12.11.2012

RAITOJA

Minäkin sitten hankin meille Polarn O. Pyretin uusia multiraitoja, jotka saapuivat myymälöihin( ja loppuivat) viime viikolla. Ne taisivat olla tosi suosittuja, koska kuulin, että ne olivat loppuneet hetkessä niin myymälöistä kuin netistäkin, ja hetken päästä niitä jo kaupiteltiin huimaan hintaan nettikirppareilla. Huh, multiraitojen suosio taisi yllättää kaikki. :)
Onneksi minulla oli näppäräsorminen ystävä, joka näpytteli yhteistilauksen nettikauppaan menemään salamaakin nopeammin, ja loppuviikosta tilaus jo saapuikin kotiin. Poika ihastui multiraitoihinsa niin, että halusi käyttä samoja vaatteita koko viikonlopun. Eilen illalla vein sitten setin salaa pyykkiin. Tällainen suosio yllätti sitten minutkin.
Olen aina tykännyt noista POPin Eco malliston perusraidoista, ja meillä on niitä punaisia ja sinisiä ollut  käytössä melkein joka koossa ihan vauvasta asti. 1-vuotis kuvassakin poika poseeraa punavalkoraidallisessa paidassa. Vauvana meillä oli myös noita ruskeavalkoisia raitoja, joita tilaisin nytkin pojalle. Niitä vielä näytti olevan nettikaupassa jäljellä, sekä ainakin Kampin POPissa viikonloppuna.
Löytyykö sieltä ruudun takaa muita raitafaneja? Ihastuiko kukaan muu multiraitaan?





18 kommenttia:

  1. Minä ihastuiiin :)) <3 Meillä on muuten opeteltu viikonloppuna sanomaan Eppua, se taipuu vielä "Ettu" tai "Etti" mutta muistetaan mainita hauva <3 "Ettu....hauva" :D

    VastaaPoista
  2. Nämä on ihanat, Patrikin lempparit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauskaa kun käyttäjätkin ihastuivat raitoihin, harvemmin poika itse kommentoi noita vaatteitaan. :)

      Poista
  3. Ei ehditty saamaan näitä, mutta meiltä löytyy punaista, mustaa ja keltaista Popin Eco raitaa tällä hetkellä :) Multiraitaa olisi mukava vielä saada pojan vaatekaappiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se keltainen raita on kans ihana, meilläkin on yksi t-paita keltaista, mutta sitä saisi tulla lisääkin. :) Toivottavasti näitä tulee vielä lisää!

      Poista
  4. Muhun ei ole koskaan iskeneet noi popin sisävaatteet ja aina jaksan ihmetellä, kun ihmiset kohkaavat niistä :) Onhan ne ihan kivoja, mutta ei vaan jostain syystä iske.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä koohkaaminen vaan jatkuu, mä en ole vielä ikinä kyllästynyt noihin raitoihin. :D Tämä on ehkä joku pop-sairaus? ;-D

      Poista
  5. MÄ VIHAAN RAITOJA.. hihi! ihana ulkoasu ja vau!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, ja kaikki uskoo! :D
      Ja kiitos, nyt piti uudistua! :D

      Poista
  6. No onhan nää niin ihanat Epullakin ♥

    VastaaPoista
  7. Mä oon aina kaikessa myöhässä, mutta kivalta näyttää Epun päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olisin ollut ihan myöhässä mutta onneksi en itse hoitanut tilausta. :D

      Poista
  8. Ihanat on <3 Ja olinkin myöhässä näiden kanssa kun olivat jo ehtineet loppua joka paikasta...Onneksi Tukholmassa asuva serkkuni ystävällisesti haki meille tuollaisen paidan ja nyt se on meille päin tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun saitte multiraidat kuitenkin sieltä kautta! :) Näitä saisi kyllä tulla enemmän Suomeen kun loppuivat vähän liian nopeasti, ihan älytön juttu miten nopeasti ne menivät. :-/

      Poista
  9. Raidat ja PoP yleensäkin käy hyvin pojalle, mutta tytölle en osaisi niitä pukea. Voi tietty olla, että ne vaan tuo liikaa mieleen Marimekon jokamies paidat, jotka ei ehkä ole se suomalaisen designin huipentuma. :)

    VastaaPoista
  10. Meillä on raitaa jos minkälaisissa väreissä :D Mun ehdoton suosikki.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)