16.8.2011

Hattu syksyisiin säihin

Kevääksi Epulle ostamani Lindexin tähtitakki mahtuu vielä Epulle. Harmi sinänsä, koska hamstrasin saman takin myös isommassa koossa syksyä varten.;) Todennäköisesti tuo isompi menee sitten keväällä, jollei mitään kummallista tapahdu. Nyt löysin takkiin täydellisesti sopivan hatun, jota voi käyttää myös sadevarustuksen kanssa ja sopii myös Ticketin tähtihaalariin ja tähtitakkiin. Hattu on mielestäni tosi söpö ja eilen kun sitten välillä tihkutti, kokeilimme hattua. Hatussa on fleecevuori, joten se menee myös koleina päivinä. Tässä pari kuvaa... :)5 kommenttia:

 1. Sopii kyllä todella hyvin toi hattu. Mistä se on?
  Mua harmittaa kun en hommannut tota Lindexin takkia kuopukselle ja nyt niitä ei ole missään koossa 92cm tai 98cm.

  VastaaPoista
 2. Meillä on kans tuo sama tähtitakki mutta siinä isompien mallissa. Kiinnostaa kovasti mistä tuo hattu on löytynyt, sopis niin meillekin ja tuollaista tarvittais syksyllä päiväkodissa :)

  Muuten ihan mielettömän ihanat nuo teidän rattaat!!! Oon niitä aina ihaillut täällä! :)

  VastaaPoista
 3. Poitsujen äiti & Lara: Anteeksi, unohdin mainita että tuo lakki on myös Lindexiltä hintaan 9,95€ eli aika hyvän hintainen. Ja tosiaan fleece vuori + korvaläpät vuorissa niin menee myös vilpoisemmalla ilmalla.

  Poitsujen äiti: Minua harmittaa kun ostin sen Ticketin takin, koska minusta tämä Lindexin versio aiheesta on tosi paljon kivemman näköinen.

  Lara: Kiitos vaunukehuista, me ollaan tykätty näistä tosi paljon, en vaihtaisi mihinkään muuhun kun ovat aikas näppärät käytössä. :) Salaa haaveilen niistä Missonin uusista Bugiksen kuosikankaista, mutta ei enää järkeä ostaa niitä. :)

  VastaaPoista
 4. Ai hitsi, unohdin jo, että meilläkin on jemmassa tuo tähtitakki koossa 86. Täytyykin käydä hankkimassa meillekin tuo lakki...

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)