15.10.2012

Kauppareissu ja joululahjapohdiskelua

Kävimme loppuviikosta ostoksilla koko perheen voimin ja tietysti aina tilaisuuden tullen perheen miesväki karkaa Lego hyllyille. Poikakin ne nykyään pongaa jo kaukaa, eikä tuota miestäkään tarvitse sinne hirveästi houkutella. Hän kun odottaa kovasti, että poika kasvaisi vähän niin, että hän pääsisi ostamaan itselleen pojalle tekniikka Legoja. ;)

Minä en noita pikkuisia Legoja kyllä kaipaa, koska voin vaan kuvitella, miten ihana niitä on sitten keräillä lattialta, tai kuinka miellyttävä sellaisen pienen ja pistävän päälle on astua pimeässä. Auts.
 Pysytään siis tyytyväisenä noissa Duploissa. Niitä meillä onkin jo arkullinen, mutta jonkun paketin voisi vielä joululahjaksi hankkia. Hirveästi lisää leluja emme enää kotiimme halua, mutta nuo kerättävät sarjat ovat aika kivoja, juuri kuten Duplot ja Brion junaradat.
 Viimeksi oma isäni toi pojalle tuliaisiksi ison paketin Cars Duploja, ja ne ovatkin olleet nyt Brion junaradan lisäksi paljon leikeissä viime aikoina. Ja nyt poika huomasi Duplo hyllyllä uuden Cars Duplo -paketin, jossa oli mukana Cars "Piipaa", joka pojalta löytyy jo metallisena pikkuautona. Hän myös tykkäsi kovasti isommasta paketista, jossa oli Cars sarjan lentokone sekä tyttöauto (anteeksi, mutta en muista näiden hahmojen nimiä;)  Luulen, että joku tuollainen Cars Duplo -paketti voisi olla kiva joululahja, ja ajattelin nyt laittaa tilauksen heti menemään kun huomasin, että Lekmer.fi myy tuota ko. paloautoa 17,90€. Että jos sellainen nyt sitten vielä joululahjaksi hankittaisiin tuosta Cars -sarjasta.

Pitää tässä vielä kertoa, kuinka oma isäni osti jo jokin aika sitten pojalle myös pelkän Cars  -sarjan Martti auton lahjaksi. Auto oli tietenkin pojalle heti tosi rakas, mutta siinä oleva pieni lisäosa ei niinkään miellyttänyt minua. Auton takatilassa oleva "tykki" oli nimittäin tuon meidän hulivilin käytössä hieman vaarallinen, ja kerran mieheni ehti huutaa juuri varo, kun tykin "kuula" osui suoraan otsikkooni. Onneksi nuo panokset ovat isoja ja kevyitä, että säikähdystä suurempaa vahinkoa niillä ei voi saada aikaan, mutta silti takavarikoin tuon Martin lisätykin, ja poika saa sen takaisin sitten kun täytttää 18-vuotta. ;)

Tässä alla vielä muutama kuva meidän Lego ja Duplo faneista yhdessä. Pitää vielä mainita, että pojalla on nyt päällään uusi Tootsa MacGintyn neulepaita, josta postasin täällä. :) (Tilasin sen heidän omasta nettikaupastaan.)

Beanie: OIKUKAS / quilted vest: H&M / knit: TOOTSA MACGINTY  / jeans: MINI RODINI / shoes: TIMBERLAND.

















29 kommenttia:

  1. Meilläkin tykkää poika sekä vanhemmat Duploista. Kahtena jouluna niitä on jo saatukin sekä serkkupojalta ihan tajuttoman iso boksi hänen vanhoja hyviä joissa paljon mm. autoja ja koneita.
    Nyt mietin, et pakko hillitä itseni sillä me ei tarvita yhtään palikkaa enää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tuota mietin, kun niitä hahmoja voisi hankkia, mutta mukana tulee aina hirveä määrä niitä peruspalikoita, joita on jo. Eppukin on saanut juuri serkuilta paljon Duploja, joista löytyi mm. Puuha Pete ;)

      Poista
  2. Mekin pyörittiin juuri tuossa viime lauantaina legohyllyllä. Poika sai omat ekat pikku-legot! Nyt niillä on leikitty koko ajan (ja mä olen päässyt kasailupuuhiin...). Meillä on entuudestaan isoveljen peruja iso laatikollinen noita pikku-legoja ja nyt siis se alkaa kasa suurenemaan! :D Mutta hyvin menee vielä Duplotkin leikeissä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wautsi, te olette sitten siirtyneet pikku Lego aikaan. :)
      Mies ei malta odottaa, että pääsisi ostamaan noita pieniä, mä taas toivon, että pysytään noissa isommissa..;)

      Poista
  3. Ihana tuo neule! Meiltä löytyy tuo paloauto ja "muutama" muukin Autot-sarjan lego. Niin ja ihan valtavasti muutenkin, mutta silti mietin toivoisiko taas pojalle myös Duploja. Ne ovat kuitenkin paljon kivempia kuin kovaan ääneen yöllä itsekseenkin huutelevat lelut. Ja pienet versiot on tosiaan inhottavia kun lojuvat pitkin lattiaa ja satut tallaamaan päälle! Niitä ei mun mielestä kaivattaisiin yhtään lisää imuroitaviksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Eppukin tykkäsi neuleesta itse. :)
      Mä taistelin eilen juuri yhden huutavan auton kanssa, kun yritin siivota ja aina se aloitti sen metelin uudelleen. :D Duplot on kivoja!:)

      Poista
  4. Mekin ostettiin just kummipojalle 1v lahjaksi tuo paloauto ja meidän poika tykkäs siitä niin kovasti siellä juhlissa että täytyy varmaan pakata pukinkonttiin hänelle oma. :) (Cittarissa maksoi 16,90€).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, tänään kipaistiinkin sitten Cittarin Duplohyllyn kautta ruokaostoksilal.. ;)

      Poista
  5. Voi miten huippu, syksyinen asu pojalla! Onko pipo Oikukkaan?

    VastaaPoista
  6. Ihana pikkujäpikkä! :-D

    Meillä ollaan nyt siinä rasittavassa pikkulegovaiheessa, jolloin legoja pitäisi saada pitää esillä pölyä keräämässä... Aluksi ne majailivat olohuoneessa pitkään, kun en hennonnut rikkoa tytön leikkejä. Nyt sitten olohuoneen uudistuksen myötä sain kuitenkin siirrettyä ne työhuoneen lattialle. Pölyä keräävät sielläkin. Pitänee ostaa sellainen pölyhuiska, ehkä sellaisella saisi putsattua ne helpommin.

    Mukavaa viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D Oih, mä tiedänkin ton kun niitä ei saa purkaa!:) Mä muistan vieläkin lapsuudesta oman rakkaan Lego talon, jota varjelin, kun sisko oli kerran sen mulle rakentanut. :)
      Nyt meillä poika saattaa rakentaa jotain tosi pitkään, ja sitten lopuksi hajottaa sen, niin ne saa sitten korjata surutta pois. :D

      Poista
  7. Ihana paita! Ja tuo samainen toppaliivi (sekä duplo paloauto) löytyy meiltäkin. Poikien leluissa onkin kamalampia nuo kaikenmaailman tykit yms härpäkkeet. Innolla odotan kun poika kasvaa, että miten niitä onnistun boikotoimaan.. Meillä on läheisessä puistossa merirosvolaiva, jonka kaukoputkea isommat pojat pitää aina tykkinä. Yritä siinä sitten selittää, että katsellaanpas näkyykö lokkeja kun isommat karjuu 'TYKKIÄ' vieressä;)
    Meillä on iso eläintarha alesta ostettuna jemmassa joululahjaksi (koska ooon aina salaa haaveillut sellaisesta...), mutta nyt poikaa kiinnostaa vaan autoleikit. Saas nähdä minkä vastaanoton saa, olisi varmaan pitänyt ostaa poliisiasema.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ja liivi on kyllä ihan loistava! Sitä ollaan pidetty nyt kauppareissulla kun autolla mennään. :)
      Hehee, noinhan siinä juuri käy :D Ei kai niitä voi välttääkään, mutta omaan otsaani en enää niitä ammuksia halua :D Vaikkakin se tuntui pikkumiestä huvittavan suuresti :D

      Hei, sitä isoa eläintarhaa Eppukin on nyt monta kertaa ihaillut, ja ollaan kans mietitty sen ostamista, kun siinä on niin paljon niitä eläimiä. Mä luulen, että se on just paras joululahja!:)

      Poista
  8. Ihana asu! Toi kettupaita on ihan pakko saada, vaikka neuleita meillä käytetäänkin tosi harvoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos!:) Ja kettupaitaa suosittelen, materiaali on aivan ihana, eikä kutita! Niin ja poika itse tykkää siitä tosi paljon, kun aina sitä kaikille esittelee. :)

      Poista
  9. Tosi style Eppu (kuinkas muutenkaan), aivan ihanat väriyhdistelmät noissa vaatteissa! Tunnelmallinen tuo ylin kuva. Paloautot ovat meidän pikkumiehelle nyt se juttu, niillä vois ajella koko päivän ja ottaa mukaan joka paikkaan :) Kivaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:)))) Toi ylin kuva oli munkin suosikki, laitoin sen koneen näyttöönkin. :)
      Piipaa-autot kiinnostavat meilläkin. :D Mukavaa uutta viikkoa sinne teillekin!:)

      Poista
  10. Voi ihana tuo Epun paita ja koko asu! Meilläkin Aatu sai synttärilahjaksi noita autot dubloja ja on kova sana ollut jo tuolle 1-vuotiaalle. Uskonkin, että niistä riittää iloa vielä pitkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli aivan ihania neuleita, oli hieman vaikea valita, minkä tilaisin, ja kun vihreää ei ole paljon ollut, päädyin sitten tähän. :)
      Varmasti onkin!:) Meillä kans alkoi tuo rakentelu 1-vuotiaana, ja jatkuu....;)

      Poista
  11. Mulla on hirvee määrä pipoja jo pojalle, mutta toi keltainen on aivan ihana! Täytynee sellainen vielä hankkia. Ilokseni/kauhukseni, poikani 3,5 on alkanut olla aika tarkka mitä päällensä pistää. Luulin että se on vaan tyttöjen juttu :)!
    Inka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans erilaisista päähineistä, ja niitä on kertynyt useita, joten täytyy tätä kehua, koska pysyy tosi hyvin päässä moneen muuhun verrattuna. On tarpeeksi napakka, ja mitoitus hyvä., joten suosittelen!:)
      Meillä Eppu haluaa kans usein valita itse pipon, ja usein se on joku muu kuin mitä mä tarjoan..;)

      Poista
  12. Meiltä löytyy myös iso kasa noita cars-dublosarjan autoja, löysin kerran kirppikseltä pussillisen pelkästään niitä :) meillä on ihan hirveesti noita perusdubloja, iso saavillinen, niin pelkät hahmodublot on mun mieleen, yleensä kun noissa laatikoissa on mukana myös niitä perusdubloja. Jouluksi pitää kyllä katsella joku kiva laatikko pienimmälle, vaikkei me varmaan tarvittais... :D Aivan ihana tuo kettupaita ja muutenkin tosi hieno asukokonaisuus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, missä tuollaisia löytöjä tekee?:) Ihan mieletön tuuri!:) Meillä on kans niitä peruspalikoita enemmän kun tarpeeksi, niin olisi juuri kiva saada hahmoja ja eläimiä. Harmi vaan kun niissä paketeissa tulee aina vaan lisää niitä peruspalikoita, olisi kiva kun voisi ostaa joskus pelkkiä hahmojakin. :)

      Poista
  13. Meillä on myös paljon duploja. Pikkupojille on tullut ostettua juuri tuota Cars-sarjaa sekä maatilsarjaa ja city-duploja. 3v on reilu vuoden päivät rakennellut duploista erilaisia rakennuksia ja leikkejä. Isojen jäljiltä löytyy sit mm. Puuha-Pete -duploja. Isoilla on sitten hurjat määrät pikkulegoja. Huh, huh! Yhtään ei enää tarvittaisi, mutta jos legot vie pojan sydämen, niin eipä siinä sitten paljon muu auta. No, hyvin järkeviä ja kehittäviä lelujahan ne ovat, mutta myös pölyäkerääviä ja hankalasti säilytettäviä (jos laatikot ja hyllyt ovat jo täyttyneet :/). Ja miksi ne keksivätkään aina lisää uusia houkuttelevia sarjoja?! ;)

    Multa on mennyt kokonaan ohi tuo postaus noista neuleista. Tuo kettu on aivan ihana! Samoin ihastuin karhuun ja tietenkin pöllöön! ;) Mitä kokoa Epun neule on? Vastaavatko kokoaan? Mitä materiaalia ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noita Puuha-Pete -Duploja ei taida enää saada kaupasta? Meilläkin on jokunen serkkujen perintönä tulleita, ne ovat aika hauskoja kans. :) Meillä on nyt Duploilla sellainen ISO matkalaukku, joka on jo ihan täynnä. En tiedä mihin niitä sitten voisi laittaa..:)

      Neuleista; Myös siili oli aika ihana, sitä mietin toisena vaihtoehtona.:) Epulle otin koon 2-3v. on aikas paikkaansa pitävä, meillä nyt käytössä muuten koon 92/98 vaatteet. :) Tuo pusero on syönyt: 25% Viscose/ 25% Cotton/ 25% Polyamid/ 20% Wool/ 5% Cashmere :) Ja ei kutita!;)

      Poista
  14. minkä kokoinen pipo teillä käytössä?paljonko siinä on ympäryysmitta? aivan ihana asu :)

    VastaaPoista
  15. minkä kokoinen pipo teillä käytössä?paljonko on pipon ympäryysmitta?aivan ihana asu Eppusella :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mä olen leikannut sen kokolapun pois, mutta mittasin nopsaan ja puolikas pipoa (alareunasta) on 21cm. Luulen, että se on koko s, mutta en nyt ole ihan varma. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)