17.8.2012

ME&I AW2012

Kävin katsastamassa Me&I:n uuden malliston torstaina ystäväni pitämillä kutsuilla, joten tässä nyt postausta niistä. Onko teistä moni menossa kutsuille?
Itseasiassa meidät oli kutsuttu myös toisille kutsuille Helsingissä, mutta ne jouduin perumaan pienen sairastapauksen takia. Eikä niiden vaatteiden tarvitse olla ainoa syy mennä kutsuille, vaan sinne on myös hauska mennä tapaamaan ystäviä tai sukulaisia ja vaihtaa samalla kuulumisia kahvikupposen ääressä.


Tällä kertaa osallistuin kutsuille Turun suunnalla ystäväni kotona. Mallistossa olikin nyt paljon tuotteita syksyä varten, ja erityisesti naisten mallisto näytti olevan laajempi kuin aikaisemmin, siksi aloitankin nyt siitä. Oma suosikkini koko naistenmallistosta on mustat slim sweatjeans housut, jotka ovat leggareiden ja pillifarkkujen sekoitus. Nämä housut tilasin itsekin, koska ne ovat vaan niin hyvät basic housut ja ne käyvät talvella pitkien paitojen kanssa kun perus leggareilla ei enää tarkene. Ja nämä ovat muuten jo kolmannet tällaiset housuni. :D

Slim sweatjeans (kuva lainattu Me&I:n kotisivuilta)

Naistenmallistossa oli mukana ensimmäistä kertaa farkut, ja ainakin kuvien perusteella sekä myyjän päällä ne näyttivät tosi kivoilta. Ainoastaan 75 euron hinta hieman mietitytti, ja pohdin myös sitä, millaiset ne ovat päällä, kun vyötärö näytti aika matalalta. Mietiskelin, että oma ei-enää-niin-kiinteä vatsani ei näytä kovin hyvältä roikkumassa matalan farkkuvyötärön päällä. Toisaalta sitten tiedän myös matalia farkkuja, joissa matalakaan vyötärö ei ole huono päällä, joten minua vähän harmittaa, että en sovittanut farkkuja. Olin ajatellut, että ehdin ne sovittaa sitten toisilla kutsuilla, jonne en nyt pääsekään. Joten kertokaa minulle, jos joku niitä on sovittanut, että miltä ne tuntuivat päällä.

HUOM! Lisäys tekstiin: Näiden slim fit jeans housujen mitoitusta on muutettu tähän sesonkiin, ja nyt ne vastaavat kokoaan, eivätkä ole isommat, kuten aikaisemmin on ollut!



Lastenmallistosta myös muutama sananen, vaikka nämä Me&I:n lastenvaatteet ovatkin varmasti kaikille tuttuja. Kuosit ja värit olivat hyvin kirkkaita ja iloisia, kuten aina. Mukana oli myös vanhoja aiemmista mallistoista tuttuja kuoseja, kuten Spikey siilikuosi, josta muuten tykkäsin ihan älyttömästi, varsinkin peitossa. Mallistossa oli mukana sekä uutuuksia että vanhoja klassikkotuotteita, suosikkeja ja myös joitain tosi retroja kuoseja.
 Minusta on muuten ihan hyvä, että suosittuja vanhoja kuoseja tuodaan myyntiin uudelleen, koska olen kuullut, että halutessaan itselleen jonkun vanhan suositun Me&I kuosin, joutuu käytetystä Me&I vaatteesta pulittamaan pitkän pennin. Toisaalta ymmärrän kyllä senkin, että jotkut keräilijät taas haluavatkin pitää jotkut jutut harvinaisuuksina. Silti minusta tätä vanhojen kuosien uudelleen tuloa voisivat harrastaa joskus jotkut muutkin merkit, koska välillä tuntuu, että käytettyjen vaatteiden hinnat nousevat liian kalliiksi.


Joukossa oli myös muutama tosi kiva ja iloinen kuosi, joista pidin. Mutta voi miksi tuota ihanaa omppukuosia ei ole tehty paitana? Nyt tarjolla oli vaan tunikaa tytöille sekä bodya vauvoille. Luulen, että monet pienten poikien äidit olisivat halunneet pukea myös pienet pojat omppuihin. Voi Me&I, ettekö nyt voisi lisätä sitä omppupaitaa mallistoon? ;-)
Entäs te lukijat? Oletteko jo käyneet kutsuilla vai oletteko vasta menossa? Onko mallistossa joku suosikki tai joku inhokki? Löytyykö naistenmallistosta omaa suosikkia?
Koko mallisto on nähtävissä Me&I:n kotisivuilla TÄÄLLÄ.













PS. Tervetuloa uudet lukijat!

 Ja ARVONTAAN ehtii vielä osallistua! :)


19 kommenttia:

  1. Täällä yksi pienen tytön äiti joka sai itkupotkuraivarit siitä ettei omppukuosia ole paitana :D. Jospa ne lisäisi sen sinne syksymmällä ja nimenomaan keltapohjaisena punaisilla ompuilla :D.

    Tuo ruskeapohjainen ompputunika on meidän tytölle ihan väärän värinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kun näin tuon omppukuosin, aloin jo mielessäni suunnitella kuinka pirtsakka se olisi syksyllä vaikka sammareiden ja joidenkin tennareiden kanssa. Mutta voih, ei sitten saatukkaan sitä. :)

      Poista
  2. Minullakin on ensi viikolla kutsut mutta mallisto on jo kerran käyty katsomassa ja farkut tilaan. Minulla ei ole yksiäkään farkkuja enkä tykkää farkuista ollenkaan mutta noissa oli kaikki just eikä melkein. Todella pillit lahkeet, tarpeeksi pituutta ja matala vyötärö. Olivat myös tosi pehmeät:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, teilläkin sitten pian kutsut.:) Höh, no nyt harmittaa vielä enemmän etten sovittanut niitä. :) Ne kyllä näytti tosi hyvältä esittelijän päällä.

      Poista
  3. Mua kanssa harmittaa ettei tuota omppukuosia ole paitana! Ja toisaalta Tellukin kysyi miksi ihmeessä tuo tunika on niin synkkä. Ei siis innostunut tuosta ruskeasta pohjasta (käyttää kyllä joitain ruskeita vaatteita eli väri ei ollut nyt se kiikastava juttu) vaan jäi kaipaamaan bodyn väritystä tunikaankin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hyvä jos en ole ainoa, joka jäi kaipaamaan omaa omppupaitaa.:)
      Mä kyllä tykkäsin kovasti tuosta ruskeastakin ompusta, kumpi tahansa väri olisi kelvannut paitana. Noissa ompuissa on jotain kivaa, ja meillä oli samantapainen omppukuosinen body vauva-aikana, tosin se oli Popin, mutta ihan saman tyylinen ja tosi söpö kuosi. :)

      Poista
  4. Minusta me&i vaatteet ovat useimmiten melko tunkkaisia ja laatuun nähden ylihinnoiteltuja. Mutta toki ihan makuasia ja ehkä mulle on sattunut pari maanantaikappaletta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä värikkäät kuosit varmasti jakavat mielipiteitä. En itsekään ihan kaikista jutuista tykkää, mutta joukossa on myös monia joista pidän. :)

      Poista
  5. Olen kyllä kutsuille menossa parin viikon kuluttua ja nyt mua alkoi kiinnostaa noi housut itselle, että kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi housut on oikeasti tosi hyvät (varsinkin mustana) joten kannattaa sovittaa.:) Mutta jos on eri kokoja sovitettavana niin sovita myös normaalia kokoasi yksi pienempi, ovat mun mielestä reiluhkoa mitoitusta.

      Poista
  6. Mua houkuttaisi myös tilata itselleni ainakin nuo mustat sweatjeansit, koko vaan mietityttää ja kun kutsuja ei ole tiedossa, pitäisi tilata sokkona myyjältä. Ilmeisesti kannattaisi sitten ottaa omaa kokoa pienempi? Mulla on ollut Me&I :lta vain kesämalliston Yoga pantsit ja ne eivät normikoossani pysyneet jalassa ollenkaan. Mulla on vaan extraongelmana liikaa pituutta (178) ja tuosta pituudesta suurin osa jaloissa;), esim. farkuissa tuuma pituus pitäisi olla 36 ja monissa normileggareissa pituus jää 10 cm vajaaksi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, olisi tosi hyvä jos pääsisi sovittamaan, koska ainakin itse totesin, että oma kokoni noissa ei istu tareeksi hyvin, ts. ei ole niin legginsmäinen, mutta mulla on kyllä näistä ne harmaat ihan tarkoituksella omakokoisina ja ei nekään nyt ihan mahdottomat olleet. Koska se on kyllä totta, että pienemmässä koossa se pituuskin lyhenee. Toisaalta taas, noihan on leggarit, eli ei tarvitse mitkään megapitkät olla. Ja mä kun olen itse aika hukkapätkä niin voin helposti ottaa tuon pienemmän. Voisikohan tehdä niin, että tilaisi molemmat koot ja palauttaisi sitten toiset? Varmaan myös noilta esittelijöiltä voisi vielä saada tarkempia mittoja noista housuista? :) Mäkin voin kyllä omistani laittaa mittoja tänne, mutta niitä pesty niin pituudesta todennäköisesti lähtenyt jonkin verran. :)

      Poista
  7. Monet liian retroja mun makuun, mutta yleensä sieltä aina jotakin löytyy tilattavaksi : ) Terkuin; ystävän luo kutsuille ensi viikolla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään itse niistä vähemmän retroista yleensä, mutta nyt kyllä tykkäsin tuosta ompusta tosi paljon, ja sehän on aika retro. :) Hauskoja kutsuja sinulle!:)))

      Poista
  8. Mä olen noiden swatjeansien suurkuluttaja, itseltänikin löytyy jo kolmet niitä kaapista ja silti meinasin tilata vielä nuo mustat niin tulee tupla rivi kun harmaitakin on kahdet. :)
    Minulla on huomenna kutsut ja meinasin juuri noita farkkuja sovittaa, itselläni on vain tosi suuret pohkeet ja tosiaan samaa mietin kuin sinä myös tuosta vyötäröstä, mutta katsotaan josko myyjällä olisi sopiva koko sovitettavana niin sittenpähän tietäisi onko nuo hyvät. :)

    Lasten mallistosta ei meille enää kovin paljon mitään tule, koska Pinjalla on jo niin vahva oma maku vaatteissa, ettei varmaan ihan kaikkia mitä olen kaavaillut kelpuuta, mutta eipä tuo haittaa, voipahan äiti sitten shoppailla enemmän itselleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä laitoin ne ensimmäiset jo pois, koska käytin ne oikeasti ihan loppuun.:D Jos jaksat niin kerro sitten millaiset ne oli päällä, mua harmittaa kun en jaksanut sovata.
      Ja apua, tiedätkö mitä.. kun luin tätä sun kommenttia niin tuli sellainen ajatus mieleen, että voi miksi en tilannut Epulle tuota kaivuripaitaa? Ajattelin, että se on meille liian räikeä, mutta kun pieni Eppu niin tykkää kaivureista.. Olisi ehkä pitnyt se ottaa. Muuten kyllä saan vielä päättää pojan vaatteet, mutta kyllä yritän ottaa sellaisiakin joista ajattelen pojan itsensäkin pitävän. :)

      Poista
  9. Olen huomenna menossa kutsuille, mun vakimyyjä järjestää kotonaan kutsut. Omat kutsuni pidän syyskuun alussa, mutta en malta odottaa sinne asti. En kyllä ole mikään miikkarikiihkoilija, en pidä lähellekään kaikista vaatteista, mutta aina jotain tilattavaa löytyy. En ylipäänsä ole erityisen suuri retrokuosifani, mutta jotkut niistäkin menee. Siis, tällä kertaa taitaa tilaukseen lähteä tuo siilijumpsuit, liikennepaita, nallebody ja ehkä canvashousut, joista olen kuullut niin paljoon hyvää. Itselleni tuskin tilaan mitään, ellen sitten uusia joogapantseja. Naisten mallisto ei oikein kolahda muhun, nuo pikkusievät kirjailut ei vaan ole mun juttu. Tähän asti olen ollut kyllä hirmu tyytyväinen me and i -vaatteiden laatuun, etenkin nuo lasten housut ovat olleet tosi hyviä. Käyttöikä on myös aika pitkä, kun on säätövaraa. Sen sijaan viime syksyn joogahousut (omat) ja tämän kevään emännän lahjakasi saamani housut olivat ihan susia, saumoista rikki saman tien ja mallikin huono.

    VastaaPoista
  10. Heippa! Löysin vasta blogisi, ja olenkin jo "hetken" käyttänyt aikaa tutkiakseni juttuja. Tosi kattavasti esittelet eri merkkejä ja malleja! Tykkään!
    Onkohan sinulla tulossa juttua Blingon syysmallistosta?
    -pulu-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Pulu! :)
      Kiva juttu kun löysit tänne, liity myös lukijapaneeliin.:)
      Ja kiitos, kiitos ihana kuulla positiivista palautetta, sillä jaksaa aina tehdä lisää postauksia. :))))
      Tällä hetkellä ei ole tulossa Blingo postausta, koska kukaan ei ole kutsunut mua Blingo kutsuille! :D En kyllä tiedäkään ketään, joka olisi pitämässä kutsuja, muuten kyllä ihan varmasti postaisin niistä. Mutta lupaan, että jos joku kaveri kutsut järkkää ja sinne pääsen, niin teen kyllä postauksen aiheesta. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)