1.8.2012

LASTENHUONEESEEN Åhlensilta

Tässä muutamia kivoja ja värikkäitä lastenhuoneen sisustusjuttuja, joita bongasin käydessäni Åhlensilla. Jo heti alkuun pahoittelen kuvien huonoa laatua, mutta en voi olla jakamatta näitä ihania juttuja kanssanne, koska uskon, että lukijoissa saattaa olla mukana ihmisiä, joita nämä lastenhuoneiden sisustusjutut kiinnostavat.
Åhlensin tarjonta oli todella värikästä ja kuosit hyvin graafisia sekä lapsekkaita. Eniten pidin itse erilaisista eläintyynyistä sekä pupukuosista, unohtamatta upeita värikkäitä verhoja, jotka voisin koska tahansa huolia kotiimme, elleivät ikkunamme olisi niin omituisen kokoisia.
Ihastelin kovasti ekassa kuvassa näkyvää pientä sienijakkaraa, mutta sellaisen mukana raahaaminen ei oikein houkutellut, joten tyydyin hieman kevyempiin ostoksiin, ja ostin pojan huoneeseen ison etanatyynyn, hauskoja pöllökirjatukia (näistä lisää myöhemmin) sekä lahjan ystäväni pojalle, jonka synttäreille olemme menossa.
 Ihastuin myös pupukoriin, joka olisi täydellinen vauvan huoneeseen, mutta tuollaisen jo kohta 2-vuotiaan miehenalun huoneeseen se olisi ehkä hieman liian vauvamainen, joten pupukorikin sai jäädä. Sitten bongasimme mieheni kanssa hienon mustan oravalampun, josta kuva myös alla. Mielestäni tuo graafinen ja musta lamppu oli todella hauska, ja sopisi varmasti sellaiseen vähän minimalistiseen lastenhuoneeseen.
Åhlensin lastensisustuksen hinnat eivät päätä huimanneet, joten jos olette käymässä Ruotsissa, suosittelen poikkeamaan tuollakin. Itsekin tuli tosiaan tehtyä muutamia ostoksia (muutakin kuin Duploja;), joista viimeinen kuva todisteena, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin. :)












13 kommenttia:

  1. Mä ihailin tota samaa sienijakkaraa talvella kun käytiin, mutta ei se oikein meillä tuonne lastenhuoneeseen sovi. Tosi söpö kumminkin!Musta kanssa Åhlensilla oli kivoja sisustusjuttuja ja vieläåä aika edullisia, yhtä mattoa siellä kuolasin, mutta sekin oli väärän kokoinen :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä tosi söpö pikku jakkara.:-) Mä tykkäsin tosi paljon noista Åhlensin lastenjutuista ja myös vaatepuolla oli kivoja juttuja. Ja kuten sanoit, myös kivoja mattoja oli tarjolla.:)

      Poista
  2. Itsekin ihastelin viimeksi käydessämme niitä sisustusjuttuja. Ja meillä Tellu on koko elämänsä rakastanut yli kaiken pupuja joten onneksi ei nähnyt noita kuvia :) Heh, meiltä löytyy muuten myös nuo Legot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolta olisi löytynyt vaikka mitä kivaa. Täytyy tsekata nuo toistekin!:)
      Arvaapas, tuo on E:n ihan itse valitsema paketti vaikka me vanhemmat koitimme tarjota jotain muita.;) En olisi uskonut että poika innostuu tuosta junasta niin kovasti, mutta tärkeä se tuntuu olevan ja koko ajan leikeissä mukana.:)

      Poista
    2. Siis oon ihan ihmeissäni kun Aatu leikkii jo täyttä häkää legoilla. Sai niitä autot legoja synttärilahjaksi 2 pakettia, niissä oli ne autohahmot ja jotain oheissälää mukana ja sit olen itse ostanut semmosen paloauton vielä samaa sarjaa. Siksi oon siis ihmeissäni kun Eevi ei ikinä oikein kiinnostunut dubloista, vaikka kaikenmaailman eläintarhat tuolla laatikossa olisi. Yllättäen nyt kun Aatu tykkää niillä leikkiä niin jo vain rakentaa...

      Poista
  3. Pupu -lakanat ja lamppu <3 Ja toiseksi alimman kuvan lakanat, ihanat!

    VastaaPoista
  4. Jokin aika sitten olisin tykkäilyt kovasti, mutta nyt maku on muuttunut hillitympään suuntaan. =) Näyttävät kuitenkin tosi iloisilta! Sienijakkaraa minäkin tuumailin, mutta nyt olemme päätyneetkin hieman erilaiseen tyyliin. =) Tuo pieni sininen "nojatuoli" on kyllä kaunis.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja mulla on mennyt juuri toisin päin. :D
      Tuo sininen pieni nojatuoli oli todella ihana, ja hetken jo pähkäilin miten sellaisen saisi raahattua kotiin tai edes autolle asti, mutta en sitten viitsinyt edes yrittää.. :D

      Poista
  5. IHANAN ISO OSTOSKASSI <3 Kerro äkkiä mitä kaikkea siellä onkaan :D Kiva kun postasit tästä, nyt meidänkin on pakko ehtiä käymään Åhlensilla. Terkut siis täältä kaukaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, siellä on vaikka mitä.. ;) Ehkä myös vähän vaatteita..:D
      Sinä onnekas joka pääset sinne pian!:)

      Poista
  6. Voi että! Aivan ihania värikkäitä juttuja, sopisivat tosi hyvin meidän tyttöjen huoneeseen. Taas yksi syy lisää lähteä Ruotsiin:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla oli kyllä vaikka mitä ihanaa, suosittelen poikkeamaan jos menet Ruotsiin!:-) Mä olisin voinut ottaa vaikka noi kaikki meille.:D

      Poista

Kiitos kun kommentoit! :)