26.11.2012

KAUPUNKIPAITA

Tänään me esittelemme teille uutta Polarn O. Pyretin kaupunkipaitaa, joka on nyt yksi ihan uusimmista Popin kuoseista. Tämä taisi olla myös yksi niistä kuoseista, joista myytiin koot puhki hetkessä.
Poika ihastui paitaan heti kun näki sen ja sanoi, että "Kokkee!" Ja tätä paitaahan sitten pidettiin viikonloppuna kaksi päivää putkeen, jonka jälkeen salakuljetin rakkaan kaupunkipaidan pesuun. Nämä POPin värikkäät sisävaatteet ovat selvästi käyttäjänkin mieleen, koska myös multiraitasetti sai yhtä iloisen vastaanoton. Tässä kaupunkipaidassa näkyykin kyllä monta pojan lempijuttua kuten autoja, mopoja, taloja, aurinkoja, norsuja, puita ja lehmiä, ja kaikki riemunkirjavana, joten ymmärrän suosion lapsen näkökulmasta. Samaan talosarjaan sai myös leggareita, ja niitä voi ihastella vaikka TÄÄLLÄ.
Nyt kun paita on taas puhdas ja käyttövalmis, sillä voi lähteä vaikka päiväkotiin. Kuvassa paidan kaverina on tummansiniset Mini Rodinin sammarit, mukavat nekin.

Mukavaa maanantaita, tästä se viikko lähtee käyntiin taas! :)






8 kommenttia:

  1. Katselin tuota paitaa muistaakseni juuri viime viikolla netistä ja tätä postausta lukiessa iski paniikki. Onneksi oli meidän kokoa vielä joten piti kiireesti tilata ettei jäädä paitsi tästäkin ihanuudesta :) Kiitos siis muistutuksesta!

    VastaaPoista
  2. Tuo on kyllä tosi ihana kuosi, mun suosikki niistä uusista. Meidän oma varmaan tällä viikolla tuleekin postin mukana, jee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, tämä on myös mun suosikki. Harmi, että tästä kuosista ei ole peittoa.. :)

      Poista
  3. Kyllä tuota paitaa ainakin Polarn o Pyretin nettikaupasta löytää. Meille ostin kuopukselle myös viime viikolla tuon varastoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettikaupassas varmaan vielä onkin, mutta esim. Sellosta oli osa koo'ista loppu jo samana päivänä kun ne tulivat. Onneksi on tuo nettikauppa! :)

      Poista
  4. Tuo on kyllä ihana paita! Olin ihan unohtanut tuon saapumisen, mutta onneksi juuri sain sen tilattua netin kautta, huh! :)

    VastaaPoista
  5. Minkä kokoinen tämä paita on:)? Kun mietin, et Eppu on hyvin samankokoinen kuin meidän poika niin osaisin valita oikean koon pop paidoista kun ei pitkään aikaan ole ollut :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)