18.1.2013

KURKISTUS LASTENHUONEESEEN

Tässä pieni kurkistus pojan huoneeseen. Tämä on huone, jossa junarata kiemurtelee pitkin lattiaa ja kulkija saa varoa, ettei astu Duplojen päälle. Auts! Huonetta ei saa siivota kuin salaa, koska muuten joku tosi tärkeä juttu menee pilalle. Joten tästä meidän lastenhuoneesta sellaisia todella siistejä ja hienoja kuvia on aika hankala saada. Mutta yritetään nyt kuitenkin..
Epulla on nyt huoneessaan uusi juniorisänky, joka tuli meille käytettynä ystävältä. Paljon muitakin tavaroita olen hankkinut käytettynä, kirppareilta, sukulaisten varastoista ja tuo vintage tuoli- ja pöytäsetti saapui monien vaikeuksien kautta Hollanista isossa paketissa. Toki on myös Ikeaa. Fatboykin pääsi pienen tauon jälkeen takaisin lastenhuoneeseen, jonne se on alunperin ostettukin.
Monta juttua huoneessa on myös kesken, ja seuraavaksi olisi tarkoitus hankkia toiselle pitkälle seinälle isompi kattoon asti ulottuva kaapisto, jonne mahtuu "ihan kaikki".  Sänky olisi tarkoitus siirtää toiselle seinälle, jossa ei ole tapettia, ja kiinnittää sängyn viereen iso tiikeritaulu. Myös autotaulu odottaa vielä ripustamista. Tuon autojulisteen löysin syksyllä Hell's Kitchen Flea marketilta Nykistä, ja oikeasti sekin on ikivanha lehtimainos. Ripustamista vailla on myös pojalle rakas päiväkotikuva, jossa näkyvät kaikki kivat kaverit ja ihanat hoitajat. :) Paljon on vielä tehtävää tässäkin huoneessa, mutta tällainen on tilanne nyt.

PS. Sänky on tosi hyvä, mutta siinä on joku omituinen bumerangitoiminto, jonka ansiosta poika löytyy aina lopulta vanhempien vierestä.. ;)







30 kommenttia:

  1. Epulla on kyllä suloisin huone! Tuo sänky on tosi kiva ja sopii kuin nenä päähän teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja se kyllä sopii tuonne, ja on myös sopivan pieni. :)

      Poista
  2. Ihanan näköistä, hitsit. ♥♥

    VastaaPoista
  3. Hähää, tuttu tähtireppu ja musta paita ja... Onko sulla jo se skype???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hähää, ja meillä on nyt nyt toinenkin tuollainen.. ;)
      On Skype, mutta ilmeisesti se ei toimi kun mun "huhuilu" ei ole saavuttanut sua. :)

      Poista
  4. Hähää, tuttu tähtireppu ja je t'aime paita... Onko sulla jo se skype??

    VastaaPoista
  5. Huone on kyllä upea! Siisti ja silti asiallinen♥;)

    Meilläkin on lastensängyissä toi bumerangi toiminto, jännä kun meidän vanhoissakin löytyy se:), loppunee tossa ekaluokkalaisten mallistossa muistaakseni....:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sanotaanko että välillä siisti. ;)

      Se on näköjään asennettu moniin malleihin. Ihana kuulla, enää 5 vuotta..:D

      Poista
  6. Ihana sänky! Onko merkistä tietoa, jos yrittäisin metsästää :)?

    Autojuliste olisi varmasti hitti meilläkin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sänky on Leander ja juniorsänky. :)
      Ja autojuliste on pojasta tosi POP, mutta olisi varmaan vielä parempi hänen mielestään jos siinä olisi Salama tai Martti. :D

      Poista
  7. Onpa kaunis tuo tapetti! Se on ollut minullakin haaveilulistalla blogissa, ihana nähdä se oikeassa elämässä. :) Tosi kivat myös nuo pöytä ja tuoli ja tosi kiva matto ja ja ja.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on vielä muutama lähikuva jos tuosta vielä innostut: http://eppusenkaapilla.blogspot.fi/2012/12/lastenhuone.html
      Mä olen kyllä tykännyt, vaikka pitkään tuota pohdin, joten suosittelen. :)

      Ja kiitos!!!:)))

      Poista
  8. Upea sänky ja tuo tapetti <3 Mistä tuo tiger-juliste on? Sopisi nimittäin meidän pienen tiikerifanin huoneeseen täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:))) Juliste on Arrheniuksen Tiger ja itseasiassa ihana ystävä tilasi sen meille, joten ostopaikkaa en muista, mutta esim. täällä on niitä: http://www.favoritsaker.se/poster-tiger-ingela-arrhenius.html
      Kannattaa kuitenkin googlettaa, mistä tuon saa halvimmalla. :)

      Poista
  9. Kaunis huone! :) Sänky näyttää Leanderilta? Ostettiin jo aikoinaan (n. 5vuotta sitten) esikoiselle Leanderin pinnasänky, jonka saa muutettua juniorisängyksi... tosin ollut meillä toistaiseksi vain pinniksenä käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikeassa olet, sänky on Leander. Mä tiedänkin sen pinniksen ja se on todella kaunis!:)

      Poista
  10. Kiva sänky. Miten teidän poika on pysynyt sängyssä vaikka siinä ei ole laitoja? Haluaisin niin kohta pojalle (melkein 2v) taaperosängyn mutta epäilen rojahteleeko se sieltä alas koko ajan kun on niin kova pyörimään. Tuo kun ei pysy edes peiton alla kun 10 sekunttia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On pysynyt vaihtelevalla menestyksellä, muutaman kerran on tipahtanut, mutta tuo on tosi matala sänky ja me on laitettu sängyn viereen vielä iso pino tyynyjä niin on vaan "kierähtänyt" siihen ja jatkanut unia. :D Tuohon kyllä saisi ostettua erillisen laidankin, mutta kun sänky on tosi matala, se ei ole välttämätön. :)

      Poista
  11. Ihana huone Epulla! Ettei se bumerangitoiminto olis noissa lapsissa? Tai sitten se toimii meidän sängyssä vaan pojan kohdalla sillä tyttö ei ikinä änkenyt viereen, mutta nyt kyllä löytyy lähes joka aamu lohkolämmitin välistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Eikä? Sen on pakko johtua sängystä.;-D
      Mulla on kyllä usein myös hyvät valkoiset jalkojen lämmittimet. ;)

      Poista
  12. Tosi mukava huone! Lasten huoneesta on kyllä tosiaan hankala saada siistiä kuvaa.. meillä ainakin siellä on aina ihan kamala kaaos :))

    VastaaPoista
  13. Suloisen näköistä! Olisiko mahdollista saada semmoinen kuva, jossa koko huone näkyisi? Niin osaisi hieman hahmottaa näitä kuvia. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)