10.11.2012

JOULULAHJAIDEOITA

Olin kerännyt pojan joululahjoja isoon muovipussiin ja piilotin sen autoni peräkonttiin. Mutta koska mukana oli mm. pari kirjaa ja junaradan osia, aloin miettiä onko autossa kuitenkin liian kosteaa ja päätin, että lelut on kuitenkin parempi piilottaa jonnekin sisälle. Heitin muovipussin aamulla autosta ennen töihin lähtöä miehelleni, joka oli vielä kotona, ja käskin hänen piilottaa lahjapussin hyvin. "Joo, joo!"
Iltapäivällä kun tulimme kotiin pojan kanssa, menimme ensimmäisenä alakerran kylppäriin pesemään kädet (kylpyhuone sijaitsee aivan ulko-oven vieressä) ja arvatkaa mikä siellä roikkui yhdessä naulakossa. Lahjapussi "piilossa". Heh. Ja arvaatte varmaan, kuka sen siitä ensimmäisenä bongasi, ja alkoi innoissaan osoittelemaan pussista näkyviä leluja. 
Ja arvatkaa vaan, mikä huuto siitä syntyi, kun poika ei saanutkaan tekemäänsä löytöä vaan äiti ja isä yrittivät hämätä poikaa unohtamaan hienon löytönsä. Mutta sitten muistin, että olin tunkenut myös pojalle ostamani Cars -palapelin samaan kassiin, ja se oli tarkoitus antaa hänelle jo nyt. Nappasin palapelin pussista, ja onneksi poika ilostui palapelistä niin, että unohti lahjapussin. Huh, huh. :)

Keräsin tähän erilaisia joululahjaideoita, jotka kaikki löytyvät Stockmannin verkkokaupasta.
Siellä on ilmainen postitoimitus 17.12. asti :)





2. Sophie The Giraffe 19,90€
3. Brio Hella 39,90€
4. Vilac puuleivokset 12,90€
11. Brio Yllätyshakka 19,90€
13. Ticket To Heaven / Ticket Outdoor tähtitakki kanta-asiakaskortilla 100€ (ovh. 129,90€)

(Postaus sisältää mainoslinkkejä)



14 kommenttia:

  1. MIEHET! :D

    Meillä on tuo hella jo odottelemassa paketointia, punaisena tosin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, paras vaan piilottaa lahjat itse! :D

      Se punainen onkin oikea klassikko, se on aivan ihana!

      Poista
  2. Kuulostaa melkein tutulta... Pari vuotta takaperin "äiti miksi tuolla ylhäällä on dvd?" Yritin piilotella joululahjaksi ostamaani dvd:tä ja nopesti ostoskassista siirsin sen hattuhyllylle ja unohdin sen sieltä siirtää lahjakassiin kaappiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee!:D Noinhan siinä helposti käy. :)
      Taisi olla tuo mieskin tuolloin aamulla vähän kiireessä ja unohti sen lahjakassin sitten. :)

      Poista
  3. Just, miehet :D Meillä on nuo bo boo lakanat ja ne on ihanat kyllä!

    VastaaPoista
  4. :D Muistin tästä postauksesta että mehän tuotiin mun vanha Brion puuhella kotiin vuosi sitten ja mies lupasi sen korjata (tarvii uuden muovilevyn siihen luukkuun ainakin)... Jaa-ah, täytyykin kysellä että josko täksi jouluksi korjaisi sen kun pitkän työrupeaman jälkeen joululomaa on yli kuukausi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on ollut tuo puuhella lapsena!:) Ja msiinäkin oli joku vika siinä luukussa, en kyllä enää muista mikä. :D
      Oi että, oispa vaan itselläkin tuollaiset joululomat.:))))

      Poista
  5. Meillä kerran tyttö löysi lahjapussukan. Olivat tosin jo paketoituna joten paniikissa selitin ettei hajuakaan mikä säkki on että oisko tonttu kiireessä unohtanut. Onneksi meni läpi eikä niitä jouluna enää muistettu pukin tuodessa juuri ne samat lahjat :D

    Ei teillä olis tarvetta muumi-kirjalle? Syksyn arpapalkinto odottaa yhä uutta kotia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Voihan sitä kiireistä tonttua :D

      Voih, eikö voittaja ole ilmottautunut? Meille kelpaa kyllä, tuo Muumikirja oli itseasiassa Epun lempikirja, mutta hän vähän innokkaasti luki sitä joten luukut menivät rikki. :( Voidaan tehdä vaikka kirjavaihtarit? :)

      Poista
  6. Meillä on kanssa tuo Brion hella Pinjalla tosin punaisena kun mistään ei tästä kaupungista löytynyt valkoista viime vuonna joulun alla, mutta hyvähän tuokin on, eikä väri nyt ollenkaan ole niin paha. :)

    Kiitos tuosta Sofie kirahvi muistutuksesta, Pinja saa pikkuisen serkun luultavasti juuri joulun aikaan ja haluaisin jo jotenkin muistaa tulevaa vauvaa, mietin pelkkiä vaatteita, mutta tuo kirahvihan on pakko hankkia. :) Noita kun ei ollut silloin kun Pinja oli vauva. Niin ja toki pakettiin joku ihana pikkuinen body Po.pilta. :) Oon vähän hurahtanut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se punainenhan on tosi nätti! :)

      Tuo kirahvi on ihana. Meillä ei sitä koskaan ollut, mutta lahjaideana taidan itsekin tuota käyttää. :)
      Popin pienet bodyt on myös aivan hyviä lahjoja, niissä on kaikkein ihanimmat kuosit aina.

      Poista
  7. Miehet ja lapset! Meiltä löytyy myös tuo Brion hella ja nyt ostimme sen kaveriksi myös sen allaskaapin. Minä olisin halunnut mustan hellan, mutta kaksi vuotta sitten ei kaupoista löytynyt kuin punaisia ja vaaleanpunaisia, joten punaiseen tyydyimme. Ihan kivalta sekin kyllä näyttää ja lasten leikkeihin kelpaa päivittäin. Sophie kirahvi on ollut vauvan suosikkilelu, junarata taas isomman kestosuosikki. Tänä jouluna olin ajatellut tuota Brion hakkaa pienemmälle ja helikopterirakennussarjaa isommalle, mutta kuulemma tuo helikopteri on aika vaativa vielä viisivuotiaalle, joten täytyy miettiä. Kaksi lahjaa isommalle on kuitenkin jo hankittu, legoja, ja hirmu ongelma mihin ne piilottaisi pienessä asunnossa, niin ettei osuisi tytön silmiin. Melkein viisivuotias ei takuulla unohda kun kerran näkee paketin kulman.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)