19.2.2013

REIMAN ALEKOODI

Kävin pari viikkoa sitten kuvaamassa showroomilla Reiman kevät uutuuksia, ja esittelin kuvia täällä blogissa. Tintti kirjoitti sillon kommentti laatikkoon:"Hei! Ihania juttuja!
Mietin että voisittako Reiman kanssa tehä vähän yhteistyötä ja hommata meille lukijoille jonku alekoodin että pääsisi näitä ostelemaankin ;)"

Lupasin kysyä asiaa, mutta mietin onnistuukohan tämä, nyt kun mallisto on vasta ilmestynyt. Ilokseni sain kuin sainkin teille lukijoilleni pienen alekoodin Reiman nettikauppaan. Koodi on -10% ja se on voimassa 19.2-28.2.2013, ja se koskee kaikkia tuotteita, myös Outlet tuotteita (joille tämä on muuten tosi hyvä ale). Niin, ja ilmainen toimitus! ;)

 KOODI ON  006-TS3N-BKEB-9BSN

Olkaapa hyvät! :) 

Ostoksille pääsee vaikka TÄSTÄ

Tässä vielä omia suosikkejani mallistosta, TOP 7 kevääksi:

1. Keltainen untuvatakki
2. Ramppi lippapipo
3. Välikausitakki Polku
4. Välikausihousut
5. Keltainen softshell takki
6. Reima Tec rukkaset
7. Tennarit

(sis. mainoslinkkejä)








20 kommenttia:

  1. Voi kun kiva juttu, tänään juuri reima shopin sivuilla ihastelin välikausi vaatteita, tilausta en vielä tehnyt onneksi, minkäs verran alennusta tällä koodilla saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -10% ja anteeksi, prosentti oli tippunnut pois, kun korjasin lausetta. Anteeksi. :)

      Poista
  2. Ja mitä tarkoittaa pieni alekoodi, eli onko joku %? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli salaisuus..;) Ei vaan anteeksi, aleprosentti -10% oli tippunut pois. :) Ja ilmaiset postarit!

      Poista
  3. Kivaa saada alennus reimashoppiin! Vielä kun sieltä onnistuis tilaaminen niin olis vielä parempi. Jostain syystä en saa tilaustani eteenpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, huomasitko että kun olet "ostokorissa", siellä ihan sivun yllä on osoitetiedot, maksutapa jne. Ne pitää täyttää, ennen kuin pääsee eteenpäin. :)
      Onnistuuko?

      Poista
    2. Jep, nyt sain tilauksen eteenpäin. Kuvittelin, et kun olen rekisteröitynyt asiakas mun tiedot siellä jo olis. Jotenkin sekava juttu, mut kun otti aivot narikasta niin onnistuin. Kiitos!

      Poista
    3. Hyvä kun sait toimimaan! :) Mä olen itse kerran sekoillut ton verkkokaupan kanssa, kun en tajunnut minne se maksutapa yms. pitää lisätä :D

      Poista
  4. Kiitos! :)
    Huippu juttu, tulee varmasti käyttöön ;)

    VastaaPoista
  5. Meillä kävi sovituksessa noi housut ja lippapipo, kävi myös paljon muuta ja nyt on hurjat päätännän vaikeudet :D Noi molemmat ainakin tulee meille, kun osais päättää mitä kaikkee muuta. Löysin toisen samanlaisen prosentin alekoodin mut käytän tän sun alekoodin nyt ku tilaan tällä viikolla :)

    -10% on kiva ale uutuuksista, tulee herkemmin ostettua kuin ilman alea :D Ja noi postarit pois on se isoin plussa aina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ystävänpäivänä oli ainakin yksi koodi, mutta se oli vain sen päivän. :) Totta puhut, kyllä se tulee paljon helpommin tilattua kun saa pienen alen ja varsinkin ilman toimituskuluja. Nykyään noi postimaksut on Suomessa niin kalliit, mikä on harmillista sekä kuluttajille että verkkokauppiaille.

      Poista
  6. Toi keltainen softshell on tosi herkku, kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä! Ja tuo keltainen softshell on kyllä meilläkin ehdottomasti ostoslistalla. Syksylläkin meillä pidettiin softshell+vk-housut yhdistelmää tosi pitkään ja hyvin toimi.:)))

      Poista
  7. Minkävärinen keltainen tuo keltainen softis on, taittaako limeen vai onko ihan kirkas keltainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, koitin katsoa noista ottamistani kuvista: http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2013/02/reiman-kevatta-ss13.html
      ja toisessa kuvassa se taittaa limeen, toisessa eli lähikuvassa se on kirkas keltainen joten eipä auttanut. Mutta muistelen että se on kirkas keltainen, joka taittaa limeen..eli onko se nyt sitten lime :P
      Mutta jos jollain tuo jo on, niin saa korjata jos olen ihan väärässä. Vähän muisti pätkii tuolta osin kun tuosta on jo pari viikkoa kun sen näin. :)

      Poista
  8. Hei,
    Itse tilasin pojalleni kahdet siniset tennarit, pallokumpparit, jotka oli sitten kuiteskii liian pienet ja meni palautukseen, sit kun menin tekee uutta tilausta reimaan niin kumppareita ei enää myynnissä ollutkaan :(

    VastaaPoista
  9. Kiitos koodista! Leap-takit lähti tilaukseen.

    VastaaPoista
  10. Heips! Kiitti alekoodista, juuri tein tilauksen:)

    VastaaPoista
  11. Heips! Kiva löytö tälläinen blogi, tulin me&i juttujen takia kun omassa fb-ryhmässä oli linkitetty tänne ja sitten tulikin ihan vahingossa vastaan tämä Reiman alekoodi! Kiitos oikein paljon koodista, mulla oli vajaa viikko sitten jo moni nyt tilaamistani korissa mutta jäi sitten tilaamatta :) Nyt kun oli ilmaiset postarit ja Outletistäkin vielä se 10% niin tuli vk-takkia vauvalle, fleeceä, pipoa, toppahousut isosiskolle... :D
    Laitoin blogisi kirjanmerkkeihin että osaan tulla lueskelemaan uudestaankin.
    Kiitos! <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)