23.1.2013

KENKÄ ALEVINKKI CARS FANEILLE

Tässä ihan nopea kenkiin liittyvä alevinkki Cars faneille. Crocsilla on nyt alessa monien muiden mallien lisäksi myös noita Cars aiheisia kenkiä. Meillä oli nuo varrelliset Salama bootsit syksyllä (postaus täällä), ja ne olivat pojan lempparit, vaikka äiti ei niitä rakastanutkaan. ;) Ne ovat jääneet pieneksi, joten mietin pitäisikö hankkia uudet nyt kevääksi alesta, vai sittenkin ottaa kesäiset Martti versiot.

Kun kirjautuu kanta-asiakkaaksi tuonne Crocsille, saa vielä -20% alekoodin, jolla saa alennuksen vielä noista alehinnoista. Näin minäkin nyt tein..arvatkaapa kummat meille tulee Salamat vai Martit? ;) Alla muutama Cars alekenkä hintoineen, niistä saa vielä vähentää sen mahdollisen uutiskirje lisäalen. Crocsille pääsee TÄSTÄ.

(Postauksessa mainoslinkki)18 kommenttia:

 1. Teille tulee tietysti molemmat koska et kuitenkaan osannut päättää ja Eppunen rakastaa luonnollisesti molempia :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan vahvasti epäillä että me tunnetaan jostain! :D Ei vaan, nyt täytyy sanoa, että olin ostamassa molempia, mutta noiden toisten tuplakoko oli juuri siinä rajalla, että en uskaltanut sovittamatta ostaa, niin nyt meille tulee vaan uudet Salama bootsit. :)

   Poista
 2. Ihania kenkiä, meijän poika ois kovasti halunnut salama bootzit, mutta ei ole croksilla meille sopivaa maksuvaihtoehtoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain kun sainkin tilattua ja maksettua. :)

   Poista
  2. Hei, hyvä juttu!:) Toivottavasti sait myös alekoodin toimimaan!:)

   Poista
  3. Alennuskoodi toimi. :)

   Poista
 3. Kiitti vinkistä, tuo 20% lisäale ois ainakin muuten jäänyt käyttämättä. Meille tulee nämä Cars -kengät kesäksi http://www.crocs.fi/crocs-hover-slip-on-kids-cars/12086,fi_FI,pd.html?cid=416&cgid=sale-kids

  Kokoasiat mietityttävät aina kengissä, tuolla oli kyllä hyvät kokokartat, mutta jalan koko kesällä näin tammikuussa arvioituna.. Toivottavasti tuo 25-26 ei ollut huti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, mä en huomannut noita! Tollaset tennarit olis sopinut meillekin. :)
   Toivottavasti koko meni oikein, noi on tosi kivat keväällä. :)

   Poista
 4. Hei apua, noi autot-kengät on ihan karmeet! Kaapo sai valita Cocsilta itselleen uudet talvikengät, et ikinä arvaa mitkä ;-D vinkki: niillä päsee tosi kovaa ja voittaa piston cupin... :P

  VastaaPoista
 5. No höh! Tilasin itsekin muutamat alekengät ja myös sen uutiskirjeen, mutta kun siinä luki että alennus käy vaan normaalihintaisiin tuotteisiin!?! Ja meidänkin poika rakastais noita "salmäkviinejä", mutta eipä tuo onneksi vielä saa päättää ;) No, ehkä ne kesä crocseissa menis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, se käy silti kun vaan tunkee sen siihen alekoodiruutuun. :)

   Poista
 6. Se alennus tulee noista alekengistäkin, kun vaan lykkää koodin siihen kentään ;).

  Hanna

  VastaaPoista
 7. Meillä tykätään tuosta Martista!! Hei onko villaneulee ohjeesta jo tietoo):) Mukavaa päivää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, en ole ollut nyt jutuissa, mutta lupaan kysyä mahd. pian!:)

   Poista
 8. Täytyy muuten kommentoida tuota kauppaa vielä. Eli tilasin lapsille kengät tuolta alesta ja käytin apuna sivuilta löytyvää mittataulukkoa. Kaikesta huolimatta toiset kengät olivat auttamatta liian pienet.

  "Mukava" yllätys oli, että kenkiä ei voi vaihtaa suurempiin (vaikka kokoja olisi), vaan ne täytyy palauttaa ja tehdä kokonaan uusi tilaus - tämän hetkisillä hinnoilla ja postikuluilla :(. Tämä olisi ollut kiva tietää tilatessa, niin olisin voinut varulta tilata kahta eri kokoa. Nyt nimittäin noiden kenkien hinnat ovat jostain syystä nousseet normaaliksi. Erittäin kurjaa, sanoisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, onpa todella tylsä juttu!:((( Kannattaa jättää sinne palautetta tuosta tai soittaa asiakaspalveluun tms, varsinkin jos kokotaulukko ei pitänyt paikkaansa. Eihän se ole yrityksellekään kannattavaa jos asiakkaat joutuvat turhaan tilaamaan useita kokoja sitten palauttamaan osan. Höh. :(

   Poista

Kiitos kun kommentoit! :)