13.2.2013

OSTOKSIA POJALLE JA ÄIDILLE

Tässä nyt pieni postaus muutamista meidän kesä ja kevät hankinnoista. Mini Rodinien jälkeen uuden mallistonsa julkaisi Bobo Choses, jonka SS13 malliston nimi on tällä kertaa Petit Grocery Jean Gustav. Mallisto on Bobon tapaan hassu, omituinen sekä humoristinen. Nyt malliston teemana on ruokakauppa. Söpö pikku elefantti Jean Gustav pitää pientä ruokakauppaa, joten printeissä sekä kuoseissa seikkailevatkin mm. hedelmät, vihannekset sekä ruokatarvikkeet. Värit ovat raikkaat ja kirkkaat, mutta mukana on myös murrettuja sävyjä, jotka yhdistettynä graafisiin printteihin tekevät mallistosta taas kerran todella mielenkiintoisen. Bobo Choses on kotoisin Barcelonasta, ja suunnittelijat Laia Aguilar ja Adriana Esperalba ovat saaneet inspiraation mallistoonsa Felipe Canon tarinasta.


PETIT GROCERY JEAN GUSTAV

Jean Gustav has a grocer’s soul and an elephant’s body,
and all his customers know the taste of
a tomatoey tomato or
a carroty carrot or
an appley apple or
a lemony lemon
due to the simple but very important fact that they
buy their fruit and vegetables chez Jean Gustav.
When you open the door and go inside,
Jean Gustav tips his hat ‘hello’
and the smell of newly baked bread
takes you by the waist and follows you
up and down the aisles of the grocer’s shop...
Colours, shapes and flavours greet you, each with their own voice.
Every time someone bites into and savours
something from Jean Gustav’s,
they remember the kindly elephant with the grocer’s soul.
If you’re ever in the neighbourhood, go in and meet him.

Written by Felipe Cano

Tässä vielä muutamia kuvia meidän ostoksistamme tuosta mallistosta. Ilokseni huomasin, että monet viime kesäiset shortsit mahtuvat vielä hyvin, joten kesävaateostokseni ovat pääasiassa yläosia. 






Ja sitten äidin jutuista vielä muutama sananen. Muutaman uuden jutun olen nyt tilannut myös itselleni, vaikka tällä hetkellä minulla taitaa olla pieni ähky naisten vaatteista. Mutta perus mustaa ja valkoista voi vaatekaappiin aina vähän hankkia.
Valkoiset Converset tilasin Ellokselta alekoodilla, niitä pitää olla aina muutama pari kaapissa. Nyt kevääksii löytyy sekä lyhyt että pitkävartiset Conssit, niillä pitää pärjätä.
Sitten innostuin selaamaan nettikauppoja ja tilasin vielä Booztilta housut, t-paidan sekä laukun. Mustat kapeat perushousut ovatkin olleet hakusessa jo jonkin aikaa, joten päätin nyt kokeilla slimmejä Filippa K:n housuja. Filipan farkkuja minulla ei ole ollutkaan ennen, joten toivotaan, että koko veikkaus meni oikeaan. Mutta onneksi näissä housuissa on runsaasti stretchiä, joten ehkä ne pitävät kurvit kuosissa. ;) Ainakin housujen kuvaus lupaa hyvää: "Filippa K push-up fit, regular waist, slim leg jean will compliment your shape in all the right places." Kerron sitten kun housut tulevat, millaiset ne ovat käytössä, tuliko hitti vai huti.

Housujen lisäksi tilasin hauskan Selected Femmen t-paidan, jossa julistetaan: "Fashion must be comfortable!" Teeppa on väljän mallinen, joten se menee kivasti noiden kapeiden housujen kanssa.
Ja sitten tilasin vielä nahkaisen Pieces merkkisen nahkaisen laukun, jota voi käyttää kauppakassina, mutta sinne mahtuu myös läppäri sekä lehtiä, joita tulee kuljetettua aika usein mukana. Näitä nahkaisia, raakareunaisia shoppereita on näkynyt jo jonkin aikaa, mutta en ole löytänyt tuollaista yksiväristä mustaa mistään. Nyt sitten tärppäsi sen suhteen.

Ostoksille pääsee TÄSTÄ.


1. Selected Femme Estela 3/4 top
2. Filippa K Super stretch denim jeans
3. Pieces Orli shop leather net
4. Converse

(postaus sis. mainoslinkityksen)



14 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, ja mä arvelinkin että sä saattaisit tykätä. :))))

      Poista
  2. Heippa! Mitä kokoa otit Bobo Chosesista Epulle? Meidän kuopus on nyt n. 92 cm, ja pahoin pelkään, että koko 2-3y on kesällä turhan nafti, mutta tuntuu myös hassulta ostaa kokoa 4-5y juuri 2 vuotta täyttäneelle. :) -Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Hanna! :)
      No sepä tässä tuottikin päänvaivaa kun noista Bobon kokojutuista ei koskaan tiedä. Esim. viime kesänä jo meillä oli t-paita koossa 4-5 mutta sitten kun tilasin sen kokoisen talvineuleen, se olikin ihan jätti. :(
      Ja taas nuo koot vaihtelevat ihan mahdottomasti jopa malliston sisällä.
      T-paidoista otin koon 4-5 koska ne ovat muutenkin tosi reilua mallia (ja iso kaula-aukko), mutta siis lyhyitä ja leveitä. Se koko oli hyvä, niin että t-paita on kyllä reilu päällä, mutta juuri niin miten pitääkin tässä mallissa.
      Nuo neulekoot olivat taas sitten isoja, eli siitä meille sopiva on 2-3.
      Näissä mitoitus jutuissa Bobo voisi kyllä vähän tsempata. Liikaa vaihtelua, ei oikein koskaan tiedä varmasti. :-/
      Ja meillä siis "heiluva" mittaus n. 94cm.. :)

      Poista
  3. Heippa! Boboja olen ihaillut toistaiseksi vain kaukaa. Unibarnissa Tukholman Odengatanilla niitä kävin kurkkimassa livenäkin. Tiedätkö saako niitä mistään fyysisestä kaupasta Helsingissä?

    Mitä muuten tykkäät uusista Marimekon kuoseista Converseissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei!
      Unibarn on muuten ihana!
      Nyt ei kyllä ihan heti tule mieleen, mutta koitanpa selvittää. Ihan heittämällä arvelisin että ei, mutta täytyypä tutkia myykö kukaan? :) Jos joku muu tietää, saa tähän vinkata! =)

      Mä tykkään ihan hirveästi sekä Conversesta että Marimekosta, joten kyllä mä näistäkin tykkäsin. Oma suosikki oli varmaan se räsymatto, kelpaisi kyllä ne!:)

      Poista
  4. Noi Filipan superstretchit on ihan ykköset. Mulla siniset ja mustat, ei mee miksikään vaan palautuu aina samaan timmiin muotoonsa. Mä suosittelen myös niiden kroppaystävällistä trikoopaitaa- ihana matsku ja laskeutuu nätisti- ei mikään sukka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä kuulla! Nyt mä jännitän enää tuota koko asiaa, mutta kai ne saa vaihdettua. :) Mä olen jo pitkään etsinyt huippuhyviä mustia housuja juuri noilla ominaisuuksilla.

      Ja kiitos vinkistä, tsekkaan trikoopaidat, saakohan niitä esim. Stokkalta? :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)