidän ysmyilystä..: )

    VastaaPoista
  5. Täällä myös yksi kateellinen;) Tuo fleeece on kivan värinen ja hinta kyllä tosi kiva! Esitelethän muutkin löytösi!
    Aika hurjalta meno tuolla kuulosti:( Välillä kyllä ihmettelee aikuisten (ja varmaan lähinnä vielä äiti-ihmisten) käyttäytymistä..

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva toi musta windfleece. Meillä oli keväällä valkoinen ja nyt vihreä käytössä. Niitä valkoisiahan tuolla outletissa olis ollut vaikka missä koossa, mutta ei ihan paras väri pihaleikkeihin. ;)

    Mä erehdyin menemään torstaina klo 12 tuonne Po.pin outletiin 1-vuotiaan kanssa.. Paikka oli jo niin sekaisin ja jono niin pitkä ettei siellä ulkovaatepuolella mahtunut juuri liikkumaan ja ne kaikki ulkohousut yms oli asiakkaiden toimesta muutenkin ripoteltu ympäri aluetta.. Ostin sitten vain yhdet vk-housut kun 1-2 tuotteella sai maksaa oven suuhun jossa oli vain muutaman ihmisen jono..

    Eilen kävin yksin sisukkaan ysmyssä ja jonotettuani aika pitkään jonon liikkumatta juurikaan lähdin kotiin tyhjin käsin. No, säästypähän nekin rahat. ;)

    VastaaPoista
  7. Kiva että löysitte hyviä juttuja tarpeeseen. Ihana tuo windfleece!
    Itsekin kävin siellä ja muutamia popin kestosuosikkeja poimin matkaan, mm.parit sukkikset tytöille ja tulevalle vauvalle ohuen villaneuleen ja villalegginsit.

    Ihan tyrmistyneinä mekin katselimme ihmisten röyhkeyttä...

    VastaaPoista
  8. OMG. Ei voi muuta sanoa.
    Viime vuonna erehdyin hoitamaan samalla kertaa kaikki kolme -ensimmäisen, viimeisen ja ainoan- visiitin Sisukkaan Ysmyyn ja sieltä pakenin tyhjin käsin ulos hengittämään raitista ilmaa! Tuo PO:Pin Ysmy kuulosti vieläkin pahemmalta, huh.

    VastaaPoista
  9. Ihanaa, paljon kommentteja! :))))

    Sini: En mä tiedä kannattaako noista olla niin kateellinen, oikeastaan ekan kerran löysin jotain hyödyllistä. :) varmaan pitäisi hullareilla pistäytyä, mutta vielä en ole päättänyt milloin ja missä. Erityisesti ei tarvita mitään, mutta yksi juttu mua siinä kuvastossa kiinnosti (ja se ei edes ole vaate;-)

    -M-: Ihan hyvä idea, ja niin se meni omakin aika siinä jonottaessa kun sai pölistä ystävän kanssa. :) luulen, että siellä on sunnuntaina ennen sulkemista ulosheittohinnat (?) Ainakin vuosi sitten oli. Eikö olekin huppu fleece, ja nuo hihansuut, joihin saa peukalot on aivan parhaat. Pakko ostaa tämä myös kevääksi.

    Nelli: Joo, tämä oli yksi parhaista jutuista, jonka löysin. Voin paljastaa, että siellä oli kaikki ihan pengottu ja sekaisin jo silloin aamulla kun lauma innokkaita shoppailijoita rynnisti sisään. :D Ehkä vaan säästyit inholta tungokselta kun menit vasta iltapäivällä. :)

    Martze: Joo, onhan noi kivoja, mutta on niissä omat huonotkin puolensa. Ja helposti tulee ostettua sellaisia juttuja mitä ei oikeasti tarvitse. Tosin nyt yritin olla tosi tarkka...:)

    Riikka: Lupaan laittaa lisää kuvia kun saan vaan otettua ja sitten siitä Sisukkaan ysmystä vielä erikseen. :) ja todellakin, siinä oli "hiukan" ihmettelemistä... :S

    Emmi: Arvaa kuka pyöritteli sitä valkoista moneen ottseen kädessä, mutta en vaan sitten voinut ottaa sitä juuri sen arkuuden takia. Muuten se valkoinen olisi ollut aivan ihana. :) Ehkä se menee helpommi pienemmälle joka ei vielä rymyä tuolla kurakasoissa. Me mentiin tosi ajoissa sinne Sisukkaaseen, niin jono vielä kulki aika nopeasti, (siis kassajono) ja päästiin onneksi aika sukkelaan myös pois sieltä. Tosin sieltä tuli shopattua kaikkea "ei-niin-tärkeää". HUPS! ;)

    Ida-Antonia: Kiitos. :) Lucky you, minäkin koitin etsiä juuri sukkiksia, mutta ei vaan löytynyt yksiäkään meidän koossa, eikä myöskään villa-alusvaatteita. Ne olisin varmasti myös ostanut jos olisin löytänyt. :) Oli aika hurja meno, eikö!?

    Jassu: POPin ysmy oli oikeasti paljon pahempi, ja varsinkin se kassajono, huh-heijaa! :P En tiedä olimmeko sen verran ajoissa, että se Sisukkaan meno ei ollut edes paha tuohon Poppiin verrattuna, vai kävikö vaan tuuri(?) ajoituksen suhteen. Jotenkin siellä kuitenkin kaikki vähän paremmin.

    Nythän olisi kai ollut Conssinkin ystis viikonloppuna, mutta pitää sitä nyt muutakin tehdä viikonloppuisin kun jonotella ja köyhtyä.. ;)

    VastaaPoista
  10. Joo kerrokerro sisukas aarteista myös :) Mäkin sieltä jotain "tosi tarpeellista" löysin;). Niin ja kiitos muuten jo vanhasta vinkistä, kengän sisäpohjamitasta. Mä kävin tälläviikolla sellaisen ostamassa jos vähän selkeyttäis jatkossa tuota kenkienostoa kun koot heittelee ja huteja tullut..

    VastaaPoista
  11. Anna: Lupaan kertoa, mutta menee varmasti ensi viikon alkupuolelle, että ehdin niitä kuvailemaan. :) Minä siis löysin kaikkea mitä en todellakaan tarvitse, mutta en mitään niistä mitä tarvitsisin. ;) Ja eipä kestä, kiva jos siitä on hyötyä muillekin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)