23.10.2012

Lempifarkut ja muutama muu äidin oma suosikki

Osallistuin jokin aika sitten Me & I:n järjestämälle blogibrunssille Tampereella, jossa oli mukana myös muita äitibloggareita. Hyvän ruoan ja seuran lisäksi saimme valita jotain Me&I:n mallistosta testiin. Halusin tällä kertaa itselleni jotain, ja valkkasin äitien mallistosta skinny fit farkut. En laiskuuttani viitsinyt sovittaa niitä Me&I kutsuilla, ja se jäi vähän harmittamaan minua. Nyt tuli sitten uusi tilaisuus.
Olin jo valmiiksi aivan varma, että en saa näitä housuja jalkaani ikikuunapäivänä, mutta kummasti ne vaan mahtuivat, ja istuvat oikein hyvin, myös tällaiseen pebaan, jonka parasta ennen päivämäärä on mennyt jo joitain vuosia sitten. Ja ai että nämä farkut ovat muuten mukavat! Olin myös hieman epäileväinen, josko tämä malli on liian matala vyötäröstä, mutta kun housut olivat päällä, se on juuri sopivan korkuinen. Housuissa on 95% puuvillaa ja 5% elastania, joka tekee niistä supermukavat jalassa. Lempifarkut löytyvät TÄÄLTÄ.

Ylimmät kuvat Me&I

Jotta saisin testattua näitä farkkuja oikein kunnolla, päätin vetäistä ne jalkaan testiin ääriolosuhteisiin, eli töihin. ;) Minähän en harrasta mitään kovin liikunnalista työpäivän aikana, vaan ennemminkin röhnötän tietokoneen ääressä pöydän ääressä tai palaverissa, tai sitten seisoskelen sovituksessa. Mutta voin sanoa, että jos joku vaate on epämukava, siinä istuessa se vasta häiritseekin.
Me&I farkut selvisivät työpäivätestistä niin hyvin, että ovatkin päässeet jalassani töihin nyt useampanakin päivänä. Ja sain tungettua lahkeet jopa saappaidenkin sisään ihan hyvin. Lahkeiden pituudesta pitää sanoa, että ainakin minulle ne olivat aika pitkät, mutta sitten tennareiden kanssa on taas ihan hyvä, kun ne voi mukavasti kääntää kerran niin, että puntit laskeutuvat kauniisti kengän päälle.
Farkut testissä


Näissä alla olevissa kuvissa on lisäksi myös muutama muu äidin suosikkivaate, joka käyvät hyvin noiden farkkujen kanssa. Kuvissa siis näkyvät saappaat, jotka tilasin Zalandosta (mainoslinkki). Eilen illalla ainakin näistä saappaista oli vielä muutama pienempi koko jäljellä, ja saappaat oli nyt alennettu, joten kannattaa kurkata. Nämä ovat tosi hyvät jalassa, ja sopivat moneen menoon. Itse käytin näihin tuota -10% alekoodia, joka on vielä muutaman päivän voimassa.

Kuvissa näkyy myös lempilaukkuni COSsilta, ja sitä olen pitänyt nyt koko ajan. Olen tosi laiska vaihtelemaan laukkuja, joten tuo on tosi kätevä matkoillakin, kun siinä on mukana tuo irrotettava pikkulaukku. Niin, ja lisäksi se on ihanan pehmeää nahkaa, joka on muuttunut käytössä vielä paremmaksi kuin uutena.
Harmaa neuletakki on Noa Noan ja sen olen ostanut muistaakseni jostain nettikaupasta viime talvena. Ajattelin, että ostaisin nyt talveksi vielä jonkun toisenkin Noa Noa:n neuletakin, koska olen tästä tykännyt tosi paljon. Tämä kyseinen neuletakki on syönyt lampaanvillaa, ja se on tosi lämmin, mutta ei silti kutita eikä pistele. :) Noa Noaa myyvät Bootz (mainoslinkki) sekä Zalando. Noa Noalla on myös todella kauniita lastenvaatteita (pääasiassa tytöille), joten kannattaa kurkata niitäkin. :)


19 kommenttia:

  1. Enpä edes tiennyt että Me&I tekee myös farkkuja! :) Kivan näköset! Ja tuo COSin laukku... Pakko saada! :D

    VastaaPoista
  2. Kivoja juttuja! Mulla on aina farkuissa ihan liikaa punteissa pituutta. Toisaalta helppohan niitä on käännelläkin kun lyhentämiseen olen aivan liian laiska.

    VastaaPoista
  3. Minä juuri tilasin myyjäni kautta eilen nuo Me&I:n farkut, olisin ottanut ne jo alkukaudesta testiin mutta oma kokoni loppui heti ensimmäisellä viikolla ja nyt niitä oli tullut lisää. Matala vyötärö minuakin vähän jännittää, mutta kiva kuulla, että se ei ole häirinnyt.
    Nyt sai vielä hyvät kaupanpäälliset yli 75 euron tilauksiin, itse valitsin tummanruskeat velour yogat itselleni, joten jos siis puolustelee, niin hyvät kaupat oli kun aikuisten yogat ovat kuitenkin aika hinnakkaita.
    Olen kyllä muutenkin törsännyt me&i:in tällä kaudella aika hirveästi, Pinja ei ole saanut kuin parisen vaatetta, mutta itselleni on tullut aimo määrä vaatetta. :)

    VastaaPoista
  4. No nyt muakin harmittaa, etten sovittanut kutsuilla farkkuja! Hyvännäköiset ovat.

    VastaaPoista
  5. Ostin myös itselleni nuo me&i -farkut, tykkään kovasti! Myös koko sattui menemään nappiin. Mukavat on päällä. Omaan makuuni vyötärö saisi olla kyllä hieman korkeampi, siitä ainut miinus. (p.s. blogistani löytyy myös pari sovituskuvaa farkuista parin viikon takaa, jos jotakuta kiinnostaa :)

    Lisäksi tilasin itselleni me&i:lta vaalean löysän paidan, se on ihan huippu, voin suositella! Samaa oli myös mustana, sen haluaisin myös, jos vaikka aleen jäisi. Tänä syksynä oli kiva mallisto kaikenkaikkiaan.

    VastaaPoista
  6. Farkkuvinkit otetaan täällä vastaan tosi mielellään, miten ne tuntuvat olevan aina se vaikein vaate sovittaa ja löytää? Onko toi väri muuten tuollainen tummempi sininen, mitä sun kuvissa? Se sopis nyt talveen paremmin...

    VastaaPoista
  7. MÄ haluuuu-uuun ton COSin laukun ;-D Hyviltä näyttää farkut, kiva että ovat osoittautuneet hyviksi päällä! Ja toi takkikin on söötti!!

    VastaaPoista
  8. Mullekin tuli Me&I:n farkut ja ne on ihan huiput, päätin nyt kuitenkin pitää sen koon joka tuli ja kyllä ne vähän venyy kun pari tuntia niitä pitää :D Ostin myös Zarasta farkkuja, en voi kuin kehua, ihan tosi hyvän mallisia löytyy sieltä! :)

    VastaaPoista
  9. Kivan näköiset farkut! Voi toi cossin laukku vasta magee onkin!!

    VastaaPoista
  10. Kivoja juttuja ja oli pakko lukea jo.. Täällä tylsää..postaile lisää..

    VastaaPoista
  11. Hei kivat on kaikki, ja erityisesti tikkitakki. Just kaivelin omani tänään naulakon uumenista, kun en ollut muistanut sitä vielä tälle syksylle pitää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tikkitakit on tosi kova juttu Lontoossa, ja keväällä niitä tulee tosi paljon, eli jos et nyt ehtinyt niin kaiva se taas keväällä esiin. Se on MUST juttu. :)

      Poista
  12. Voi vitsit. Nuo farkut on kyllä ihanat. Nyt vähän harmittaa, kun en tilannut niitä kutsuilta. Saanko udella, minkä kokoiset sulla on? Kuvien perustella me voitas olla suunnilleen samaa kaliiberia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Öööö... I-S-O-T! :D Noi koot pitää hyvin paikkaansa eli ota se tuumakoko mikä sulla on muutenkin farkuissa normalisti. Ne sit joustaa tosi paljon, eli jos tuntuu ekan kerran kireiltä, älä vaivu epätoivoon. Toi 5% elastaania tekee ihmeitä. :)

      Poista
  13. Tuo laukku ja neule kelpais heti mullekin!

    VastaaPoista
  14. Kiva lukea taas äitin vaatelemppareista, lisää näitä vaan :). Tuo tikkitakki on aivan supermagee!! Niin tyyliks hillity ulkoo ja tadaa, vetska auki niin vuori räväyttää :) Mua on jääny polttelee sun viime vinkistä ne Leviksen curve farkut, pitää vielä oottaa n. puol vuotta että pääsee takakas mittoihin, niin en oo vileä niitä hommanut/sovittanut. Vauva syntyi nimitäin viikko sitten, niin ei oo vielä IHAN farkkukunnossa... vai pitäsköhän ostaa jo sellaset tavotefarkut?, hih

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun tykkäät! :) Koitan tehdä taas pian uuden.
      Ne on ihan sairaan hyvät, se istuvuus on mahtava, vaikka mulla on niistä yksi malli, jossa ei ole elastania nimeksikään, eli eivät jousta. Suosittelen joskus sovittamaan jossain!:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)