18.8.2011

Kenkämaniaa osa VI - Kumpparit

Aina ei mee niin kuin Strömsössä. Alla olevissa kuvissa näette kahdet Epun kumisaappaat: liian suuret ja liian pienet. Täytyy siis ehkä hankkia vielä kolmannet. Tässä taas hyvä opetus minulle, miksi kenkiä ei kannata hamstrata. Polarn O. Pyretin saappaat ostin jo aikoja sitten tätä syksyä varten jemmaan, mutta nyt kun on elokuu, saappaat ovat pienet. :( Tosin väittäisin, että nämä Popin saappaat ovat pienempää kokoa kuin kokonumero antaa ymmärtää. Saappaiden koko on 21, mutta sisäpohjan pituus on 12,5cm. Eli mielestäni ne sitten vastaavat ehkä kokoa 19-20 (??) Vertailun vuoksi mittasin, että meidän Adidasten koko 20 pohjan pituus on 13cm ja Cienta -tennareiden koon 20 sisäpohja 12,3cm. 
Tretornin kumisaappaita olen halunnut jo pitkään, koska halusin Epulle jotkut todella perinteiset kumisaappaat. Näissä saappaissa on kunnon karvavuori sisällä, joten ei haittaa, että ne vielä ovat vähän reilut, koska paras käyttöaika on varmaankin vasta vähän myöhemmin syksyllä. Nämä kirkkaan siniset kumpparit löytyivät ilokseni eilen Stokkan fyndiskorista hintaan alehintaan 19,50€, joten en montaa sekuttia miettinyt niiden ostamista. nyt sitten pohdin tarvitsemmeko silti nyt alkusyksyyn sellaiset vuorettomat kevyemmät kumisaapaat..??? ;)


P.S. Jos joku nyt kiinnostui Polarn O. Pyretin mustista ja käyttämättömistä kumppareista, joissa on valaskuvioita, kokoa 19-20 (?), tarjouksia otetaan vastaan emailiin. :) (Edullisesti lähtee, sen verran harmittaa!)


Wellies: Tretorn.

Wellies: Polarn O. Pyret.

2 kommenttia:

  1. Meillä oli ainakin pojalla tuon ikäisenä tollaset kevytvuorilliset saappaat syksyllä. Hyvin pärjättiin vain niillä, kun kuitenkin syksy on melko lyhyt eikä niitä käyttökertoja kovin paljoa tullut... eikä koskaan varpaat olleet hikiset, sen enempää siis kuin muissakaan kengissä :) Noi tretornit on kyllä iiiihanat :) !!!

    VastaaPoista
  2. Lara: Hei, kiitos vinkistä! Toivottavasti nämä riittää myös meille, tai siis että ei tarvittaisi ihan vielä kun tässä olisi vielä muutama muukin kenkähankinta listalla. :) Toi kirkas sininen oli ihan mun suosikkiväri ja lisäksi siitä perusmallista se navy t.sin, joka oli kunnon klassikon näköinen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)