25.7.2011

Puistoilua

Ihanata! Ihanata! Leikkipuisto on pienen tutkimusmatkailijan suosikkipaikka. Puistossa voi tutkia kiviä ja vähän maistellakin niitä jos äiti ei huomaa. Muiden lasten seuraaminen on myös hauskaa, mutta ehkä parasta kuitenkinon kiikkua, keinua, pomppia tai pyöriä lujaa. Uudestaan, uudestaan, uudestaan! :)


Päivän puistoiluasuun kuuluvat Timberlandin hellehattu (Ah-niin-ihanan-kirkas-ja-ruudullinen!) ja Polarn O. Pyretin pikee sekä beiget klassiset pikkushortsit. Tällaiset shortsit täytynee hankkia myös ensi kesäksi, koska ovat aika näppärät käytössä. Meidän toiset Cientan kesäkengät (nämä täällä) alkavat olla sopivat Epulle. Jei, olemme saavuttamassa maagisen numeron 20. ;)Sunhat: TIMBERLAND / pigue shirt & shorts: POLARN O. PYRET / shoes: CIENTA.

3 kommenttia:

 1. Sulonen puistoilija siellä!
  Meillä rakastetaan myös puistoilua! Pikkuveli on aamulla klo 6 yleensä ulkona ovesta ja menossa kumpparit jalassa PUISTOON:)
  Ihana tuo TBL lakki, mistä olet löytänyt! Nuo timben kalastajalakit ovat maailman parhaimman mallisia!! Ja samoin nuo PO.Pin shortsit.

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs puistoilija. Olet onnistunut nappaamaan hyviä ilmeitä :D Mä tykkään myös punaisen ja beigen yhdistelmästä.

  VastaaPoista
 3. Riikka: Kiitos!:) Voi teillä on tosi innokas ulkoilija siellä!=) TBL:n lakki löytyi Tuplanollakakkosen ystiksestä keväällä. Se olikin ruokalapun lisäksi ainoa juttu jonka ostin, kun koot eivät osuneet muuten meille. Olen kyllä nähnyt noita lakkeja sekä samasta kankaasta olleita shortseja joissain nettikaupoissa.

  M: Kiitos!:) Eppunen on aika veikeä kuvattava. :D Ja samoin, samoin :))))

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)