13.3.2013

ME&I LUKIJATAPAHTUMA JA ARVONNAN VOITTAJA

Me&I järjesti bloggareille ihanan lukijatapahtuman 8.3 naistenpäivän merkeissä. Sain kutsua mukaani neljä lukijaa, jotka löytyivätkin aika nopeasti. Kaikki pääsivät vielä tulemaan, mikä oli tosi mahtava juttu, ja minun ei tarvinnut viettää iltaa yksin. Mukana oli myös muita bloggareita ja heidän lukijoitaan; Le petite princesse, Kuulasta ja kepeää, Mami gogo sekä Toukokuun tyttö.
Aluksi kyllä jännitti ihan älyttömästi, mutta onneksi minulla oli seurana ihanat lukijani, jotka olivat super mukavia, joten jännitys kaikkosi hetkessä. Nin ja tietysti muut bloggarit, oli kiva tutustua. :)

Ilta vietettiin Arabianrannan Dylanissa, jossa tarjolla oli ihana salaattipöytä ja upeat jälkiruoat. Saimme myös nädä uutta kevätmallistoa ja tehdä ostoksia aleprosentilla. Kaikki saivat mukaansa goodiebagin sekä ihanan naistenpäivän kukan. Ja juttua ja naurua kyllä riitti. Kiitos kaikille ihanille osallistujille, että sain tutustua teihin, ja myös Me&I:lle upeasta naistenpäivästä.

Lopuksi sitten vielä ihanan Me&I peittoarvonnan voittaja. Sain siis arvottavaksi uuden SS13 malliston yrmeä sammakko peiton. Arvoin peiton taas random.orgia käyttäen, ja voittajaksi se valitsi tällä kertaa nimimerkin: Janina. Joten Janina, ottaisitko yhteyttä eppuscloset (at) gmail.com. Jos voittajaa ei löydy, niin arvon peiton uudelleen. :)


7 kommenttia:

 1. Ooo. Teille esiteltiin siis tänään julkaistavat uutuudetkin. Mukavan kuuloinen tilaisuus :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos sinulle, että pääsin mukaan! Oli kiva parituntinen, vaikka tulikin taas ostettua ihan liikaa ihania vaatteita :)

  VastaaPoista
 3. Heips! Ilmottaudun sinulle sähköpostiin. Kiitokset ihanasta arvonnasta! Tulee meidän kevät vauvalle käyttöön <3

  VastaaPoista
 4. Olipas kiva blogilöytö :)


  http://perintopesa73.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Oli ihan huippua ja ihana nähdä sut "livenä" kun parivuotta ruuduntakaa teidän elämää seuraillut :) Ehkä vielä nähdään joskus ;) Ootte muuten eppusen kanssa samisnäköisiä :=)

  VastaaPoista
 6. Oli oikein hauska tavata ja ilta oli niin onnistunut!

  VastaaPoista
 7. just hyvä raitapaita! sopii sulle mahtavasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)