25.9.2011

KOIRAMÄEN KURPITSAJUHLAT

Ystäväni kertoi, että Tuusulassa Koiramäen Pajutallilla on kurpitsakarnevaalit. Päätimme lähteä Eppusen kanssa katsastamaan karnevaalit ja tietysti meitä houkutteli myös juhlissa mukana olevat alpakat, kurpitsakaruselli sekä suurin kurpitsa -kilpailu. 
Viime käyntimme jälkeen (täällä) Pajutallille oli rakennettu lapsille myös upea peikkometsä pajuista. Peikkometsässä oli peikkojen kauppa, leipomo sekä siilimuorin pyykkitupa. Peikkometsän tien varrella oli majoja sekä saippuakuplien puhaltelupaikka pikkupeikoille. Metsässä oli pajusta tehdyt suuret norsut, joista toisella sai jopa ratsastaa. Kaikkein hauskin juttu peikkometsässä oli kuitenkin pikkuelävien metsäkahvila, jossa oli oikeita oravia nakertelemassa pähkinöitä. 
Eppunen taisi tykätä kaikkein eniten alpakoista, joille hän huuteli ja selitti kovaan ääneen niin tomerasti, että yksi alpakoista tuli nuuskimaan pikkumiestä. Myös karuselli sekä köydenvetomaja kiinnostivat, mutta Eppu oli vähän vielä liian pieni niihin. Hattaraa sekä vaahtokarkkeja myytiin kojuista kuten oikeissakin karnevaaleissa, ja kurpitsapukuihin pukeutuneet pikkutytöt tulivat jututtamaan Eppua. Voi mitkä ihanat karvevaalit! Toivottavasti tällaiset järjestetään Koiramäen pajutallilla joka vuosi. Beanie & jacket: TICKET 2 HEAVEN / pants: TOMMY HILFIGER / shoes: CAMPER.
Tuijottava alpakka ja onnellinen pikkumies.

8 kommenttia:

 1. Kauniita syksyn värejä kuvissa ja Eppu taas kerran kivoissa vaatteissa. Mistä sä ostit Hilfigerit?

  VastaaPoista
 2. -M_: Kiitos :))) Nämä housut olen ostanut Stoccalta jo viime talvena jemmaan, mutta mun mielestä tämä on sellainen "jatkuva" aika klassinen malli. Otin itseasiassa näistä housuista paremmat kuvat ja voisin laittaa niitä vaikka huomenna. Ovat yhtä hyvät kuin ne toisetkin meidän Tommyn syksyhodet. :)

  VastaaPoista
 3. Eikä, ihanat kemut!Voi kun täälläkin päin järkättäisiin jotain tuommoista!

  VastaaPoista
 4. Sini: Juu, oli aivan mahtavaa, jotenkin niin syksyistä ja silti aurinkoista. Ja varsinkin kun pikkumies oli niin innoissaan tapahtumasta. :D Ei mekään kovin usein tollaisissa kemuissa käydä, mutta nyt satuin vahingossa kuulemaan noista, niin piti lähteä katsomaan. :)

  VastaaPoista
 5. Oih, upeita kuvia!!!
  Tuolla olisi pitänyt käydä, harmi että meni ohi. Täytyypä tarkkailla olisiko jossain muualla vastaavaa.

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, näyttää aivan mielettömältä paikalta!

  VastaaPoista
 7. Yritin kommentoida jo aiemmin (toiv. ei tuu nyt toistoa... :)) Upean näköisesti laitettu koristelut tuonne. Ihana, että tällaista tapahtumaa järjestetään. Tosi tunnelmallisia nämä kaikki kuvat!

  VastaaPoista
 8. Jassu: Kiitos, ja kyllä, aivan mahtava tapahtuma. Toivon kanssa tällaisia tapahtumia lisää, sen verran tuo pikkumies tuolla iloitsi. :)

  Riikka: Se ON oikeasti tosi ihana paikka! :) Peikkometsä oli juuri hyvä tuollaiselle taaperolle.

  Katri: Mullakin on vähän väliä noita kommentointiongelmia. Joskus olen yrittänyt monen monta kertaa mutta Blogger ei vaan toimi.. :/
  Tunnelma oli aivan ihana ja varsinkin kun sattui aurinkoinen päivä. Voi kun löytyisi lisää tällaisia juhlia syksylle... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)