22.8.2012

Keltainen takki ulkoilee

Jokunen päivä sitten bongasin Riikan blogissa upean keltaisen H&M:n takin. Hintakaan (24,90€) ei ollut paha, ja jos pojille kerrankin tarjotaan syksyksi noin iloista takkia, piti minunkin sellainen käydä hakemassa. Ja tällä keltaisella ollaan nyt ulkoiltu parina aamuna, kun on ollut jo viileä. Minusta ainakin tuo takki on ihanan kirkas ja iloinen, sekä sopivan kevyt, koska nyt ei ole kuitenkaan älyttömän kylmä, mutta jotain pitää olla puseron päällä. Ainoa miinus takissa on se, että metallinen vetoketju toimii ainakin tässä meidän kappaleessa tosi jäykästi, mutta muuten takki on oikein hyvä.

Maanantaina kun oli viileä ilma, laitoin Eppuselle takin alle vielä pitkähihaisen t-paidan sekä päälle ohuen FUBin harmaan neuleen. Olimme menossa kauppaan rattailla, ja ajattelin, että niitä kerroksia voi sitten vähennellä jos aurinko alkaa paistaa ja ilma lämpenee päivän mittaan. Pysähdyimme paluumatkalla puistossa leikkimässä, ja napsin sieltä muutaman kuvan takista. Koitin lahjoa poikaa pysymään paikallaan tikkarin avulla, mutta eihän siitä mitään tullut vaan tikkari lensi kaaressa ja pikkumies kipitti sinne tänne. Sain minä nyt kuitenkin jokusen kuvan otettua kovasta vauhdista huolimatta. :)

Jalassa Eppusella on Mini Rodinin harmaat pillifarkut. Ne ovat kokoa 92/98 ja halusin tämän nyt mainita, jotta ko. merkin farkuista kiinnostuneet näkisivät myös vähän tuota mittapolitiikkaa. En tiedä pojan tarkkaa pituutta, mutta veikkaisin sen olevan noin 90cm. Normaalisti meillä on käytössä koko 92/98, mutta näissä Mini Rodinin housuissa on kyllä lähemmäs 10cm liikaa pituutta, ja vyötäröäkin sain kuroa sisäänpäin aikalailla. Eli palaamme vielä hetkeksi takaisin 80/86 housuihin. Muuten kyllä Mini Rodinin 92/98 on meille sopiva.

Nyt on ollut aivan upea ilma parin päivän ajan. Vaikka ulkona on viileä, varsinkin aamuisin, aurinko on silti paistanut tosi ihanasti, ja iltapäivällä on vähän lämmennytkin. Tällainen syksy on kyllä ihana, ei sellainen harmaa ja sateinen. Muutenkin syksy tuntuu minusta aina sellaiselta uuden alulta. Ehkä tämä tunne on jotain peruja kouluajoilta. Nauttiiko kukaan muu syksyn tulosta? :)

PS. Pakko vielä mainita, että kahdessa viimeisessä kuvassa näkyvä ihan pienten poikien oma kauko-ohjattava auto on nuoren serkkupojan varta vasten Epulle valitsema synttärilahja, ja aika hitti. :)

Coat: H&M  / jeans: MINI RODINI / cardigan: FUB / L-S t-shirt: COS / beanie: Åhlens.







34 kommenttia:

  1. On kyllä kiva toi takki! Hitsi kun meillä ei ole tarvetta yhdellekään takille enää... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on just nyt sopivan kevyt, ja hintakaan ei ollut paha. :)

      Poista
  2. Minulla kävi silmään tuo sama takki kaupassa ajatuksella "Olisipa pieni poika!"
    Kerrassaan ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun pojillekin oli näin iloisen värinen takki.:))))))

      Poista
  3. Onpas kivat vaatteet ja kohta munkin on saatava tuo. Mutta, kun yritän selvitä aina vain yhdellä tai kahdella Popin takilla (kuori ja fleece). Eikä tilaakaan löydy monelle. Eiks ole tylsää? Yhtä talvitakkia haaveilen ja taidan säästää siihen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinhän se olisi varmasti fiksuinta tehdä. MUtta sitten kun näkee tällaisen houkutuksen niin..:)
      Minkä talvitakin meinaat hankkia?

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Juu, ja tämä on vielä tällainen vähän murrettu "syksykeltainen". :))))

      Poista
  5. Meillekin kotiutui eilen sama takki:) on niin ihana mutta vähän samaa vikaa meijänkin vetoketjussa... mutta kerrankin pojille todella kiva takki joten ei haittaa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai näissä on muissakin vetskari jumitus. Mietin sekunnin jaksanko mennä vaihtamaan, mutta en kyllä jaksa vaivautua. Meillä melkein jokainen metallivetskari takeissa tökkinyt, ne eivät vaan toimi näissä lastenvaatteissa. :)

      Poista
  6. Meillä on kaksi keltaista, tytöille. Toinen on kappiksesta ja toinen h&mn anorakki- juurikin tuulitakkeja.
    Aamulla oli +12 eikä tuullut, oli vkhaalari+popin pipo ja kypärä, , shoftshellrukkaset+kumisaappaat. Alla vain sukat ja yökkäri (mitenniin syksyn eka aamu kun piti hoitaa lapset aamulla yksin :D ) ja viileät kädet+varpaat, joten pitää alkaa pukea enemmän jo..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänä aamuna oli meilläkin taas viileä, ja nyt ei paistanut edes aurinko, eli takkia päälle vaan. Niin se vaan taitaa olla, että kesä on nyt ohi.
      Hyvä toi yökkäri, meilläkin joskus haalarin alla kun pitää päästä vauhdilla ulos, ja varsinkin mies meillä suosii tuota yökkäri+haalari yhdistelmää. :D

      Poista
  7. Metallinen vetoketju? Hankaa hammastukseen kynttilää niin saattaa auttaa :). Kiva takki, harmi että meillä on tyttö :D. Mutta kyllä sillä on pienten poikien kauko-ohjattava ;).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin mun systerikin neuvoi, kun valitin samaa yhdestä toisesta takista, mutta en uskoanut. :D kai se pitää nyt laittaa tähän, että toimisi paremmin kun ei tuon lapsen takin kanssa jaksa pelata.:)
      Hei, ja kyllä nyt kauko-ohjattava saa olla tytölläkin, sehän on hauska lelu. Ja mun mielestä tää takkikin menisi tytöllekin ihan hyvin. :)

      Poista
  8. Niin makee kundi! Hyvä äiti! ;)

    VastaaPoista
  9. Tosi kaunis takki!Mulla ei ole nyt lupaa sortua yhteenkään takkiin, mutta ihailen teillä muita sit näitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun näin tän niin katsoin että ihan meidän näköinen takki. Ja meillähän siis oli akuutti tarve juuri keltaiselle takille..;-D

      Poista
  10. Oikein kiva setti ja takki on herkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Tämä takki on kyllä sellainen syyspäivän valopilkku!=)

      Poista
  11. Takki on kyllä ihana! Meillä löytyy tämä samanlainen takki sinisenä, oli keväällä mallistossa.. Olen huomannut monissa merkeissä että housut ovat isompia entä muut vaatteet, meillä käytetään normaalisti kokoa 92cm mutta housuissa 86cm :) tai sitten poika on vain lyhytjalkainen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä oli muutama sininenkin siinä rekissä, mutta ei ollut enää meidän kokoa jäljellä. Sininenkin näytti tosi kivalta.
      Jos vaan pituus riittää (kuten nyt Mini Rodinissa sitä on tosi reilusti) niin mielummin otan pienemmän koon kun kiristän tuota vyötäröä hulluna sisään. Tuosta tokavikasta kuvasta näkeekin ehkä miltä se sitten näyttää kun on ihan liian leveä vyötärö ja sitten kun joutuu tosi paljon kiristämään sitä pienemmäksi, se jää tuollaisille rypyille. :) Monissa vaan meinaa sitten se pituus loppua kesken, niin joutuu ottamaan isomman koon, meillä kun noissa jaloissa on sitten tuota pituutta. :)

      Poista
  12. Tuo takki on kyllä ihastuttava! Leikin eilen urheaa ja kävin pojan kanssa lääkärireissulla (eli ilman rattaita) tuota takkia ja keltaisia housuja etsimässä, mutta halvalla pääsin. Takissa ei ollut kokoa ja housuja ei näkynyt lainkaan. Onneksi meillä on takki, mutta oishan tuo ollut mukava väripilkku pojan ylle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh, jos niitä ei ollut vielä tullut? Mutta vinkkinä, ainakin niitä ihania keltaisia chinoksia on myös H&M.n nettikaupassa. Itsekin tilasin meille sieltä ne. :)

      Poista
  13. Mä hain takin myös saman tien, kun Riikan blogissa näin! Ihana takki. Keltaisiin sammareihin saatoin myös sortua;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, kun sitten tietää että ne koot taas menee. Keltaisia sammareita meille ei tullut kun löytyy jo ne Rodinin vastaavat, mutta katselin niitä kyllä siellä ja ovat tosi kivat!:)

      Poista
  14. Takki on kyllä hiano! :) Meidän läheisessä henkassa ei sitä tosin näkynyt... :( On ehkä liian pieni myymälä, kun kaikki mallit ei sinne aina osu. Ei siellä myöskään ollut keltaisia sammareita, jotka bongasin jonkun blogista. Eli rahat säästyi meilläkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Höh, niissä ei taida kaikissa olla samaa valikoimaa. Olen kans huomannut, että vaihtelee myymälöittäin. :-/ Ihme juttu, että kumpaakaan ei ole webshopissa, vaikka myymälässä niitä näytti olevan runsaasti. Mutta jos niitä tulee vielä(?) :)

      Poista
  15. Vastaukset
    1. Kiiitos!:) Tämä oli tänäänkin päällä ja aina vaan tykkään tuosta iloisesta keltaisesta.:)

      Poista
  16. Siis apua miksei meidän lähimmästä henkkamaukasta löydy tuota takkia??! Mistä te ootte niitä ostaneet? :) Meille kelpais kyllä pojalle keltanen ja neidille sininen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mikä on teidän lähin, mutta Sellossa ei ole, Aleksanterinkadulla on, Jumbossa on, Itkisessä on. Tähän loppuu mun tiedot, mutta kannattaa soittaa vaikka sitten siihen seuraavaksi lähimpään. :) Ilmeisesti nuo valikoimat vaihtelee myymälöittäin. :)

      Poista
  17. Kiva asu muutenkin kokonaisuudessaan. Just katselin H&Mltä tollasia kapeita farkkuja kun sais tosi edullisesti. Kiva kanssa tuo villis, tarttis meidän pojalle talven häihin samanlaisen.

    VastaaPoista
  18. Mua harmittaa niin paljon kun en syksyllä ostanut tota takkia!! EIhän sitä enään mistään saa. Ja se sininen vastaava mikä on nyt myynnissä on mun makuun liian kirkkaan sininen :/

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! :)