7.12.2012

ALEVINKKI: LASTEN JUTTUJA -20%




Tässä tulee päivän pikainen alevinkki vinkki, jonka huomasin kun menin Stockmannin verkkokauppaan tilatakseni Eppuselle muutaman jutun. Tästä päivästä alkaen eli 7- 9.12 on paljon lastenjuttuja -20% alessa.
(Ilmainen toimius postiin ja kotiinkuljetus vain 10€ 17.12. asti.)

Nyt sain vihdoin ja viimein tilattua pojalle nuo Vikingin kumpparit. Toivottavasti nuo nyt ovat ne talvikumpparit (?), ainakin ne näyttävät samoilta kuin mitä meillä oli viimekin talvena.
Myös lasten Hunterit ovat alessa, ja noista taas täytyy kertoa, että jos jollain sattuu olemaan 37 tai 38 jalka itsellään, nuo isoimmat koot menevät aikuisellekin. Noita lyhytvartisia Huntereita on nimittäin myös aikuisille ihan samoja..;) 

Ja pakko vielä vinkata kun huomasin, että nyt yhdet Vikingin Gore-Tex-kengät ovat 44,72€ ja niissä on vielä hajakokoja jäljellä. Meillä on nuo samat nyt käytössä ja ovat kyllä hyvät. Ainoa miinuspuoli noissa on se, että jollain oli päiväkodissa samanlaiset, mutta kokoa isommat. Kun menin keskiviikkona hakemaan poikaa, meille oli jätetty väärän koon kengät, vaikka meidän kengissä oli kyllä isot nimitarrat... :(

Ostoksille pääsee TÄSTÄ.
Alla vielä muutamia esimerkkejä hyvistä tarjouksista. Ja ihan lopussa on vielä yksi juttu, jonka äiti nyt tilasi itselleen.. ;)

1. Bogi pipo 7,12€ (8,90)
2. Bogi käsineet 7,12€ (8,90)
3. Ticket Outdoor haalari 124€ (155€)
4. Lasten Hunter kumisaappaat 59,92€ (74,90)
5. Shepherd tossut 35,92 (44,90)
6. Tretorn kumisaappaat 27,92€ (34,90)
7. Duplo iso eläintarha 79,90€ (109)
8. NinjaGo Lego alus 64,90€ (89,90)
9. Puhuva Ella nukke 47,90€ (59,90)
10. Viking Gore-Tex-kengät 44,72€ (55,90)




(Postaus sisältää mainoslinkkejä)

8 kommenttia:

  1. Minä jo heti kun tästä tuli sähköpostia minulle kävin napsuttelemassa Sophie Kirahvin pakettiin odottamaan syntyvää pientä serkkuvauvaa, näitä perus Sophie Kirahveja kun ei tunnu oikein mistään saavan alella, niin nyt oli kyllä mielestäni ihan hyvä ale tuolla kun tuli vielä ilman toimituskuluja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin tää postikuluttomuus on ihan loistava juttu, siksi tuli nyt noi kumpparitkin tilattua. Paljon helpompaa kun lähteä hakemaan niitä jostain. :)

      Poista
  2. Postikuluttomuus kyllä hyvä veto Stockalta! En voi olla kertomatta tähän juttua meidän viime vuotisista tokaluokkalaisen Vikingin talvikengistä. Joululomalla poika alkoi yhtäkkiä sanoa,että kengät on pienet. Mietin,et miten ihmeessä,kun olivat ihan uudet! Kengät tarkistettuani huomasin,että toinen kenkä oli oma kokoa 34,mutta toinen olikin kokoa 32! Samanlainen kenkä,mutta kuluneempi. Eikä siis ihme,että oli pieni. Ongelmana oli se,ettei tiedetty,missä oli vaihtunu. Koulussa vai muutaman eri harrastuksen pukuhuoneessa? Vai jonkun kaverin synttäreillä? Jne. Laitettiin sähköpostia ja soiteltiin. Tuloksetta! Joku siis kulki toinen kenkä liian suurena. Se ei kai haitannut yhtä paljon kuin pieni kenkä. Vieläkin harmittaa tämä asia: kenkää ei siis koskaan löytynyt :-( Meidän piti hankkia uudet kengät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! On tullut meinaan muutaman kerran tilattua nyt, kun se on niin helppoa eikä ole kovia postareita!:)

      Apua, ihan kamala toi kenkäjuttu! Mä todellakin toivon että saadaan vielä omat pienemmät kenkämme takaisin, tää oli jo toinen päivä peräkkäin kun joku otti ne meidän pienemmät. :( Tosin, kai noi sitten lopputalvesta olis jo ihan sopivat, mutta joku muu raukka vaan joutuisi kulkemaan pienissä kengissä.

      Poista
    2. Ai niin, ja kun joskus kysyit sitä neletakin lankamerkkiä, en ole unohtanut. :) Löysin nimittäin nyt sen vyyhdin ja se tummanharmaa/ruskea lanka on Topp't Tå (väri 927) ja se oli ainakin poistumassa tuolta Ogelin lankamaailmasta, vaikka kehuivat sitä ihan huipuksi. En sitten tiedä miksei sitä tule enää lisää. Tää oli kuitenkin aivan ihanan laatuista.
      Se valkoinen kuviolanka on Viking Naturgan (395), ja se on tavallaan huovutuslankaa, ja sitä taas en voi suositella, koska oli tosi hankala kuulemma tehdä. :)

      Poista
    3. Toivottavasti teidän kengät palautuu. Ei kivaa! Ja kiitos kun selviti lankamerkin! Sain kuin sainkin (kiitos mieheni) hankittua kolmelle pojalle (yks jäi vielä ilman) ne Ticketin ihanat tähtipipot! Nyt neulon niihin sopivia kaulahuiveja. Punaista ja valkoista lankaa. Vähän raitoja päihin ja sit punainen pohja, jossa valkoiset tähdet :)

      Poista
  3. Tuo kenkien vaihtuminen on aina ärsyttävä juttu :/ Itseäni harmitti hirmuisesti kun yhteen aikaan aika useastikin kun tuntui että kengät vaihtuivat jatkuvasti. No nyt 5 v. pojan äitinä olen asille hieman armollisempi kun ymmärrän että vanhemmat lapset laittvat itse kenkiään jalkaan eivätkä välttämättä huomaa ottaneensa kaverin kengät :) Toki sitä en ymmärrä jos on kyse pienemmästä lapsesta jolle aikuinen laittaa kengät jalkaan ja etenkin jos kengät on hyvin merkatut. Itse tilasin Tarramonsterilta syksyllä nimitarroja joilla voi merkata lapsen vaatteet ja kengät ym. Aivan huippuja! Tarrat saa itse "suunnitella" eli valita värin, muodon, kuvan sekä tekstityypin. Ja ne ovat tietenkin konepesun kestäviä. Suosittelen lämpimästi. Itse inhoan vaatteiden merkkaamista tussilla joten tämä oli loisto vaihtoehto. Todella hienoja nimikointitarroja löytyy NameBubbles:ilta mutta ne eivät ole kotimaisia ja toimitusaika on pidempi. Molemmat ovat tutustumisen arvoisia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on todellakin ihan sairaan ärsyttävää, varsinkin kun jää ihan vääränkokoiset kengät. Meillä on juuri noita NameBubbles nimitarroja, joita olin läiskinyt useammatkin noihin kenkiin. Ja tämä oli viikon sisään toinen kerta kun meille oli jätetty väärät kengät. Mutta maanantaina otan vaikka maalitussin mukaani ja kirjoitan isolla kenkien päälle pojan nimen. :D No en nyt sentään, mutta joku merkkilanka tms. niihin on kai pakko vielä laittaa niiden tarrojen lisäksi. Noh, onneksi meillä ei sentään ole Kuomia, koska sitten peli olisi jo ihan menetetty kun päiväkodin eteinen on täynnä samanlaisia pikkuisia mustia Kuomakenkiä, hih. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)