27.7.2011

Viva Las Vegas ja syksyisissä tunnelmissa..

Kuumana kesäpäivänä onkin hyvä fiilistellä tulevan syksyn vilpoisia ilmoja.. varsinkin kun tänään saimme mieluisia tuomisia Las Vegasista. Ystäväni M&M toivat Eppuselle kauniin ruskean neuletakin sekä siihen sopivan pipon, yhden juuri niistä, joita olen jo kauan kuolannut Baby Gapin sivuilla (kuvia täällä). Oijoi!  
"Livenä" tämä suklaanruskea ja pehmoinen neuletakki oli vielä kauniimpi kuin kuvissa. En kuitenkaan viitsinyt tänään kiusata Eppua niiden sovittamisella kun sisälämpötilakin hipoo jo kolmeakymmentä, joten laitan tähän vain "flat kuvat" tällä kertaa. En malta odottaa, että saamme neuletakin ja pipon käyttöön. Luulen, että se näyttää ihanalta farkkujen sekä tennareiden kanssa ja toimii hyvin myös takkina viileinä alkusyksyn iltoina, koska neuletakissa on pehmeä trikoovuori koko "body-osassa" sekä vuorissa että hupussa. Myös pipossa on trikoovuori, joten se on myös mukava herkällä iholla. :) Ihanata kerrassan! Ja ISO kiitos ystäville. 
Lisäksi, Eppu sai lahjaksi yhtään liioittelematta varmasti maailman ihanimman lastenkirjan, mitä olen koskaan nähnyt. Minulle tuli tippa silmään pelkästä liikutuksesta kun aloin lukea sitä vieraiden lähdettyä, eikä pelkästään kauniin kuvituksen takia. Kirjan nimi on "Arvaa kuinka paljon sinua rakastan", ja se kertoo lapsen ja vanhemman välisestä mittaamattomasta rakkaudesta lapsenkin ymmärtämällä tavalla. Tässä pieni lainaus takakannesta: "Kun pitää toisesta hyvin paljon, toivoo löytävänsä parhaan tavan kuvata tunteidensa määrää. Mutta kuten Pikku Pupu ja Iso Pupu huomaavat, rakkaus ei ole mikään helppo asia mitattavaksi." Tässä siis myös hyvä lahjavinkki viemiseksi lapsiperheeseen. Ainakin tämä äiti herkistyi niin, että alkoi ikävöidä jo iltaunille mennyttä pientä Eppua. :)

Hat & cardigan: BABY GAP.4 kommenttia:

 1. Ihania tuliaisia!

  Ja tuo kirja, melkoisen suloinen ja liikuttava. Täytyykin kurkata, jos kirjakaupasta löytyisi.

  VastaaPoista
 2. Marika: Tää kirja on aivan ihana, suosittelen lämpimästi. :) Siitä tulee niin hyvälle mielelle. :)

  VastaaPoista
 3. Mulle tuli ihan tippa linssiin itsellekin blogia lukiessani. Ihanaa, että tykkäsit kirjasta, musta se on niin ihana! =) Samaa sarjaa saa myös pienemmät vuodenaikakirjat, esim. Arvaa kuinka paljon sinua rakastan kun on kesä. Niitä saa ainakin WSOY:n kirjakaupasta Bulevardilta.

  -Minna-

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)