24.5.2011

Uudet Villervalla lempifarkut kesäksi / New capri jeans for the summer

Koska Villervallan farkut ovat olleet meillä tosi paljon käytössä, päätin tilata kesäksi vielä saman sarjan caprifarkut Epulle. Malli on jotakuinkin sama kuin tuo meidän Villervallan lempifarkku, mutta vain lyhyempi. Materiaali on pehmeä ja ohuehko denim (100% cotton). Takataskuissa on ihanat tähtiprintit ja vyötäröllä on kiristysnauhat, joiden päissä on punavalkoiset tähtimerkit. Meillä jonkinlainen kiristys vyötäröllä on aina tarpeen, koska Eppu aika hoikka.
 Tilasin nämä uudet ihanuudet Metsolan verkkokaupasta, koska Villervallan omilta sivuilta Epun koko oli jo loppu. Farkut saapuivat tänään ja tulin niin iloiseksi kun paketin mukana tuli kaupanpäällisenä Metsolan ihana keltainen ja kesäinen kuosipipo. Kokeilin sitä Epulle ja se näytti tosi söpöltä. Laitan piposta lisää kuvia vielä myöhemmin, mutta tässä nyt kuitenkin uudet kesähousut ja ihana kirkas kesäpipo. Pipo sopii ihanasti näiden housujen kanssa. 
WoW! :)
Beanie: Metsola / Capri jeans: Villervalla
2 kommenttia:

  1. Tosi kivat nuo shortsit!
    Ja ihana kaupanpäällinen! =)

    VastaaPoista
  2. MrsAgatha: Joo, noi on ihan meidän suosikit molemmilla pituuksilla ;) Taitaa olla suositut kun oli monesta paikasta jo koot loppu. Pipo tuli ihan yllärinä, mutta olipa mukava yllätys!:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)