27.3.2013

DISNEY STORESSA

Vieläkö jaksatte lukea NYCi juttuja? Näitä piisaa! Vaikka työmatkalla ei paljon vapaa-aikaa jäänytkään, ehdin kuitenkin piipahtaa nopeasti Disney Storessa hakemassa pojalle muutaman tuliaisen. Ette varmaan arvaakkaan mitä sieltä ostin? ;)
Näitä Disney Store myymälöitä löytyy kyllä muualtakin kuin USA:sta, esimerkiksi Lontoosta, joten jos vierailette jossain mistä Disneyn oma kauppa löytyy, suosittelen käymään siellä. Se on varma tuliaisten ostopaikka, jos pitää löytää jotain superkivaa nopeasti perheen pienemmille.
Itse juoksin nopeasti Times Squarella olevaan liikkeeseen, ja vaikka se olikin osittain remontissa, oli liike silti tosi mahtava. Eri piirretyille oli pyhitetty omat alueet, joten oli helppo löytää etsimänsä. Ja tuolla todellakin myytiin muutakin kuin pelkkiä Mikki -pehmoja. Itse tietysti suuntasin Cars osastolle, josta mukaan tarttuikin muutama tuliainen. Siellä tulijat otti vastaan iso Salama McQueen, ja Cars roinaa löytyi vaatteista korvakuulokkeisiin. Myös erikoisautoja oli myynnissä, ja muutaman sellaisen ostinkin pojalle. Osassa oli tosin niin paljon pieniä ja helposti irtoavia osia, että ne oli selvästi suunnattu vähän isommille lapsille.
Tietysti Disney Storesta löytyi paljon muitakin osioita, ja tässä minulla muutama kuva "prinsessa puolelta". Siellä oli myynnissä toinen toistaan upeampia prinsessa-asuja, sekä tietysti ihania nukkeja sekä muuta prinsessakamaa. Luulen, että pienet prinsessat voisivat olla tuolla asioidessaan aika innoissaan. Erityisesti nuo nuket olivat todella kauniita. Voi kun tuollaisia olisi ollut silloin kun itse olin pieni. :)
Tässä vielä muutamia kuvia Disney Storesta. Onko kukaanmuu käynyt tuolla? Laitan kuvia vielä tuolta ostetuista jutuista joskus myöhemmin.
19 kommenttia:

 1. Tuo on ihana liike, olen käynyt siellä! Silloin ei vielä ollut lapsia joten moni asia meni täysin ohi näin jälkikäteen ajateltuna. Toinen kiva paikka on 'American Girl' Flagship store, tosin ne nuket eivät ole vielä rantautuneet Suomeen, johtu varmaan siitä että liittyvät niin oleellisesti USA:n historiaan. Amerikkalaiset lelukaupat ovat ihania! Kävitkö FAO Shwartzilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. American girl on mahtava, olen siitäkin tainnut joskus aikaisemmin postata, vaikka meillä nyt ei ole varsinaisesti sieltä mitään ostettavaa, mutta olen vaan käynyt ihastelemassa sitä itsekseni. :) Niin, koskahan nuo tulevat Suomeen..ovat nimittäin upeita nukkeja!
   Faolla en nyt jaksanut käydä, mutta yleensä olen aina siellä piipahtanut, viimeksi täällä: http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2012/09/whats-in-stores-for-kids-nyc-part-i.html
   Se on kyllä ehkä kaikkein hienoin noista lelukaupoista, jossa itsekin viihtyy. :) Nyt vaan piti tehdä nopea Cars aiheinen täsmäisku, joten lähdin sitten toiselle suunnalle. ;)

   Poista
 2. Me käytiin Köpiksessä Disney Storessa kun oltiin miehen kanssa siellä kahdestaan 1,5 vuotta sitten. Tohon verrattuna se oli tietysti tosi pieni mutta hieno oli sekin! :) Poika olisi mennyt siellä ihan sekaisin onnesta... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me kyllä viihdytään meihen kanssa myös lelukaupoissa. :D Täytyy tunnustaa, että ollaan siellä varmaan yhtä innoissaan kun lapset. ;-D

   Poista
 3. Wau näyttää hienolle!Ja on paljon isompi kuin missä itse olen käynyt Lontoossa ja Las Vegasissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta oli kyllä nyt osa remontin takia suljettu, joten oli normaalia pienempi tila käytössä, mutta oli se silti iso ja hieno! :) Ja on kyllä minusta vähän isompi kuin Lontoon vastaava, Vegasissa en ole koskaan käynyt. :)

   Poista
 4. Disneylla on kivoja juttuja myös aikuisille tai varhais-sellaisille :) Monesti ajatellaan että vain lapsille mutta kun pääse oikeaan kauppaan, löytyy sieltä varmasti lähes jokaiselle jotain. Nimimerkillä, autofiltti Disney Storesta ;)

  Odotan todella että pääsen viemään meidän lapset kauppaan, etenkin prinsessaosaston puvusto puhuttelee varmasti nuorempaa :)

  Ja mieelllään lueskelen reissujuttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Disney on vaan niin ihana! Mä olen ihan pienestä asti katsellut Disneyn elokuvia, lukenut kirjoja ja sarjakuvia, joten siksikin fanitan vieläkin noita kaikkia ihania Disneyn hahmoja.
   Teillä taitaakin kohta olla reissu edessä, veikkaan että tuo prinsessaosasto voi miellyttää pikku neitiä. :)

   Poista
 5. Kävin tuolla viime keväänä ja oli kyllä elämys, näin aikuisellekin :) En edes ollut tajunnut, kuinka paljon Disneyllä on erilaisia hahmoja. Itse olin tuolloin vielä raskaana, ja ihastuin kyllä noihin ihaniin prinsessamekkoihin, vaikka poika olikin tulossa. FAO Schwarz oli myös tosi hieno paikka, itse pidin siitä jopa vähän enemmän kuin Disneyn kaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. FAO on kyllä noista kaikista lelukaupoista hienoin, ehdottomasti! Siellä vaan ei ole tuo Cars tarjonta yhtä hyvä kuin Time Squaren Disneyllä tai Toys r us kaupoissa niin piti tällä kertaa tehdä valinta sen mukaan. :D
   FAOlla on kylläkin iso oma Angry Birds osasto, josta ainakin meillä yksi pikkumies saattaisi olla hieman innoissaan. ;-D

   Poista
 6. Oi, aivan valtavan herkulliselta paikalta näyttää!
  Ja kiva lukea suuren maailman kuulumisista, rupeaa itsekin tekeen mieli matkalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä aivan mahtava! Ja kyllä matkailu on mukavaa, vaikkakin joskus vähän rankkaa. :)

   Poista
 7. Kävin vasta Lontoon liikkeessä ja oli kyllä hirveesti ihania juttuja! :) Mitään en sitten kuitenkaan raaskinut ostaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lontoossa on muuten taatusti kalliimmat hinnat kuin jenkeissä, veikkaisin. Tuolla moni juttu oli nyt yllättävänkin halpa. :)

   Poista
 8. Ihana kauppa. Pääsispä lasten kanssa käymään. Esittele ostoksesi :). L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tarkoitus olisi esitellä, kunhan saan ne täältä keräiltyä yhteen.. ;-D

   Poista
 9. Meidän lapset jäis varmaan asumaan tuonne! Itse olen päässyt liikkeeseen ihmettelemään reilu 10 vuotta sitten (tuntuupa taas vanhalle...) Tukholmassa, kun piti aina käydessä hakea parille lapselle tarvittavat tuliaiset sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä ihana, ja tuonne myös aikuiset jää asumaan, kun on niin paljon ihmeteltävää. :)

   Poista
 10. Meille on tullut aikamonta prinsessapukua ko liikeketjusta. Kaikkia pukuja on käytetty paljon ja edelleen lähes viikottain, vaikka pahin prinsessavaihe on ohitettu. Tytöt ovat pukeneet pojalle useamman kerran vastaavan Lumikkipuvun kuin vikassa kuvassa. Poika on ollut ylpeä mekossaan ;-) Harmi vaan, ettei Disney storen tuotteiden laatu vastaa monissa jutuissa niiden hintaa... :-(

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)