21.11.2012

VÄLIKAUSI, VÄLIKAUSI...

En muista enää, millaista oli tasan vuosi sitten, mutta ainakin nyt tämä syksy tuntuu todella pitkältä. Välikausi vaan jatkuu ja jatkuu. Viimeksi kauppareissulla nappasin pojalle toiset kurahanskat päiväkotiin, ja nyt on sentään marraskuu jo yli puolen välin. Muutenkin välikausivaatteet ja kumisaappaat ovat olleet kovassa käytössä. Olenkin jo aivan kyllästynyt meidän punaiseen vk-haalariin, joka on ollut nyt päällä melkein päivittäin. Voin sanoa, että meille ei kyllä hetkeen tämän jälkeen punaista välikausivaatetta tule, kun tämän haalarin lisäksi käytössä on ollut myös punainen vk-takki. Eikä ole ihme, että monet äidit suhtautuvat intohimoisesti haalareihin, koska niitä samoja vaatteita joutuu käyttämään ja katselemaan päivästä toiseen.
Otinkin pojalle käyttöön haalarin, jonka olin ajatellut säästää kokonsa puolesta kevääksi, mutta jotain vaihtelua oli nyt saatava. Meillä on tätä Popin vanhempaa ruutukuosia ollut takkinakin, mutta tähän en ole vielä kyllästynyt.  Se hyvä puoli sekä tässä, että meidän punaisessa haalarissa on, että näissä on molemmissa fleecevuori, joten ne eivät ainakaan ole kylmiä, jos jonain päivänä päästäisiin vaikka miinuksen puolelle. Silti odottelen kunnon pakkasia, ja jos saa toivoa, ihan vähän lunta. Ei aina vaan tätä vettä ja kuralöllöä! Talvi, tule jo!

PS. Ihana Swankids / Huttelihut arvonta on päättynyt ja ilmoitan voittajan pian, joten pysykää linjoilla. :)




8 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä tosi lauhaa täällä pohjoisempanakin.
    Tai no ei me nyt kovin pohjoisessa asuta, mut kuitenkin :D
    Ihan kuravelliä piha täynnä, mut uhkarohkeasti on käytetty molon talvipukua. Tosin jos kuraleikkeihin mennään, täytyy kai laittaa vkvaatteet päälle.

    VastaaPoista
  2. Talvea kaivataan täälläkin! Eteinen pursuaa vaatteita (toppaa ja vk-vaatetta x 4 poikaa) ja milloin milläkin viritelmalla mennään. 3v:lle on osoittautunut hyväksi jo kahdella isoveljellä ollut ReimaTecin talvihaalari. Onneks en ollut heittänyt sitä menemään. Ei kyllä kestä enää talvipakkasia, mutta pitää vielä hyvin veden näillä säillä. Välillä on ollut Popin kuorihousut ja Ticketin ohuempi talvitakki.

    Toi ruskea ruutuhaalari on niin ihana!

    VastaaPoista
  3. Tuo haalari on kivan erilainen! =)Joo lunta sais tulla, kun on niin pimeääkin. Meillä ei ole ollut punaisia ulkovaatteita vielä ollenkaan ja olenkin aikonut varmaan ens kevääksi hommata punaisen haalarin..

    VastaaPoista
  4. Tuo ruutu on kyllä ihana! Meillä on ruututakkia käytetty todella ahkerasti ja varmaan harmitus iskee sitten kun ei enää sovi.

    Meillä ei toppahaalari ole vielä kertaakaan päässyt päälle! Nytkin mittari näyttää +8 joten välikaudella pärjää mainiosti ja kuraa riittää. Onneksi on hyvät, kestävät vehkeet.

    VastaaPoista
  5. meillä on ainoastaan taapero joka kulkee käytetyssä (sopivan ohuessa..) topassa, ja isommat vielä vkssa =)
    huomenna joutunen vielä vkhousuostoksille, lämmin jatkuu ja esikoisen kuluttamissaldo syksylle on 2xvkhousut ja 2xkurahousut..

    VastaaPoista
  6. Tuo haalari on kyllä niin ♥♥
    Ja lunta toivosin minäkin, alkaa jo pikkasen kypsyttää tuo kura...

    VastaaPoista
  7. Samat toiveet tääläkin. Mä olen jo niin monta kertaa toivonut voivani lykätä vk:t syvälle kaappiin, mutta ei synkkää ja ankeeta tuntuu riittävän :(

    VastaaPoista
  8. Aika tarkalleen vuosi sitten muutimme samanlaisissa sääolosuhteissa kuin nyt. Lumihan kunnolla satelikin vasta tammikuun puolella ja mustaa joulua vuosi sitten vietimme. Saas nähdä kuinka tälle vuodelle ehtii etelään lumet. Vk-vaatteilla mennään. Pienemmällä molon vk-haalari ja isommalla molon vk-housut ja joku random fleece vuorellinen vk-takki. Väliin vaatetta tarpeen mukaan..Pelkäsin ettei pienempi ehdi käyttää haalariaan ollenkaan, no se pelko on jo haihtunut :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)