25.5.2011

The Coolest Swimwear:

Uima-asun valintahan on kohta hyvin ajankohtaista. Tässä muutamia meidän suosikkeja, jotka näin GAPin sekä Bodenin sivuilla:image sources:
www.boden.co.uk
www.gap.com

Ja mitkä uimahousut me sitten valitsimme? ;)4 kommenttia:

 1. Kaikki hienoja mutta haishortsit on ehkä hienoimmat :) Kiva myös tuo hattu, aiheuttaa ongelmia löytää pk seudulta kivoja kesähattuja pikkutytsälle :/

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä totta, törmäsin samaan ongelmaan vaikka harvemmin tyttöjen puolelta mitään etsin..kun ostin ystävän pikkuiselle tytölle lahjaksi pari ihanaa kesätunikaa Popilta ja sitten kun koitin etsiä niihin sopivia kesähattuja, ei niin mitään.. :/ Edelleen hakusessa valkoinen ja tummansininen kaunis hellehattu...
  Haishortsit meidänkin suosikki, tähtishortsien kanssa jaetulla ykkössijalla ;)
  Olen ollut myös vähän pettynyt kauppojen uikkarivalikoimaan pojille.. ja eikun nettikauppoihin.. :)

  VastaaPoista
 3. Törkeän huonoa on uikkarivalikoima pojille. Mä kun vielä olen yrittänyt etsi' sellaista kokouikkaria, niin vaihtoehtona ei tunnu olevan muut kuin Finnlaysonin perussininen muumirätti... Ei kyllä uimahousuissa mitään vikaa, on jo mini rodinin punaiset garda uikkarit jemmassa, mutta vauvauinnissa olisi vielä vähemmän liukasta pidellä tuota venkulaa kokouikkarissa. Aattelin ens viikon lopulla katsastaa dpamin valikoiman, ainakin heidän nettikaupassa löytyisi ihan ok vaihtoehto.

  VastaaPoista
 4. Minna: Samaista muumia on tarjottu meille aika M O N E S S A paikassa kun kyselin kokouikkaria, well.. not my cup of tee. :) Lisäksi sen mitoitus oli meille ihan liian suuri noin silmämääräisesti, vaikkakin siinä luki että mitoitusta korjattu pienempään. Näytti ainakin että Eppunen sujahtaisi toisesta puntista ulos. :)
  Ajattelin että tilaisin Epulle vielä sen Lundmyrin kokopuvun jos sitä löytyy enää mistään..

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)