5.11.2012

Mini & Maximus

Tässä vielä muutamia meidän Mini & Maximus vaatteita, joita tilasin Alex & Alexasta. Nämäkin vaatteet tilasin ihan päiväkotikäyttöön, koska sinne on kiva pukea trikoota ja swetaria. Tuo Alex & Alexan -50% kamppis oli kyllä ihan mahtava, ja tykkään näistä vaatteista, mutta en kyllä ostaisi näitä niiden ovh hinnalla. Tai ehkä nuo legginsit ja hupparin voisin ostaakin, mutta jotkut trikoot olivat hieman ohuita ja viimeistelemättömiä ollakseen oikeasti 50% kalliimpia. Tuo swetaripaita, joka pojalla on alla olevissa kuvissa, on mielestäni juuri tuon maksamani hinnan arvoinen, mutta en ehkä olisi ostanut sitä yli 50 euron hintaan. Muuten tosi kivojahan nämä ovat, ja hauskaa kun voimme taas kokeilla jotain uutta merkkiä käytössä.
Parasta minusta näissä Mini & Maximus vaatteissa ovat graafiset printit sekä muutenkin yksinkertainen, mutta vähän erilainen ulkonäkö. Mitoituksesta vielä sen verran, että tilasin 91cm pitkälle 2-vuotiaalle koon 3 ja se on ihan sopiva. Muita tämän merkin vaatteita voi ihastella esimerkiksi heidän omilla kotisivuillaan TÄÄLLÄ. :)
Onko teilä kokemusta Mini & Maximus vaatteista? Olisi kiva kuulla niitä. :)

PS. Vielä ehtii osallistumaan Ticketin tähtipipojen arvontaan! :) 




15 kommenttia:

  1. Meille tuli nuo samat housut samasta paikasta. Otin nuo ostokoriin lisäksi, että sain tilauksen postikuluitta, mutta nuo olivatkin tosi kivat. Mitoitus oli tosiaan yllättävän pientä ainakin näissä housuissa. Meillä tuo 3 koko ei pituudelta riitä kovin kauaa, Urho on varmaan 2-3 senttiä Eppusta pidempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät nämä ole meilläkään mitkään megapitkät ts. kun pojalla on aika pitkät jalat, mutta kyllä ne nyt riittävät vielä hyvin. Jos on pari sentiiä pituutta lisää niin ei varmaan riitä pitkään tuo pituus. Toisaalta ei noissa leggareissa ole niin tarkkaa. :) Tilasin myös seuraavassa koossa nämä samat, ja niissä oli taas liian iso vyötärö. :)

      Poista
  2. jaa, että tollanenkin merkki on olemassa..kiitos sivistyksestä! hih..

    VastaaPoista
  3. Nuo AlexandAlexan tarjoukset on aivan loistavia! Ei normihinnalla raaski ostaa itselleen tuntematonta merkkiä, jos ei olekaan laadukas. Näitä en meille tilannut, ei ole meidän juttu, mutta ihanat Eppusen päällä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Ja ei todellakaan tulisi ostettua. Mutta onneksi tuolla on myös tosi hyvä palautus systemi, tulee aina otettua rohkeasti kaikkea kokeiluun, ja yleensä ne sitten jäävätkin. :)

      Poista
  4. Meille tuli kanssa tuolta A&A:sta ekat MiMat ja oltiin aivan umpirakastuneita niihin (tai poika on edelleen), mutta housujen pesu kylmässä vedessä aiheutti sellaisen värienirtoamisen, ettei ole tosikaan :/ Laatu kyllä muuten vaikuttaa hyvältä, mutta normaalit hinnat ovat huimasti liian kovat :)

    - Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kyllä tosi hivat, ja varsinkin se kirkas oranssi huppari. :)
      Mutta ovh hinnat on kyllä liian kovat laatuun nähden, mikäköhän niihin vaikuttaa?

      Poista
  5. Heidän nettisivuiltaa ei löydy koko Mini & Maximus merkkiä... mistäs tuon löytäisi siis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Siellä oli sellainen neljän päivän Be our buyer kampanja, jonka mukaan he tutkivat, mitkä merkit vetävät, ja ostavat suosituimpia sitten sisään. Eli vielä tuota ei ole myynnissä, mutta uskon vahvasti että kohta sitä tulee Alex & Alexaan, koska nuo M&M vaatteet loppuivat hetkessä siitä kampanjasta. :)

      Poista
  6. Nuo ovat niin kertakaikkisen upeita, että huokailen ihastuksesta. Olisi ihan just täydellisiä pojilleni! Sääli, ettei hinta ja laatu kohtaa. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä sopisivat teillekin tosi hyvin! :)
      Joku muu voi tietysti olla tästä hyvinkin eri mieltä, mutta mun mielestä toi yli 50€ ton laatuisista yläosista olisi vähän yläkanttiin. :)

      Poista
  7. Kivat nuo housut,yksinkertaista mutta kuitenkin vähän erillaista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin mäkin ajattelem yksinkertaista ja vähän erilaista. Ehkä vähän huumoriakin noissa on. :)

      Poista
  8. Eikä! Mä olen suunnitellut jo pitkään _itselleni_ tuollaisia leggareita, joissa olisi ruksit polvissa. :D

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)