25.6.2011

Alelöytöjä

Yleensä en osta alennusmyynneistä juurikaan mitään, mutta nyt löysin Epulle muutaman kivan jutun, mitä olin katsellut jo aiemmin. Alimmaisena kuvissa oleva t-paita löytyi jo pre-salesta aiemmin viikolla ja ajattelin, että se jää varmasti meidän ainoaksi alennusmyyntiostokseksi, mutta toisin kävi. Nämä vaaleanturkoosit shortsit ja petrooliin vivahtava basic neule löytyivät Zarasta, jossa olin niitä jo aiemmin katsellut. Koska Epulla kuitenkin on jo aika paljon kesävaatteita, olin päättänyt etten osta niitä enää lisää, ellei näitä katselemiani vaatteita alenneta. Olin unohtanut koko asian, kunnes torstaina hieman ennen sulkemisaikaa kahlasin nopeasti Zaran läpi, ja siellä ne olivat. Hip-hei! :)
Nämä löydöt otamme käyttöön jo tänä kesänä, mutta onko kukaan muu miettinyt, mitä kannattaisi ostaa alennusmyynneistä ensi kesän (SS 2012) trendejä ajatellen? :) Pojilla nuo basic neuleet ovat ainakin ensi kevään trendeissä, joten ainakin niitä ajattelin itse etsiskellä jos vaikka sattuisi löytymään värissä "royal blue"...;) Ehkä palaan aiheeseen vielä myöhemmin...

Basic knit & shorts: ZARAT-shirt: Timberland

9 kommenttia:

 1. Mä olen alettanut jotain perusvaatetta: mr mustan verkkapuvun, molon tähtiverkkarit, popupshopin mustat ja harmaat baggy leggarit, moonkidsin raitapaidan...

  Olisi kiva lukea täältä juttua sun näkemyksistä ensi syksyn/talven ja kevään/kesän tulevista trendeistä pikkupoikien vaatteissa!! Tässä siis aihe-ehdotusta tänne... :-)

  VastaaPoista
 2. Oi, sä olet ollut ahkera!;) Saanko kysyä mistä löysit baggy leggarit alehintaan? Itse tilasin ne jokin aika sitten mustana ihan normaalihintaisena :(
  Joo, saamasi pitää, mutta en vielä lupaa millä aikataululla... ;)

  VastaaPoista
 3. http://www.hellobubba.co.uk/ ja http://www.oiidesign.se/

  Lupaus riittää!!!

  VastaaPoista
 4. Niin ja sitten on vielä babyshop!

  VastaaPoista
 5. Voi kökkö. älä nyt sano että ne pökät on nyt joka paikassa alessa. :D

  VastaaPoista
 6. Kivoja alehankintoja, erityisesti turkoosineule!

  Kävin juuri läpi pojan "vaatejemmalaatikkoa". Taisin jo aiemmin mainita, etten ole tyttöjen kanssa harrastanut isompien kokojen hastrausta, mutta pojalle huomaan kerääväni alesta ja käytettynä (erityisesti rygbyja) tulevaisuuteen. Ensi kesää ilmestyi tällä viikolla laatikkoon. Tälle kesälle on niin paljon vaatetta, että en voi perustella ostavani alesta lisää... Mielenkiinnolla täälläkin luettaisiin tulevan syksyn - ja ensi kesän (niitä aleostoja ajatellen...) trendejä.

  VastaaPoista
 7. On ne alessa joo, mutta meidän koot loppu, ellei ehtinyt ekana klikkailemaan.

  VastaaPoista
 8. Mukavia alelöytöjä! Itse osteskelen alesta aika perusjuttuja, joihin ostan kauden uusia trendejä pareiksi sitten, kun uudet mallistot tulevat myyntiin. Ja usein mietin kassalla, että nythän mä säästin rahaa, eikö? :D
  Huomaan myös välillä "sokaistuvani" aleissa ja osteskelen jotain mitä en välttämättä normaalisti katsoisi, nyt alkaa siis tarkka syynäys joka ale tuotteen kohdalla!
  Niin ja niistä trendeistä, että itse panostaisin juuri tuollaisiin basic neuleisiin ja pelkistettyihin vaatteisiin jotka kumminkin väreiltänsä olisi näyttäviä ja raikkaia. Myös luonnonvärit + kirkas kontrastiväri olisi hyvä yhdistelmä ensi keväälle ja kesälle :)

  VastaaPoista
 9. M: Mä myös tykkään rugbyista, ja täytyy myöntää että niitäkin on tullut jemmattua muutama seuraavassa koossa :D Henkilökohtaisesti tykkään eniten sini-valko-puna tai valko-sini-vihreä yhdistelmistä.. eli siis tosi tylsistä ja klassista, mutta niin raikkaista yhdistelmistä, ja jos sellainen jostain löytyy, niin saattaa jäädä mukaan :)

  Minna: Hyvä ja huono :D Huono ettei niitä saa enää, mutta samalla hyvä että ei harmita. :D

  Monniblogi: Juurikin näin! Ja kukapa ei olisi joskus sokaistunut alessa? :D Uskon, että se on aika yleistä. :D Basic it is. :)

  BTW; Ainakin pojille eräässä trendiennustevärikartassa, jota tuossa silmäilin näyttäisi olevan runsaasti turkoosin, vihreiden ja petroolin eri sävyjä ensi kevääksi, mutta tiedä sitten pääsevätkö koskaan kauppoihin asti (ainakaan Suomessa). :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)