15.8.2012

SYKSYKSI part III

Tässä taas muutama syksyinen setti. Edelliset ovat TÄÄLLÄ ja TÄÄLLÄ. Ja vähän täälläkin..
En viitsi vieläkään kiusata lapsukaista syksyvaatteilla kun mittarilukemat koputtelevat kahtakymppiä, joten kesäkamppeissa hilluminen sekä syksykamojen roikotuskuvat jatkuvat. Sorry.

Olen ostanut pojalle useammat sammarit syksyksi, koska ne ovat a.) lämpimät ja b.) mukavat jalassa. Niin, ja niitä on sattunut löytymään myös kivoissa väreissä. Tässä nyt sitten pari settiä sammareilla.
Ruskeat sammarit ekassa kuvassa ovat Mini Rodinin, ja ne ovat keväällä tehty alelöytö viime syksyn mallistosta. Nythän Mini Rodini ei ole vielä julkaissut koko mallistoaan, joten en tiedä tuleeko sammareita tänä syksynä muun värisinä kuin violetteina (jotka satuin bongaamaan jostain mallistokuvasta). Malli on slimfit ja nimeltään Santiago slim, joka istuu kyllä parhaiten pojalle, joka on mallia kukkakeppi varustettuna pitkillä jaloilla. Neule sekä neulepipo ovat FUBin, ja ne ovat todella pehmeitä, eivätkä ne kutita tai pistele. ;)


Toisessa kuvassa taas on samainen pipo, ja Mini Rodinin kevään mallistosta ostetut keltaiset sammarit, joita olemme käyttäneet jo viime keväänä tosi paljon. Niiden käyttö kyllä jatkuu myös syksyllä. Keltaisen kevätsammareiden materiaali on hiukan ohuempaa ja pehmeämpää kuin noiden ruskeiden, ja olisin kyllä mielummin ottanut nuo ruskeatkin sammarit tuossa kevään materiaalissa. Corduroy on kyllä tarpeeksi lämmin, ilman että sen tarvitsee olla todella paksua. Varsinkin noiden pienten lasten housuissa tuo mukavuus on ainakin minun mielestäni kaiken a ja o.
Toisen kuvan takki ja paita ovat COSsilta, tai itseasiassa tuo ihana raitapaita on syntymäpäivälahja, jonka Eppu sai TÄÄLTÄ. Joku kyllä tuntee meidän maun tosi hyvin. :)
Harmaan takin ostin jo keväällä, jolloin se oli ehkä vielä vähän reilu, mutta onneksi lapset kasvavat, ja nyt se on kyllä juuri sopiva käyttöön. Jos joku haluaa nähdä takin päällä, siitä löytyy lisää kuvia keväältä tässä postauksessa.
Tällaisia settejä tällä kertaa. Onko kukaan muu innostunut sammareista? :)

PS. Arvontaan ehtii vielä osallistua!:)


17 kommenttia:

  1. Teidän syksy on kyllä kiva ja mä tykkään juurikin näistä roikotuskuvista! =)
    Mä tykkään kyllä sammareista mutta jostain syystä niitä ei ole meillä ollenkaan (pieni edit; yhdet vaaleanruskeat Mini Rodinit pojalla on mutta en tykkää niiden mallista). Mulla oli joskus kymmenen vuotta sitten yhdet joita pidin koko ajan joten taisin saada loppuelämäkseni ähkyn niistä. Pojalle olen tosin jo pariin eri otteeseen niitä miettinyt mutta pitäis löytää kivan malliset, juurikin tuon malliset kuin nuo teidän ruskeat. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, ja mukava että joku tykkää näistäkin. Jotenkin vaan mietin että tulevatko vaatteet oikeanlailla esille näissä.:)
      Mulla oli kans joskus ja pitkään aikaan en ole käyttänyt, mutta nyt ostin viime talvena Gapilta yhdet sammarit itselleni ja pojalle olen nyt ostanut monia. :)
      Noiden ruskeiden malli on tosi hyvä ja slimmi, ja luulen että se sopisi hyvin teillekin. :)

      Poista
  2. Onpas taas kauniit kokonaisuudet!Sä se osaat! Ruskeita sammareita oli NK:lla myynnissä, en tiedä sit oliko vanhempaa mallistoa. Samoin muutes harmaita santiago slimmejä, mutta tsekkasin sitä 80/86 kokoa ja ne oli todella! pillit. Siis ihan superkapeat ja en tiiä menisikö niistä kyllä se koko Aatulle jalkaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!:) Nämä meidän ovat tosiaan alesta, mutta mistä sitä tietää jos nytkin tulisi ruskeita syksyksi, koska ovathan ne aika syksyiset. Oijoi, meille sellaiset harmaat olisi kelvannut...:) Meillä on edelleen se koko 80/86 käytössä, tosin kohta taitaa loppua niistä pituus.

      Poista
  3. Todella kivalle näyttää edelleen! Meillä mies inhoaa sammareita (vaihtaa housut heti kun silmäni välttää, mur), mutta aina salaa niitä kuitenkin kaappiin ostelen jos sopivaa mallia sattuu löytymään.

    VastaaPoista
  4. Ihanat setit <3 Meillä on FUBin keltainen t-paita, ja se tosiaan on ihanan pehmoista matskua - voisin kotiuttaa pitkähihaisenakin, mutta pitäisi saada kunnon alesta ;D Noi keltaiset sammarit on <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eikö olekin ihana materiaali?! Ei kyllä varmasti kutita tai pistele. Mä muistan vieläkin kuinka mulla oli lapsena yksi kutittava villapaita, hyi hyi.:D

      Poista
  5. Uusi lukija täällä! Sulla on ihan pettämätön maku lastenvaatteissa. Mulla on 2 poikaa, joten kokemusta on. Muutama kysymys... olitko ajatellut sammareita ihan päiväkotikäyttöön? Se rajoittaa pukeutumista aika paljon, kun pitää itse pystyä käymään vessassa ja pukemaan, tahrojakin tulee eikä niitä pääse heti poistamaan. Olisi kiva jos laittaisit myöhemmin postausta myös Epun päiväkotivaatteista!
    Toinen kysymys koskee Camperin kenkiä... meillä on samat sandaalit kuin teillä ja ne on tosi vaikea saada kuopuksen vauvanpulleisiin jalkoihin. Pituus kengissä kyllä riittää. Oletko huomannut samaa vai eikö tämä malli/merkki vain sovi meidän kuopukselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei uusi lukija! :) Tervetuloa ja tosi mukava kun jätit kommenttiakin!:))))
      Tosi hyvä kysymys, koska juuri näitä juttuja olen tosi paljon pohtinut viime aikoina ja kysellyt ystävältäni, joka työskentelee päiväkodissa. Kyllä minä ajattelin, että silloin tällöin voisi sammaritkin päiväkotiin laittaa (ei tietenkään aina) kun noita 2-vuotiaita siellä vielä autetaan, mutta pääasiassa mennään varmaan swetarihousuilla ja muilla mahdollisimman mukavilla. Ystäväni on minua näissä kysymyksissä hyvin neuvonut, ja sanoi, että kaikenlaisia housuja siellä on lappuhaalareista ja farkuista lähtien, mutta ihan parhaita sinne ei kannata laittaa, koska syövät kuulemma usein kiisseleitä jne. :D
      Olen kyllä aika höveli noiden vaatteiden suhteen, että oikeastaan kaikkea käytetään aika surutta, ja joskun täällä kotonakin ollaan niitä saatu "tuhottua" ihan kunnolla. Ihme kyllä nuo keltaiset sammarit ovat aina puhdistuneet pesussa, vaikka ovat joskus puistoilun jälkeenkin olleet kaikkea muuta kuin puhtaan keltaiset. ;D Mutta ei sille sitten mitään voi jos jotain tahriintuu, käytettäväksihän nuo vaatteet on ostettu.:)
      Mutta muuten minulla on vielä tuo päiväkotipukeutuminen ihan auki, kun meillä ei ole siitä aiempaa kokemusta. Kovasti olen näitä kysymyksiä pohtinut kun asia on ajankohtainen ihan lähiaikoina. :) mietin tässä yhtenä päivänä sellaistakin, että pitääkö päiväkodissa olla aina haalari vai saako käyttää myös kaksiosaista pukua. Kaikki tämä mietityttää.
      Ja kiitos, tosi hyvä postausidea, lupaan palata tähän sitten kun meillä päiväkoti alkaa (syyskuun alkupuolella).

      Campereista; Meillä on nyt tuo vauvanpulleus hieman lähtenyt jaloista ja pojalla on tosi kapea sekä myös matala jalka, niin meillä nuo Camperit on olleet tosi hyvät kun niitä saa sillä tarralla kiristettyä tarpeeksi niin että pysyvät hyvin jalassa. Ja poika niistä tuntuu itsekin tykkäävän kovasti. Esim. sitten taas nuo Cientan kangaskengät (jotka olivat viime kesänä kovassa käytössä) eivät tänä kesänä olleetkaan niin hyvät enää kun niitä ei saa kiristettyä tarpeeksi ja meinaavat lonksua jalassa.
      Mutta jos teillä on vielä sitä vauvanpyöreyttä jaloissa niin voi olla että jos tuo malli ei vaan ole vielä paras mahdollinen(?) Kannattaa kuitenkin sovittaa myöhemmin uudelleen, meilläkin se jalan pulleus on nyt vasta alkanut katoamaan. Harmi sinänsä, sillä ne pulleat vauvamaiset jalat ovat maailman söpöin juttu. :)

      Poista
    2. Oho, tulias pitkä vastaus, mutta kun aihe on tosi mielenkiintoinen, ja minulle kovin uusi sekä ajankohtainen. :)

      Poista
  6. Taas kerran ihanat asut! FUBia olen myös ihaillut, mutta olen jänistänyt ajatellen tahranpoistoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)
      Hehee, katsotaan sitten sitä tahranpoistoa kun meillä on pilkullinen-raidallinen paita. ;-D Ei mutta villa yleensä hyvin hylkii likaa, joten jännä nähdä miten tän kanssa käy. :)

      Poista
  7. Ihanat asut, mee like jälleen kerran! Ja kiva että paita on mieluinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tuo paita on iki-ihana!<3 Tykätään tosi paljon siitä! Niin ja kaikesta muustakin mitä toitte!!!:D

      Poista
  8. Fub:n neule on ihana ja noiden MR:n sammareiden väri täydellinen... Katselin samoja sammareita heinäkuun alussa NK:lla ja ihmettelin kun eivät olleet alessa. Ovatko ne siis tämän syksyn mallistoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin tykkään tosi paljon tuosta neuleesta. :)
      Jaa, tuo on kyllä aika jännä juttu..joko niitä samoja sitten tulee myös syksyllä tai sitten NK ei ole vaan halunnut niitä alentaa. Mä niin haluaisin nähdä loputkin siitä uudesta mallistosta. Violetit vaan muistan jossain nähneeni, mutta ennenkin on ollut kaksi eri väriä sammareissa..ja ruskea kyllä olis sellainen syksyn "the juttu"..:)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)