30.9.2011

BRIGHT AS DAY! :)

Minun on ihan vähän kerrottava Epusta pohjustaakseni hieman tätä tarinaa. Eppu on melkein aina todella iloinen sekä onnellinen poika, joka itkee harvoin, mutta nauraa, hymyilee ja puhua pölöttää muidenkin edestä. Jos poikaa itkettää, silloin tietää, että joku on oikeasti todella huonosti. Yleensä kuitenkin Epun naama on kuin Hangon keksi ja vauhtia sata lasissa. 
Löysinkin Eppuselle juuri sopivan puseron, joka mielestäni kuvastaa myös pojan luonnetta todella hyvin. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. ;) Voisin vannoa, että näin kuvan tästä puserosta ensimmäisen kerran MrsAgathan blogissa, mutta nyt en yrityksestä huolimatta löytänyt kyseistä postausta (saa korjata jos nyt muistan ihan väärin!). Sittemmin törmäsin tähän puseroon useamman kerran eräissä pienissä nettikaupoissa, mutta en raaskinut tilata sitä, koska postikulujen kanssa hinta tuntui kuitenkin korkeahkolta, ja puseron kootkin lähtivät vasta koosta 1-2 vuotta. 
Yleensä olen todella allerginen kaikille lasten tekstiprinteille, varsinkin sellaisille typerille, jotka kuuluttavat jotain "mukahauskaa" slogania tai ovat "mukatrendikkäitä" tai "mukajotain". ;) Nyt käänsin takkini täydellisesti.
Kävin aina välillä vilkuilemassa tätä söpöä puseroa, ja sitten välillä unohdin sen hetkeksi. Muutama viikko sitten taas törmäsin tähän ihanaan printtipuseroon enkä enää voinut olla tilaamatta "Epun omaa paitaa". Tilasinkin paitaa sitten oikein kaksin kappalein, sekä pitkä- että lyhythihaisena (toisen kesää varten). Ja onnekseni tämä kauan himoittu ihanuus olikin vihdoin ja viimein alennettu. Tässä muutama räpsy viime viikonloppuna, jolloin aurinko porotti kirkkaalta taivaalta ja Eppunenkin oli "Bright as day!" :)


7 kommenttia:

 1. Mulla on muistikuva että tää paita olis ollu siinä postauksessa jossa kirjoitin KaksiKuningasta-nettikaupasta, heillä ainakin on tota merkkiä myynnissä.
  Mäkin tykkään tuosta paidasta paljon, sopis meillekin! Meidän tuo poikanen ei vauvanakaan itkenyt kuin äärimmäisessä hädässä, toki osoitti harmistuksensa muuten. Nykyään "itkeskelee" useammin mutta ne on semmosia uhma-juttuja vaan! ;D

  VastaaPoista
 2. Juu tuo on hieno paita, olen itsekin pannut merkille parissa kaupassa ja viimeksi Kaksi Kuningasta-nettikaupassa.

  VastaaPoista
 3. Heippis hei, ihanan pirtsakka paita ja mikäs sen parempi että teksti osuu kuin nappi päähän teitin mini miehelle. Edellisiin posteihin, housuista ekana. Adéahan on hoikka tyttö ja lähes kaikki kunnon farkut voi unohtaa. Eli tosi paljon meillä on esim farkkulegginssejä. Kappiksesta olen löytänyt monetkin hyvät kapeat housut hälle. Ja mitä tämä meitin pikkumiäs nyt käyttää niin parhaita on ne perus korkea resoriset vyötäröt ja samat käännettävät lahkeissa. Sitten vielä pakko ihailla tuota koiramäen kurpitsajuhlaa, ihanan näköistä häppeninkiä ollut siellä! -Tiina

  VastaaPoista
 4. MrsAgatha: En muista mikä postaus oli mutta voisin vannoa, että oli sun sivuilla. :D
  Nämä puserot tilasin engl. nettikaupasta, mutta hyvä kuulla, että Suomestakin näitä löytyy. :) Ja vielä... poikkeus vahvistaa säännön: Tänään leikkipaikalla kiukustunut Eppu sai naapurintytöltä lempinimen "Itkupingviini".. ;-D

  Jarna: Eikös olekin!:) Kävin nyt kans kurkkaamassa, siellä tosiaan näyttää olevan noita, mutta vielä normaalihintaisena. :)

  Adea: Kiitos kiitos! :) Joo, noilla ihan pienen pienillä hoikkeliineilla nuo korkeat vyötäröt ovat kyllä toimivia. Mä olen myös käyttänyt leggareita Epulla, mielestäni tuollaisella ihan pienellä pojalla sellaiset "kalsarihousut" ovat ihan hauskat. :)

  VastaaPoista
 5. Ihan Epun näköinen paita! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)