19.8.2011

Pikkujuttuja syksyyn..

Tässä muutama juttu Eppusen syksyn sisävaatetuksesta. Näitä on keräilty sieltä sun täältä; matkoilta, alennuksista ja muuten vain hamstrattu. 
Vasemmalta oikealle: 1.) tummansiniset slimfit farkut Mini Rodini. 2.) sininen tähtipaita GANT. 3.) beiget chinot Tommy Hilfiger. 4.) raidallinen neulehuppari Tommy Hilfiger. Niin ja nuo punaiset Conssit ovat ne samat, jotka ovat täällä vilahtaneet jo aiemmin. 
Erityisesti pidän noista Hilfigerin chinoista, koska ne ovat "Tommyn tapaan" todella viimeistellyt ja materiaali on ihanan pehmoinen (olisiko siinä joku peached-efekti pinnassa??) Lisäksi vyötärökaitaleen sisäosa sekä sisäsaumat on viimeistelty ihanalla valkosinisellä tähtikuosisella kankaalla. 
Tarkoitus olisi vielä ostaa valkoinen pitkähihainen trikoopaita tuonne GANT:in tummansinisen tähtipaidan alle. Mistähän sellainen hyvä löytyisi koossa 86cm tai missä on parhaat basic tuotteet myynnissä? Toinen vaihtoehto on, että ostan alle valkoisen basic bodyn, mutta se ei saa olla liian kapea hihoistaan, jotta näyttää hyvältä tuon kauluspaidan alla. Saa vinkata! :)


P.S. Koitan laittaa lisää syksyvaatteita myöhemmin, mutta yritän vielä hetken epätoivoisesti sinnitellä kiinni kesässä.. ;)

From left to right: jeans: MINI RODINI / T-shirt with collar: GANT / chinos & knit hoodie: TOMMY HILFIGER / sneakers: CONVERSE ALL STAR.


10 kommenttia:

  1. Tosi kivalta näyttää teidän syksy! =)

    VastaaPoista
  2. Kivalta näyttää. Meillä odottaa sama tähtipaita värit vain toisin päin ensi kesää. Olen myös haaveillut tuollaisesta raidallisesta neulehupparista, mutta kun ei olisi oikeasti tarvetta...

    VastaaPoista
  3. MrsAgatha: Kiitos =))))

    -M-: Sama juttu, tai siis öh.. olen hamstrannut isomman koon toisissa väreissä ensi kevääksi.. :D I feel you, mulle on tullut kans monta kivaa juttua vastaan, mutta ehkä nyt pitää vähän katsella ja miettiä... :)

    VastaaPoista
  4. Tosi reteet releet, tykkään!
    Ja alkuperäinen komentti oli pidempi mutta blogger kiukuttelee -joten se siitä :D

    VastaaPoista
  5. Voi, mageet setit!Mä tykkään!Meillä pieni mies tulee vuoden teidän perässä, mutta tarjota saa tuommoisia pieniä ihanuuksia! Tervetuloa vastavierailulle ;)

    VastaaPoista
  6. Anana: Kiitos=) Mulla on tosi usein ollut näitä samoja ongelmia bloggerin kanssa ja välillä voi mennä pari päivää etten pysty kommentoimaan kenenkään muiden blogeja :(((( Buu blogger!

    Sini: Kiitos=) Täytyypä tulla kurkkimaan heti tänään. :) Ihan pienen pieniä ihanuuksia meillä on tosi hintsusti kun poikaressu oli kokoa 50-56cm ekat 6kk ja niin pieniä ihanuuksia oli tosi hankala löytää, mutta siitä vähän isompia alkaa sitten olla jo ihan kivojakin (62-68..). :)

    VastaaPoista
  7. Meillä mennään jo 2kk iässä niissä 68 kokoisissa, ainkin alaosissa ;) Paidat ja joitain bodeja on 62 kokoa! Yhteyden saa kaikkimitaolen@gmail.com jos nyt heti tulee mieleen joitain helmiä joista haluat luopua ;)

    VastaaPoista
  8. Sini: Laitan sinulle illalla meliä. :)

    VastaaPoista
  9. No mutta miten mä en ollut muka sun lukija jo! Nyt liityin. Miksi sulla ei ole lukijapaneelia sivupalkissa muuten?

    Kivalta näyttää syyskuteet eikä ole tosiaankaan tylsää, vaan oikein kivaa hömpötellä vaatejuttuja=)

    VastaaPoista
  10. Jarna: Kiitos, se on parasta:) On se siinä sivupalkissa heti ton "Tietoja minusta" alla mutta se katoaa aina välillä itsestään näkyvistä..???? Eikä hajuakaan miksi??? Usein myös tulee, että en pysty kommentoimaan toisten blogeja, siitä tosin luin että muillakin ollut vastaavia ongelmia. Mutta todella ärsyttävää. :'( Jos joku tietää mistä tämä johtuu tai on vastaavia ongelmia, auttakaa/neuvokaa please joku!?:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)