2.4.2013

HOPLOPissa

Eräänä pääsiäispäivänä päätimme pakata eväsreppuun pienen pillimehun, Salama McQueen auton ja Martti -tossut ja lähdimme käymään HopLopissa. Emme ole käyneet sisäpuistoissa pitkään aikaan, ja nyt viihdyimmekin Hoplopissa pitkään. Poika laski liukumäestä ainakin 100 kertaa, ajoi autolla monia monia kierroksia, ja uiskenteli pallomeressä ja kiipeili siellä ja täällä. Ja päästiinhän me vanhemmatkin vähän ajelemaan autoilla, koska Eppu on vielä liian pieni ajamaan niillä yksin. Iskä nappasi kuvan kun hurjastelimme purkutraktorilla Eppusen kanssa. Voi että meillä oli hauskaa! ja iltapäivä vietettiinkin sitten taas ulkona. :)
HopLopissa Epulla on päällä Mini Rodinin rakas karhupaita ja basic leggarit, niin ja ne H&M:n Martti -tossut. Eväsreppu on Bobo Chosesin. Nuo Martti -tossut ovatkin ainoat sisätossut, jotka poika on nyt kelpuuttanut. Tossuissa on luistamattomat nahkapohjat, ja varsi on sukkamainen. Eikä hintakaan päätä huimannut. Toivottavasti noita tulee vielä lisää Hemalle myöhemminkin. :)
Miten teidän pääsiäinen sujui?







7 kommenttia:

  1. Voi kun näyttää hauskalta. Pitääkin kokeilla käydä tuolla seuraavalla kerralla kun tullaan Suomeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä oli kyllä superhauskaa! :) Erityisesti noi autot.. :D

      Poista
  2. Meillä on samanlaiset tossut! Tosin pojalle jo ainakin kaksi numeroa liian pienenä, mutta silti ne pitää tunkea väkisin jalkaan.

    Meidän lapsiraukat ei varmaan edes tiedä mikä Hoplop on. Täytynee ehkä joskus "suuressa maailmassa" liikkuessa paikata heidän aukkonsa sivistyksessä ainakin tässä asiassa. Niin ja pääsiäinen meni täällä paljon kurjemmin siinä ehkä maailman inhottavimmassa taudissa. Säästyipähän suklaamunia pidemmäksikin aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta ne on rakkaat tossut, ymmärrän! :) Niin ne on meilläkin tärkeät Martti -tossut. :)

      Kyllä sitä varmasti pärjää ilman HopLopiakin ihan hyvin, mutta lähdettiin nyt käymään kun ei olla pitkään aikaan oltu. :)

      Ja voi ei tuota teidän tautia! Toivottavasti voitte jo paremmin!

      Poista
    2. Harmi kun ei itse vaan tajunnut ostaa noita tossuja isommassakin koossa varastoon. Olisi mukavampi toisen tepsutella ja voisi vaivihkaa yrittää vaihtaa. Nyt ollaan kaupoissa katsottu vaan eihän muut kuin Martit kelpaisi.

      Juu hyvin ollan ilman Hoploppia ja muita vastaavia pärjätty, mutta kieltämättä olisihan se toisinaan varmasti lapsille oiva energianpurkupaikka :) Ainakin niinä päivinä jolloin ulkona on kaamea keli ja oma elinympäristö on lasten mielestä ihan tylsä jossa ei keksi muka ikinä mitään kivaa tekemistäkään.

      Ja kiitos, täällä lapset ovat taas elohopeita (poika jaksoi uhmakohtaustakin vaivaiset puolipäivää) ja itsekin varmaan jään tästäkin henkiin vaikka toipuminen pitenpään kestääkin :)

      Poista
  3. http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=_sDTKNA4KvI

    Eppuselle ihasteltavaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooo, mikä kokoelma!!!!! Ihan älyttömän hieno!!! :D Meiltä taitaa siis puuttua "muutama".. ;-D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)