16.3.2013

FRIDAY OUTFIT

Tässä pitkästä aikaa pieni asupostaus, eli erään perjantain kyläilyasu. Tarkoitus oli laittaa jostain siistimpää päälle, ja isukin toiveesta farkut tai sammarit. Valitsimme sitten sammarit, koska ne ovat kuitenkin paljon lämpimämmät. Vielä kun alla on kalsarit tai sukkikset niin tarkenee kyllä automatkan. Sammarit ovat oikein kivat käytössä, mutta pienenä miinuspuolena sanottakoon, että aina ne vaan keräävät kaikki roskat ja pölyn, ja varsinkin noissa tummissa ne näkyvät vähän liiankin hyvin. Tarraharjalle on siis käyttöä näiden housujen kanssa.
Nuo Mini Rodinin uudet tennarit sopisivat ihanasti tämänkin asun kanssa, mutta valitettavasti niitä ei pääse ihan vielä käyttämään, kun maassa on vielä lunta. Mutta ehkä pian saadaan käyttöön nämä raidalliset tennaritkin.

Sammareiden kanssa on tällä kertaa Aarrekidin pitkähihainen t-paita, vanha suosikki, joka on pysynyt hyvänä kovasta käytöstä huolimatta. Ja koska on vielä kylmä, päälle piti laittaa vielä jotain villaista. Tässä siis tuon H&M Unicef malliston ihana keltainen neuletakki.
Siistimpänä takkina meillä on Mini Rodinin punainen skottiruudullinen talvitakki, ja päässä Baby Gapin nallelakki, jossa on pehmeä ja lämmin "pile" vuori. Ja tietysti mukaan pitää aina saada oma rakas reppu, jossa komeilee Salama McQueen. Arvatkaapa mitä sinne repun sisälle on pakattu? ;)

8 kommenttia:

 1. Martti ja sata muuta autoa :) ?

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikas ja siisti setti, nuo tennarit ovat ihanat.

  Sammarit ovat kyllä ihanat, lämpöset ovat mutta imee kyllä kaiken.

  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja tuo on kyllä se sammareiden huono puoli. :)
   Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!:)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)