8.2.2013

BON VOYAGE!

Työviikko on taas omalta osaltani ohi, ja takana on super kiireinen viikko. Huh, nyt väsyttää! Tämä postaus on saanut odottaa liiankin kauan, joten nyt suoraan asiaan. Mini Rodinin SS13 mallisto ilmestyi kuun vaihteessa, ja ne jotka ovat seuranneet tätä blogia pitkään varmaan arvaavat, että olen tästä aika innoissani. Tämä kevään uusi mallisto on tainnut olla suosituin ikinä, koska monet mallit loppuivat verkkokaupoista melkein heti, vaikka nyt Mini Rodinia sai ostettua useammista paikoista kuin ennen. Yksi suosituimmista jutuista taisi olla keltainen Pico takki, jonka itsekin tilasin. Hetken jo alkoi hirvittää, tuliko tuosta keltaisesta takista "uudet nappiverkkarit" kuten ystäväni sanoi, mutta nyt tuota keltaista kyllä puskee tuutin täydeltä melkein jokaisesta lasten mallistosta, joten veikkaan, ettei tuo Pico olekaan ainoa suosittu keltainen vaatekappale tänä keväänä.

Löysin mallistosta monta muutakin suosikkia, mutta yksi asia noissa Rodinin vaatteissa harmittaa; tuplakoot. Ymmärrän kyllä, että nuo tuplakoot ovat valmistajan kannalta helppo ja edullinen vaihtoehto, ja usein neuloksissa ihan perusteltu juttu, mutta kangasvaatteissa ne tuottavat välillä vähän harmaita hiuksia ainakin minulle. Nyt olemme nimittäin itse siinä tilanteessa, että olemme ns. kahden koon välissä, joten on tosi vaikea arvioida ottaisinko pojalle koon 92/98 vai 104/110. Ratkaisin asian sitten niin, että olen ostanut molempia kokoja tuotteesta riippuen. Esimerkiksi housuissa pysymme vielä koossa 92/98, koska ne ovat Mini Rodinilla usein pitkiä ja kapeita, mutta trikoo yläosista olen ottanut osan jo koossa 104/110. Varsinkin tuo hihaton tank top on ollut aina tosi pientä kokoa, joten ne tilasin surutta vähän isompana. Tuo Pico takki olikin sitten reilu koossa 104/110 joten jos mitään kasvupyrähdystä ei tapahdu, kuljemme sitten kevään viime vuotisessa pienemmässä takissa, ja jätämme tämän sitten myöhemmäksi. Keltainen teltta kun ei ollut suunnitelmissa. :)
Osa mallistosta on vielä julkaisematta, ja sitä julkaisua odotankin malttamattomana. Swetaria oleva hupullinen shortsihaalari (joka meillä oli viime kesänäkin) on ainakin ostoslistalla, samoin nuo söpöt pikkushortsit. Tässä joitain suosikkejani alla olevissa kuvissa, sekä päänvaivaa tuottava keltainen Pico takki. Palaan vielä myöhemmin noihin jo tehtyihin hankintoihini, ja saatanpa laittaa muutaman kuvankin niistä.
Löytyikö teille yhtään suosikkia tästä Mini Rodinin mallistosta? :)

(Koko Mini Rodinin mallisto on nähtävissä heidän omilla sivuillaan TÄÄLLÄ)












24 kommenttia:

  1. Odotinkin jo sinun MR-postausta! :)
    Minä päätin jättää keltaisin picon väliin, koska pelkään värin olevan liian lianarka ja jotenkin ehdin jo kyllästyä, kun kaikki tuntuivat sen haluavan. Mutta on se hieno, en minä sillä.

    Meille tuli vasta pantterihousut. Muutoin ajattelin odotella lopun malliston julkaisua ja lyhythihaisia toivon jäävän vielä alennusmyynteihin, niin sitten ostan jotain kesäksi.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koitan nyt vähän rajottaa näitä ;)
      Sama juttu kävi täällä, pieni kyllästyminen ennen kuin ehdin saada koko takkia käsiini. Voi tosin olla, että nyt mennäänin viime vuotisella Safarilla kevät, sikäli mikäli mitään kasvupyrähdystä ei tule. :)

      Pantterihousut on hienot! Mä kans odottelen toisen osan julkaisua, siellä oli monta herkkua! :)

      Poista
  2. Noi värit on niin herkkuja! Oranssit ja sininen frotee <3 Kaksoiskoot todella tuottaa hankaluuksia :/ Meillä kans pitää olla eri kokoisia ylä- ja alaosat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoja katselin minä! Erityisesti toi oranssi olisi kiva kesäksi! :)
      Saa nyt nähdä menikö mun arviot ihan pieleen, toivottavasti ei, mutta nää kaksoiskoot hieman tuottaa hankaluuksia nyt.

      Poista
  3. Mulla oli tuo keltainen takki ja pari paitaa jo kerran ostoskorissa, mutta jätin sitten kuitenkin tilaamatta juuri noiden kaksoiskokojen kanssa. Ylisuurta ei ole kiva ostaa jos akuuttia tarvetta on nyt ja heti (muistissa vieläkin se farkkuhaalari joka ei ole yhäkään sopiva ainakaan vuoteen tai kahteen), mutta en haluaisi vaatteiden heti jäävän tässä tilanteessa pieniksikään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, onko se vieläkin iso?
      Toi keltainen takki on kyllä aika reilua kokoa mun mielestä ja kokeiltiin se vanha Safaritakki 92/98 niin ainakin se oli nyt vielä ihan sopiva. :)
      Tosin en sitten tiedä onko järkeä myöskään ostaa keltaista enää tuossa koossa.. :)

      Poista
    2. Ehkä se farkkuhaalari ainakin toivottavasti jo ensi keväänä sopii, mutta ei siis vieläkään ole läheskään käytettävissä. Tai jos kastelisi tuota poikaa kesällä ahkerammin kuin kukkasia niin kasvaisikohan tarpeeksi syksyksi?

      Poista
  4. Tuplakoot on kyllä tylsiä ja hankalia. Vielä enemmän ongelmia ne aiheuttaa silloin, jos haluaa ostaa kahdelle lapselle saman vaatteen ja luonnollisesti haluaisi käyttää niitä samaan aikaan. Toiselle koko on sopiva, mut toinen menee juuri tuossa kokojen välissä eli hänelle pitäisi sit ottaa reilu/iso. Ei näytä kovin hyvältä päällä etenki ku sisaruksella vieressä on sama sopivassa koossa.

    Mä en oo jostain syystä vielä(kään) lämmennyt noille Mini Rodineille. En oo vaan hoksannut sitä jujua, mikä niissä vetää puoleensa ;) Mutta mallisto mallistolta alan ehkä jo joillekin jutuille lämmetä,mut sellanen "pakko saada" -fiilis puuttuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa muuta, ja varsinkin noin kun kuvailit, se "huonompi" koko oikein korostuu. Ei kivaa! Buu tuplakoot! :)

      Ei niistä kaikki varmasti pidäkään, eikä tarvitsekaan. Ja en mäkään aina tykkää kaikista jutuista mallistossa. Mutta kumman paljon niitä suosikkejakin sitten sieltä aina vaan löytyy.:)))

      Poista
  5. Meille tuli mallistosta keltainen Pico viisveelle koossa 116/122 ja harmaa jumpsuit vauvalle kokoa 80/86. Pico oli just sopiva tytölle, mutta jumpsuit oli valtava. Koot menivät päinvastoin kuin olin ajatellut eli tuplakoot aiheuttavat harmaita hiuksia, koska ainakin vauva on just kokojen 68/74 ja 80/86 välissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se jumpsuit on aivan ihana! Meillä on ollut niitä muutama ja on ollut kyllä yksi suosikkivaate kautta aikojen. Nyt on haalarien käyttö jäänyt vähemmälle kun poika ei saa itse niitä pois.

      Ja edelleen: Buu tuplakoot! :))))

      Poista
  6. Noi shortsihaalarit on ihanat, molemmissa väreissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä onkin, vielä kun sitten osaisi päättää että kumpi..;)

      Poista
  7. noi oranssit jutut ja pallokalat on ihania!!! meillä sama ongelma ton takin kanssa... 92/98 olisi ihan hyvä mut pelkään et sit ku tulee käytöön olisikin nafti jos tuleekin kasvunpyrähdys... nyt ois sit tulossa tuo seuraava koko.. saa nähdä kumpi jää meille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pallokala teeppa on kyllä saatava! :)
      Hauska lukea, että en ole ainoa, joka on tuskaillut noiden kokojen välillä. :) Tsemppiä kokopähkäilyyn!:)

      Poista
  8. Vaikeita on nuo tuplakoot kyllä. Miellä Eevillä optimaalinen koko olisi 110/116, mutta eipä semmoista tietenkään ole. Picosta se 104/110 oli mun makuun vähän nafti ja onneksi sain tilattua saman isompana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäkin ottaisin mielellään sen 98/104 koon nyt. Mutta ei sit kerta. :D

      Poista
  9. Heips! Mallistossa oli montakin kivaa vaatetta! Tuota oranssia hupparia ihailin postauksessasi, sen kyllä hankkisin! :) Mistään nettikaupasta en löytänyt, tietääkö kukaan mistä saisi? -Yksi hiljaa pysytellyt lukija :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Tuo oranssi huppari tulee vasta tuossa seuraavassa erässä, eli sitä ei ole vielä julkaistu. :) Mutta ihan pian.. ;)

      Poista
  10. Tykkään tosi paljon MR:n uudesta mallistosta. Meilläkin poika on kahden koon välissä. Etupäässä olen ostanut 104/110cm. Tästä ekasta erästä pojalle tuli teddyjä ja panttereita. Keltaiselle picolle en pystynyt perustelemaan tarvetta ;-) Tytöille tuli papukaijoja. Toisesta erästä löytyy myös monta suosikkia. Ykkösenä taitaa olla hupullinen hellehaalari. Molemmat värit on tosi kivoja. Valinnanvaikeus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillekin tuli teddyjä, se oli ihan mun suosikkikuosi tästä ekasta erästä. :) Harmi vaan, jäin sitten ilman leggarieta kun olin vähän hidas, mutta paita, pipo ja huivi tulee nyt teddyä.

      Ja sama vika rahikaisella! Kumpi vai kampi? ;)

      Poista
  11. Jotenkin on taas sellainen vaihe, etten tiedä tykkäänkö näistä vai en. Meille ei ainakaan vielä ole tulllut mitään, mutta kivoja on mm undulaattikuosi ja pallokalat. =)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)