4.10.2011

LÄJÄ Ysmylöytöjä

Nyt varmaan pitäisi kehottaa erästä ystävääni istumaan alas ennenkuin alkaa lukea tätä tekstiä eteenpäin. En ole todellakaan aina tykännyt kaikista Mini Rodinin malleista, toisista taas olen tykännyt todella paljon. Nyt kuitenkin Sisukkaan ysmyistä Mini Rodinia löytyi aika runsaasti ja edullisin hinnoin. Tarkoitukseni oli kuvata ensin edulliset löytöni, mutta sitten päätinkin vaan tehdä niistä kollaasin, ja esitellä sitten myöhemmin valokuvissa, kun ne ovat käytössä. 
Näiden lisäksi meille jäi vielä ukaan Pure kidsin tähtikuvioitu yöhaalari sekä ihanat-ihanat-ihanat Finger in the nose -merkkiset slim fit farkut. Naisten puolelle en noissa ysmyissä vilkaissutkaan. Omassa vaatekaapissani riittää tavaraa täytteeksi jo riittävästi muutenkin. :)


Tässä näitä löytöjä nyt on: 
1.) Mini Rodini Striped t-shirt
2.) Mini Rodini Hotdog tee
3.) Mini Rodini Monkey sweatshirt
4.) Mini Rodini San Remo jacket
5.) Mini Rodini Asti jkt
6.) Mini Rodini Hotdog leggins
7.) Mini Rodini Dundee jkt (snow)


Eikä muuten maksanut paljoa. :)






































T-paidat sekä farkkutakin otin vähän isommassa koossa, ja ne sekä FITN farkut ostinkin ensi kevättä ajatellen. Uusi farkkutakki olikin ostoslistalla, koska en usko vanhan farkkutakin mahtuvan enää keväällä.  
Tuo Asti jacket näyttää kuvassa todella tylsältä, mutta päällä se on todella ihana. Jopa mieheni tykästyi siihen niin, että halusi pukea sen Epulle heti kuppareissulle päälle. Myös se mahtuu varmasti ensi keväänä. Koitin saada pojasta ja takista muutaman kuvan, mutta valitettavasti villinä liikkuva kohde oli tänä iltana liian haastava. Ehkä yritän uudetsaan huomenna. Myös tuo "nakkitakki"(€.) oli mieheni mielestä tosi makea. :) Yllättäen. Sitä, sekä noita muita Hotsi-kuteita arvoin aika pitkään, mutta koska ystäväni kehui niitä tosi kivoiksi, ostin ne sitten. Ehkä tämän rahanmenon ja ylettömän shoppailun voisi laittaa mukana olleen ystävän piikkiin? ;) 
Kaikkein tärkein löytö oli varmasti Pure kidsin yöpuku, koska meillä sotkeentuu yöpukuja enemmän kuin laki sallii. Siksi ostelenkin niitä "sieltä sun täältä", että ei tarvitsisi pyykätä joka päivä. Tarkoitukseni oli myös napata kuva tästä uudesta yökkäristä tänä aamuna "in action", mutta en ehtinyt kun pieni mies jo kurkotteli pöydältä äidin jättisuurta limulasia ja sai varmaan puoli litraa Fantaa uudelle yökkärilleen. :P
 Phuh. Nyt on shoppailtu lastenvaatteita niin, että kukkaronnyörit laitetaan tiukasti kiinni ja shoppailu saa hetkeksi loppua, jotta se voi taas joskus alkaa.. ;)



9 kommenttia:

  1. Oioioi! Onneksi istuin valmiiksi sohvalla.

    VastaaPoista
  2. Hauskoja nakkisettejä teillä nyt :) Noi on cool.
    Mä ostin sieltä pojalle ens kevääks jotain cupcake juttuja, nyt mietin onko kuitenkin liian "sweet" meille. Pitää alkaa mun jo totuttelemaan ajatukseen:)
    Edelliseen postiin vielä, meilläkin on tähtihaalari 74cm ja leveä on kuin mikä. Tosin eihän se menoa haittaa, mutta seuraava haalari saa olla kyllä jo sitten isojen hoikempi malli :) sopusuhtaisemman näköinen äipän silmälle :)

    VastaaPoista
  3. No MiniRodinin hodari jutut on niin ihanat! Meillekkin niitä haaveilin :) Muutkin näyttää kivoilta!

    VastaaPoista
  4. Minna: no en mut ku halavalla saa.. ;-D no ei vaan, en mä vieläkän ihan kaikista tykkää.. ;-D

    Anna: Kiitos, eikös olekin ;-) Niin on meilläkin, itseasiassa jo talveksi, mutta vaihtelu virkistää. :D
    On meillä sitten lapsilla ainakin hyvin liikkumatilaa siellä haalarin sisällä.. ;)

    Monniblogi: Ne on tosi HOT! Ei puutu huumoria vaatteista. ;)

    VastaaPoista
  5. Heh, mä siis niiin totutan silmäni cupcake hempeilyyn talvella Epun kuvilla B=) Niitä ja ihanaa valkoista maata odotellessa :)

    VastaaPoista
  6. En mäkään kaikista. Ehkä noin puolet iskee täysillä.

    VastaaPoista
  7. Heippa, sukelsin joku päivä jonkun toisen seuraamani blogista tänne ja ihastuin kovasti, sinulla on hurjan kiva tyyli kirjoittaa ja muistutat kauheasti minua näissä ysmyhöyryissä :)
    Ensimmäisen lapsen kanssa tuli koluttua aina kaikki ja ostettua vaikka mitä ei-aina-niin-tarpeellista, nykyään koitan välillä vältellä menoa kun tiedän olevani niin heikko :) Tuo hullari-postauskin olin kun minun kynästä. Jään seurailemaan!

    VastaaPoista
  8. Hei Anni,
    Kiitos kauniista sanostasi, tuli tosi hyvä mieli kun luin viestisi, oli vielä menossa "päivän huono hetki" niin sekin piristyi kun huomasin täällä iloista palautetta. :)
    Ysmyhöyry on muuten loistava ja ERITTÄIN kuvaava sana. :-D Tähän ei voi lisätä mitään. Ihana kuulla, että löytyy muita saman #kröhöm"# "harrastuksen" parissa puhailevia. ;) Mä olen niin heikko, että en pysty edes välttelemään. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)