24.8.2012

Pikkuinen tiikeri ja lippis

Tässä muutama kuvanen meidän pikku tiikeristä ja uudesta lippiksestä. Tai "uudesta vanhasta" lippiksestä siis. Olen ehkä kertonut joskus, että Eppunen on todella ihastunut tummansiniseen Popin lippikseensä. Huomasin tässä taannoin, että tummansininen väri on ihan haalistunut auringossa ja muutenkin lippis on kyllä parhaat päivänsä nähnyt tämän kesän jäljiltä. Eikä ihme, kun sitä on joka päivä pidetty. Pojalle on myös aina tärkeää, että hattu on päässä ulos lähdettäessä. :)
 Ajattelin, että jos löytäisin uuden samanlaisen lätsän tilalle, mutta eipä niitä ollutkaan enää myynnissä, tai en ainakaan enää löytänyt. Täytyy vielä koittaa pyykätä se vanha lippis.
Sitten satuin vilkaisemaan erästä nettikirppistä, josta löytyi kuin ihmeen kaupalla ihana Popin farkkulippis hyvään hintaan, ja vielä meidän koossa. Huippua! Ihana denimlippis saapui kotiin ja alkuihmettelyn jälkeen poika kelpuutti tämän ihan samanlailla kuin vanhankin. Että tällä nyt mennään varmaan syksy. Toki meillä on muitakin hattuja ja pipoja, mutta tuo pieni on kyllä selvästi lippismiehiä.
Vielä kun löytyisi syksyksi musta yksivärinen lippis, ilman minkäänlaisia logoja tai tekstejä. Ihan sellainen perus, tavis. Olisiko kellään vinkkejä?

PS. Tikru swetaricollari on Mini Rodinin vanhempaa mallistoa, ja mieheni suosikki. :)





9 kommenttia:

  1. Ihana! Mä oon jo pohtinut miten selvitään ilmojen viilettyä niin ettei lippiksellä voi ulkoilla sillä meillähän ei pikkumiehen toimesta muuta päähän suostuta laittaa. Jossain juuri näin mustan peruslippiksen ja vielä alessa, mutta en valitettavasti kyllä yhtään muista missä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, juuri tänään aamulla laitoin pipon joka omatoimisesti vaihtui lippikseen.. ;) Onneksi nyt tulikin taas ihan lämmin päivä.
      no mutta jos muistat niin vinkkaapa. H&M myi mustia suoralippoja isoille poille, mutta meille vielä ihan liian isoja. :)

      Poista
  2. Very cute photos!! That Tiger sweat from Mini Rodini is so cool. Wish we did get it a few years back :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you!:) Actually it is also bought as second hand already some time ago but only now we could start wearing it. :)
      And my husband loves it. :D

      Poista
  3. Rakastaako mies paitaa oikeasti vai leikisti? :D Ihana lippis ja ihana Eppunen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No yleensä mies ei juurikaan ota kantaa pojan vaatteisiin mitenkään, mutta tästä tiikeripaidasta on sanonut jo monta kertaa kuinka kiva se on jne. eli joo, tykkää tiikeristä ;-D

      Poista
  4. Moikka! Ei sulla sattuis olemaan myynnissä tämä lippis? ;) vastata voit vaikkaa suoraan s.postiini petu_89@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)